sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Stockmann x Metsola

Yhteistyössä Stockmann x Metsola

On taas se aika vuodesta kun pitkä talvi taittuu lopultakin kevääseen. Lisääntyvä valo ja lämpenevät ilmat saavat ajatukset karkailemaan jo edessä siintävään kesään. Talven värit ja kuosit alkavat tuntua turhan raskailta ja mieli haikailee jo raikkaiden värien ja kukkakuosien perään.


Stockmann ja Metsola ovat vastanneet monen lastenvaateharrastajan toiveeseen tuomalla markkinoille uuden yhteistyömallistonsa. Mallisto koostuu kahdesta Metsolan tämän kevään kuosista uutuusväreissä. Kauniin vihreän sävyinen Terhi Söderlundin käsinpiirtämä Skateboard-kuosi ja ihastuttava pastellisävyinen Meadow Rose -kuosi on helppo yhdistää melkeinpä mihin tahansa tämän kevään sävyihin. 

Saimme testattavaksemme suloisissa väreissä kukkivia uutuusvaatteita. Testiryhmä koostui tällä kertaa 3-, 4- ja 5-vuotiaista kriittisistä asiakkaista. Kauniin leikkisä kuosi herätti välitöntä ihastusta kaikissa pienissä testaajissa. Materiaali on laadukasta ja pehmoista trikoota, joka on miellyttävän tuntuista lapsen päällä. Se kukkii kilpaa kaikkien malliston pastellivärien kanssa. Stockmannin omassa mallistossa kuosi on saanut pohjavärikseen suloisen ja makean pastellin vaaleanpunaisen, täydellinen!


Testiryhmämme pienin jäsen halusi uudet legginsit heti jalkaansa eikä ole suostunut niitä riisumaan sen koommin. 3-vuotiaan mielestä parasta vaatteessa on ”tosi hienot kukkaset, koska sitten voin kuvitella miten ihanalta kukkaset kesällä tuoksuvat.” Testaajan äiti on tyypillisesti hieman väri- ja kuosirajoittunut, mutta etenkin tämän kuosin värivalinnat ovat kieltämättä myös kriittisemmän harrastajan mieleen. Legginsit ovat mitoitukseltaan melko kapeat sekä vyötäröltä että lahkeista. Pituudeltaan vastaavat kokoaan hyvin. Kuvassa 100cm pitkän lapsen päällä koon 98/104 legginsit.


Nelivuotias pääsi testaamaan mekkoa, jonka trumpettihihat ovat viimeisintä huutoa. Mekon malli on piristävällä ja tyylikkäällä tavalla joukosta erottuva. Myös mekko vastaa melko hyvin kokoaan - kuvassa metrin mittaisella testaajalla päällä koko 98/104. Tämä ihana keväinen mekko on omiaan lämpeneviin keleihin!


Raatimme vanhin jäsen sai kokeiltavakseen pitkähihaisen paidan. Raikkaat värit ja kauniit kukkaset ihastuttivat myös tätä käyttäjää. Erityistä kiitosta sai onnistunut vaaleanpunaisen sävy kuosin pohjavärinä. Paita on mitoitukseltaan ennemmin naftia kuin reilua, kuvassa 112-senttisen lapsen päällä koon 116 paita. 


Tämä ilahduttava mallisto tulee myyntiin huomenna maanantaina 12.3. klo 9:00 Stockmannin tavarataloihin sekä verkkokauppaan

******************************************

Mitäs pidätte- ihastuitteko te näihin kevään väreihin ja kuoseihin yhtä paljon kuin me?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti