tiistai 23. tammikuuta 2018

Makia Kids x Stockmann exclusive aamiainen + ARVONTA

Stockmann ja Makia kutsuivat Mini Style Finlandin jäsenet ihanalle aamiaiselle Helsingin keskustan Stockmannille. Aamiaisen ohessa oli myös ainutkertainen mahdollisuus päästä tutustumaan Makian uuteen lastenvaatemallistoon. Tapahtumaan oli rajoitettu osallistujamäärä, mutta ei hätää, tässä teille blogin lukijoille parhaat palat tapahtumasta sekä upeat arvonnat!Makian onesize -pipot ovat jo pitkään kuuluneet monen tyylikkään pienen ja vähän suuremmankin luottovaatteisiin. SS18 mallisto koostuu ajattomista ja yhtenäisistä käyttövaatteista koko perheelle.  Nyt ilmestyneessä Makian lastenvaatemallistossa valikoimaan saadaan pipojen lisäksi ihania unisex T-paitoja, collegezippi, huppari ja upea monikäyttöinen parkatakki. Värimaailma on hillitty musta, valkoinen ja harmaa. Yksiväriset vaatteet ovat taattua Makiaa ja niitä on helppo yhdistellä jo kaapista löytyviin vaatteisiin. Hauska ankkuriprintti on yksinkertaisen tyylikäs. Mallistosta löytyy useampi vaatekappale, kuten tasku T-paidat ja super makea college zippi, jotka löytyvät myös kevään miesten uutuuksista. Näillä isä ja lapsi samistelee tyylikkäästi. Vaatteet ovat saatavilla perus malleissa koosta 62/68 alkaen ja loppu mallisto koosta 98. Stockmannilta löytyvä valikoima kokonaisuudessaan alkaa koosta 98.

Aamu lähti käyntiin legendaarisen Stockan kellon alta, josta tapahtumaan mukaan päässeet suuntasivat tavarataloon ennen sen virallista aukeamista. Kuudennen kerroksen aulaan oli katettu meille upea aamupala, jonka lomassa oli mahdollisuus vaihtaa kuulumisia muiden tapahtumaan osallistuneiden Mini Style Finlandin jäsenten kesken.

Ensimmäisenä saimme kuulla Stockmannin tämän vuoden kuulumisia lastenvaateosaston ostajan Eeva Elgin kertomana. Tällä hetkellä pinnalla ovat erityisesti kotimaiset vastuulliset brändit, joilla on selkeä muotokieli. Huippua tämän tyylisuunnan kanssa ei ole vielä saavutettu, Eeva uskoo. Yhteisöllisyys on nousussa ja etenkin Mini Style Finlandin jäsenillä on tärkeä rooli ja mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden valikoimaan. Stockmannin SS18 valikoima lastenvaatteissa on täynnä värejä, leikkisyyttä ja graafisuutta.

Katse on käännetty kuitenkin jo AW18 mallistoihin, jonne Stockmannilta luvataan eläinprinttejä ja tummempia värisävyjä kuten vihreää, sinistä ja oranssia. Lisäksi valikoima laajenee seuraavan vuoden aikana uusilla tuttavuuksilla ja koululaisillekin luvataan entistä enemmän kokoja. Kysyimme miten nousussa oleva boho tyylisuunta näkyy Stockmannilla tulevaisuudessa? Tämä on huomattu heillä ja myös sen puolesta kannattaa olla kuulolla viimeistään SS19 valikoimassa.Seuraavaksi meille tarjoutui ainutkertainen tilaisuus päästä kuulemaan Makian pääsuunnittelija Jesse Hyväriä. Jesse kertoi, että Makian lastenvaatemallisto on saanut alkunsa yrityksen henkilöstön omista tarpeista. Ensimmäistä kertaa lastenvaatteita ilmestyi jo muutama vuosi sitten, mutta vielä silloin ei aika ollut kypsä asialle lähinnä jakelukanavien puutteen vuoksi. Tuoreessa mallistossa ei ole lähdetty revittelemään yksittäisillä tuotteilla vaan on rakennettu kokonaisuus sopimaan Makian brändiin. Mikäli Jesse saisi valita yhden brändilähettilään, se olisi hänen oma poikansa, joka on hyvin tarkka tyylistään.Makian lastenvaatteet ovat tulleet jäädäkseen ja odotamme jo innolla tulevan syksyn mallistoa. Seuraavalle keväälle Jesse lupaa hieman yllätyksellisyyttä ja väriläiskiä. Kaikki tapahtumassa mukana olleet saivat vielä mukaansa ihanan tilavan Makian kangaskassin, sekä jo hitiksi nousseen mustan puuvillapipon. Kiitos ihanasta aamusta Stockmann ja Makia!
Mikä on sinun suosikkisi uudesta Makian lastenvaatemallistosta? Me rakastuimme etenkin ihanan muhkeaan parkatakkiin, joka on unisex ja sopii mainiosti lopputalven menoihin! Iloksemme Makia on lahjoittanut meille arvottavaksi yhden takin blogimme lukijoiden kesken. Arvonta toteutetaan Instagram -tilin puolella @ministylefinland. Nyt äkkiä osallistumaan! Mallisto ostettavissa NYT Stockmannin verkkokaupassa.

Lisäksi arvomme pelkästään blogiin kommentin jättäneiden kesken kaksi kappaletta mustia Makian puuvillapipoja. Kommentoi alle mihin yhdistäisit puuvillapipon ja olet mukana arvonnassa. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi, jotta saamme sinuun yhteyden! Arvonta päättyy torstaina 25.1 klo 22. 


35 kommenttia:

 1. Picotakkiin
  sinna.mattila@gmail.com

  VastaaPoista
 2. MR windjacketiin tai Picoon :)

  jaavuoria@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Makian parkatakkiin tai Gugguun huppariin keväämmällä =)

  jenni.halonen3@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Picotakkiin! ��
  Meltzu1@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Musta pipo sopisi niin hyvin pojan värikkään Molo vk takin kanssa. jenny.sobott(at)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 6. Picoon :)
  jonnalepl@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Voitit arvonnassa Makian puuvillapipon. Laitoimme sinulle sähköpostia :)

   Poista
 7. Makian parkaan 🙂 kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Gugguun huppariin! paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 9. Picoon <3
  susanna.markkula@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Gugguun huppariin tai picoon manonlescaut-@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Gugguu huppariin ja Papun baggyihin �� noorappa@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Ostin just ihanan Pop Up Storen leijonacollegen, johon pipo sopisi makiasti ;D

  ninaminja@luukku.com

  VastaaPoista
 13. MR windjacketin kanssa käytettäisiin 🙂

  minnamaarithautamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Yhdistäisin tämän ihanan makian pipon esimerkiksi keväällä yksinkertaiseen asuun, esimerkiksi gugguun huppriin ja pökiin <3
  marian.kem@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Parasta tuossa Makian pipossa on se, että se sopii mielestäni kaikkeen, eli yhdistettäisiin se varmastikin kaikenlaisiin asuihin :D
  n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Pico takkiin tai Rodinin Wind jackettiin.

  katju1988@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Parkatakkiin
  sari.j at mail.com

  VastaaPoista
 19. Oversize neuletakkiin ja nilkkureihin.

  kjatonlove@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kevätparkaan ja slimmeihin farkkuihin ❤️

  marilaaksonen(at)outlook.com

  VastaaPoista
 21. Zip Up -collegetakki

  kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 22. Parkatakin kans tai Gugguun hupparin.
  anniina.heikkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. johanna.demirdjian(at)gmail.com24. tammikuuta 2018 klo 10.50

  Suloiseen tyllimekkoon. Tykkään yhdistää coolia minimalistista tyyliä rinsessajuttuihin -näin lopputulos miellyttää aika varmasti sekä äitiä että tyttäriä... ;)

  VastaaPoista
 24. Pico takin kanssa käytettäisiin muun muassa ��!

  VastaaPoista
 25. Mustaan parkatakkiin! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Pipo sopis kyllä kaikkien kanssa.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Voitit arvonnassa Makian puuvillapipon. Laitoimme sinulle sähköpostia :)

   Poista
 27. Pipo olis keväällä kiva Rodinin Picotakin kanssa.

  elika.manty@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Pojalla olisi kevättakki, joka kaipaisi juuri tällaista pipoa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tuohan on niin kiva, että sopisi minkä kanssa vain. Ekana tulee mieleen Reiman välikausitakki.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 30. Picotakkiin ehdottomasti💜🧡

  VastaaPoista