torstai 23. elokuuta 2018

Ihana, lämpöinen merinovilla! Metsola Merinowool Collection aw18

*Kaupallinen yhteistyö

Mahtavien helteiden jälkeen on aika kääntää katse kohti tulevaa syksyä ja talvea. Lastenvaateharrastajien onneksi syksyn dropit ovat pitäneet sisällään paljon ihastuttavia uutuuksia sekä vanhoja luottotuotteita. 

Tänä vuonna Metsolan Merinowool-mallistossa nähtiin tutut ja turvalliset yksitupsuiset pipot, mutta myös paljon raikkaita uutuuksia! Erityisesti ihastusta ovat herättäneet lippapipot sekä mahtavilla turkistupsuilla varustetut rib-pipot. Nyt kerrommekin teille innoissamme omia testikokemuksia näistä ihastuttavista merinoista!


Kaikissa merinovilla-tuotteissa on käytetty laadukasta mulesing free -lankaa, joka on 100 % puhdasta merinovillaa. Lanka on valmistettu Euroopassa ja kaikille tuotteille suositellaan käsinpesua. Malliston väriskaalaa pidettiin onnistuneena. Kaikkia malleja on saatavilla yhdeksässä eri värissä: musta, Tar (tumman harmaa), Ceylan (harmaa meleerattu), Cornel (pinkki), Coffe (ruskea), Canala (minttu), Phosphorus (punainen), Anticosti (turkoosi) ja Almond blossom (vaaleanpunainen). Materiaaleina kaikki pipot ovat erityisen miellyttäviä eivätkä kutita lapsen ihoa. Pipoista löytyy tuulenpitävät korvasuojat, jotka suojaavat lapsen herkkiä korvia tuulelta ja viimalta. Ne eivät tunnu eivätkä näy pipoista ulospäin lainkaan.

Metsolan yksitupsuinen pipo on tuttu ja hyväksi todettu jo aiemmista mallistoista. Testattavanamme oli nauhaton malli tummanharmaana.  Tytön päänympärys on n. 49 cm ja pipon koko 3-5v. Lapsella ei ole aiemmin ollut talvipipoa nauhattomana, joten pipon pysyminen päässä ulkoleikkien aikana vähän jännittää. Testin aikana totesimme kuitenkin huolen todennäköisesti turhaksi, sillä pipo istui todella hyvin päähän nousematta. Pipo on myös ihanan paksu merinovillaiseksi pipoksi!


Pienelle tytölle saatiin testiin malliston herkullinen vaaleanpunainen yksitupsuinen nauhapipo. Tytön päänympärys on 44 cm ja piposta koko 6-12kk oli juuri eikä melkein sopiva. Pipo on sopivan napakka ja suojaa sopivasti otsaa sekä niskaa. Malli istuu kauniisti vauvan päähän eikä valahtanut silmille. Käytännöllisten nauhojen ansiosta vajaa vuosikas ei saa pipoa riisuttua itse pois päästä. Tämäkin kuitenkin hieman naftia, eikä todennäköisesti mene koko talvea. Vaaleanpunaista rakastavaan perheeseen kuitenkin täys kymppi!


Myös kaksitupsuinen nauhallinen pipo jatkaa suosiotaan. Saimme tästä mallista testiin kaksi ihastuttavaa väriä: ruskean ja punaisen. Koko 2-6kk on sopiva n. 1 kk ikäiselle pojalle, jonka päänympärys on 39 cm. Mitoitukseltaan tämä malli on aavistuksen naftia, jolloin ei välttämättä ole sopiva koko talvikautta. Punainen väri on todella onnistunut rehti paloautonpunainen. Tämän ansiosta pipo on todella unisex ja monikäyttöinen. 


Poika 1v 4kk käyttää hatuissa kokoa 48/50, testipiposta käytössä koko 3-5v. Pipo oli juuri sopivan kokoinen ja menee lapsella koko talven. Istuvuus pipossa on erinomainen ja pipo suojaa hyvin pienen ulkoilijan niskan ja korvat kylmältä viimalta. Ruskea sävy on erittäin onnistunut. Se ei taita punaiseen eikä keltaiseen vaan on rehellinen tummanruskea. Pieni testaaja näytti pikkuruiselta karhulta pipo päässään ja keräsi paljon ihastelua kulkiessaan. Lapsi viihtyi pipossa hyvin ja myös äiti ihastui käytännöllisen kauniiseen talvipipoon.


Täysin uutena mallina ihastutti kaunis ribattu turkistupsupipo. Pipo on ihanan pehmeä, paksu ja lämmin! Pipon mukana tulee kaksi erisävyistä tekoturkistupsua, valkoinen ja rusehtava. Tupsun alla on kätevä nepparimekanismi, jolla voit vaihtaa tupsun helposti toisen väriseen. Vaihdettavan tupsun avulla on helppoa muuttaa ilmettä ja sovittaa pipo sopivaksi muihin asusteisiin.

Testasimme näitä ihania tupsupipoja tytöllä ja pojalla. Tytön päänympärys on n. 53 cm ja piposta testiin saapui koko 6-8v. Musta väri on näyttävä ja erittäin helposti yhdisteltävä erilaisiin asukokonaisuuksiin. Pipo on neuloksen vuoksi naftia mitotusta, mutta istui päähän kuitenkin kivasti. Tyttö kommentoi pipoa seuraavasti:  "Todella magee ja ihanan iso tupsu! Ei kutita lainkaan ja on todella lämmin". Raati oli siis erittäin tyytyväinen pipoonsa. 


Pojalle saapui testiin niin ikään koko 6-8v sävyssä Tar. Testaajapojan päänympärys on n. 50 cm. Pipo oli hieman reilu, mutta talveen onneksi on vielä hyvin aikaa! Tummanharmaa väritys miellytti silmää ja tuo mukavaa vaihtelua useimmiten vaatekaapista löytyvään mustaan. Tupsua vaihtamalla pipo muuttaa ilmettään yllättävän paljon ja se oli erittäin mieluinen yllätys! Materiaali tuntuu erittäin laadukkaalta ja kestävältä. Poikakin viipotti menemään tyytyväisenä pipo päässään, eikä yrittänyt repiä sitä pois. Tupsupipo tulee olemaan yksi talven suosituimmista asusteista!


Ihastuttavien pipojen pareiksi löytyy tuttuun tapaan tuubihuivi tasaisena neuloksena ja ribattuna sekä uutuutena pitkä kaulahuivi. Pipoista uusina malleina on saatavilla lisäksi aivan ihana lippapipo sekä ribattu beanie, unohtamatta tietenkään aikuisten kokoja! Näillä merinoilla samistelet lapsesi kanssa lämpimästi koko talven. Voit tutustua kaikkiin merinotuotteisiin Metsolan verkkokaupassa.

***********************

Joko teillä on talven asusteet hankittuna? Mikäli ei, meiltä Metsolan merinoille iso suositus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti