keskiviikko 27. syyskuuta 2017

We LOVE Hugo and Tiki too!

Oletteko tutustuneet jo Hugo Loves Tikiin? Moni menetti sydämensä tälle amerikkalaiselle merkille viime keväänä. Silloin vaatteissa esiintyivät nallekarkit, jäätelöt, yksisarviset ja kissat. Jos merkki ei ole sinulle vielä ennestään tuttu, niin nyt viimeistään kannattaa tutustua! 

Hugo Loves Tikin aw17 mallisto on ihan kohta täällä ja me ainakin olemme todella innoissamme!

Hugo Loves Tiki tarkoittaa hauskoja värikkäitä kuoseja ja eurooppalaisten kielien inspiroimia tekstiprinttejä uniikeille lapsille. Syksyksi luvassa on niin hempeitä kuin kirkkaitakin sävyjä. Printit ovat suunnittelija Cheyenne Couchin tyylille uskollisia ja pitävät sisällään rohkeaa graafisuutta sekä lapsenmielistä piirrosjälkeä. 

Syksyn mallistossa päätähtinä tulevat olemaan mm. puput, soodat, tacot ja elefantit. Tekstiprintteinä nähdään pleeze, ballerina ja tietysti ballerino. Valmistajan mukaan AW17 mallisto vastaa kokoaan. Jos olette kokojen välissä, niin tällöin kannattaa valita isompi koko. Mekkojen mitoitus on normaalista reiluun.

Me rakastuimme erityisesti keinuhevosprinttiin, sekä rusettimekkoihin. Hepat sopivat vaikka samisteluun, katsokaa nyt näitä ihania pieniä!Tämä pupu rusettimekko on meidän valintamme malliston suosikiksi. Povaamme mekosta syksyn hittiä, saa nähdä olemmeko oikeassa! 

AW17 mallisto saatavilla tänään keskiviikkona 27.9! Suomessa näitä ihanuuksia myyvät Pikkuotus ja Lilla Company. Mallisto tulee myyntiin näille jälleenmyyjille klo 15. 


*************************************
 
Mikä sinun suosikkisi on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti