perjantai 29. syyskuuta 2017

Minimalistinen syysvauva

Tänään vietetään vauvojen päivää. Puhutaanpa sen kunniaksi vähän vauvojen pukeutumisesta, tarkemmin sanottuna minimalistisesta sellaisesta.

”I wear black until they invent a darker colour.” 

Musta, tuo niin monen suomalaisen lempiväri. Mutta sopiiko musta vauvalle? Ehdottomasti sopii! Musta ja sen parhaat kaverit harmaa ja valkoinen ovat erityisen käteviä värejä unisex-pukeutumisessa.  Eivätkä kaikki meistä muutenkaan pidä räiskyvistä väreistä ja kirjavista kuoseista - ja sekin on ihan ok.

Odotetaanko teillä malttamattomasti syysvauvaa tai onko pienokainen jo saapunut ja minimalistinen tyyli houkuttelee? Kokosimme ss17 ja aw17 mallistoista aloituspakkauksen syysvauvalle. Tällä pärjäätte uuden pienokaisen kanssa joka menossa.

Hattu: Gray Label, Onesie: Kid+Kind, Body: Mini Rodini, Housut: Beau Loves, Legginsit: Tinycottons

Ensimmäiset päivät ja viikot on ihana vain olla uuden tulokkaan kanssa kotona ja nauttia vauvan tuoksusta. Pehmeät, orgaaniset materiaalit ovat kuin tehtyjä vastasyntyneelle. Meidän ehdoton suosikkimme ensimmäisille päiville on Mini Rodinin kietaisubody, joka on helppo pukea hennon vastasyntyneen päälle. Pientä päätä lämmittää superpehmeä Gray Labelin babyhattu nauhoilla ja se on vielä niin suloinenkin!


Harmaa pipo: Vai-Ko, Haalari, Jumppis ja Fleece: Mini Rodini, Lämpöpussi: Bugaboo, Tuplatupsu pipo: Gugguu,     Harmaa pipo: I Dig Denim, Musta pipo: Beau Hudson

Ensimmäistä kertaa ulos, jännää! Suomen syksyssä sää voi vaihdella lämpimän aurinkoisesta ensilumeen. Tämän vuoksi on syytä varautua kerrospukeutumiseen. Kaapista on hyvä löytyä jumppis, fleece sekä tuulta ja sadetta pitävä haalari. Kunnon lämpöpussi pelastaa silloin kun elohopea painuu nollan alapuolelle. Ihaninta syysvauvan pukemisessa ovat ehdottomasti asusteet! Voit käyttää trikoota, puuvillaa ja merinoa, säästä riippuen. Vahva suositus Beau Hudsonin NB Bandit Beanie vauvan myssylle. Tämä pipo on silkkisen pehmeää materiaalia ja täynnä asennetta.

Verkkapuku ja hattu: Mini Rodini, Huppari: Gray Label, Viltti: Huxbaby, Kengät: For Minis and Mommies

Aika lähteä vähän kauemmaksi kotoa. Turvakaukalot itsessään ovat aika lämpimiä, jolloin kevyempi pukeutuminen autoon riittää. Verkkapuku ja muutama huppari ovat oikein kätevät olla olemassa autoilua varten. Meidän ykkösvalintamme näille retkille on Gray Labelin pehmeistä pehmein baby huppari ja sen kaveriksi tyylikkäät For Minis and Mommies Lace-Up mokkasiinit. Hupparit ovat pientä mitoitusta. Jos vilu iskee kesken matkan, niin mukaan kannattaa pakata villtti, jonka saa helposti ja nopeasti pienen matkustajan päälle.

Neulottu kruunu: North Star Knits, Nahkarusetti ja mokkasiinit: For Minis and Mommies, Salopettekset: Gray Label

Nyt juhlitaan! Olipa kyseessä ristiäiset, nimiäiset tai uuden tulokkaan tervetulojuhlat, niin ensimmäisiin omiin juhliin pukeudutaan tilanteen vaatimalla arvokkuudella. Juhla-asun keskiössä on Gray Labelin baby summer salopettekset, joita on helppo asustaan oman maun ja sään mukaan. Alle sopii esimerkiksi yksivärinen musta, harmaa tai valkoinen body ja sukkahousut tai legginsit. Jalassa sankarilla on For Minis and Mommies Back to basic mokkasiinit ja poikavauvan kaulaan löytyy vielä mätsäävä nahkarusetti samalta merkiltä. Pienen prinssin juhlalookin kruunaa North Star Knitsin ihana neulottu kruunu. Pienelle prinsessalle päähän sopii vaikka VALKAMAn juhlava tyllipanta.

Body: Metsola, Tyllipanta ja Headwrap: VALKAMA, Pipo: Papu, Hame: Dolly by Le Petit Tom, Sukkahousut: Pomp de Lux, Legginsit: Metsola, Mokkasiinit: For Minis and Mommies

Minimalistinen pukeutuminen ei ole vain poikavauvojen juttu vaan sopii hyvin myös tytölle. Jos haluat tuoda mukaan tyyliin tyttömäisempää otetta, niin se onnistuu helposti lisäämällä frilloja, rusetteja ja pantoja asuihin. Unohtamatta tietenkään mekkoja, hameita ja sukkahousuja!


**************************************************************

Mitä mieltä sinä olet minimalistisesta tyylistä? 
 

Tägää meidät Instagramissa @ministylefinland ja käytä #ministylefinland#ministf. Jakaisimme mielellämme kuvia teidän ihanista minimalistivauvoistanne Instagram-tilillämme!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti