sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Sneak peek: Kaiko ss18


Yhteistyössä Kaiko Clothing

Kevään yksi odotetuimmista mallistoista on pian täällä! Kaiko on vuonna 2016 alkunsa saanut eettisistä lastenvaatteista sekä auttamisen halustaan tunnettu yritys. Toinen toistaan ihanimmilla mallistoilla sekä missiollaan parantaa kehitysmaiden naisten sekä lasten elämänlaatua Kaiko onkin löytänyt tiensä jo monen suomalaisen vaatekaappiin sekä sydämeen.

Kaiko lahjoittaa 7% myytyjen vaatteiden tuotosta naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Tunnuslauseeseemme Fashion with a mission sisältyy monta unelmaa, joita lähdemme rohkeasti toteuttamaan

Kaiko tuo yhteen laadun, kauniit yksityiskohdat sekä yksinkertaisen, helposti yhdisteltävän värimaailman tarjoten näin moneen makuun sopivia tyylikkäitä lastenvaatteita. Tuotteet valmistetaan suomalaisomisteisessa tehtaassa Portugalissa. Kankaiden valmistuksessa käytetään pääsääntöisesti GOTS-sertifioitua orgaanista puuvillaa mutta SS18 mallisto tuo mukanaan myös muutaman uuden materiaalin: hameessa käytettävän lyocellin sekä harmaissa vaatteissa luomupuuvillan kaverina käytettävän kierrätetyn polyesterin (28%). Kierrätetty polyesteri on pois luonnon muovijätekuormasta ollen näin materiaalina ekologinen tehden samalla kankaasta hieman kestävämmän.

Pääsimme testailemaan sekä ihailemaan muutamaa uuden malliston vaatetta, joten tässä pieni tietopaketti:

Uusi sweatshirt on malliltaan ja materiaaliltaan yhtä ihastuttava kuin edeltäjänsä. Kaunis vihertävä väri sopii niin pojalle kuin tytölle ja siihen on helppo yhdistellä sekä yksivärisiä että kuosillisia alaosia. Kuviin paidan kaveriksi pääsi Kaikon oman iki-ihanan brush-kuosin leggingsit, jotka tällä kertaa on saatavilla violetinsävyisenä. Niin kuin näkyy, toimivat ne paidan kanssa loistavasti tuoden samalla hieman särmää kokonaisuuteen. Mitoitukseltaan molemmat vastaavat aika lailla kokoaan, ollen ehkä aavistuksen nafteja. 80cm pitkälle käyttäjälle koko 86/92 oli jo oikein hyvin käytettävissä pienellä kasvuvaralla.Varmasti yksi malliston tulevista suosikeista on tämä suloisen vaaleanpunainen hame. Kaunis ulkomuoto sekä miellyttävän tuntuinen pehmeä kangas on varmasti monen pienen prinsessan mieleen. Hame on materiaaliltaan hengittävää sisältäen 95% lyocellia ja 5% elastaania. Lyocell on biohajoava, puuselluloosasta valmistettu muuntokuitu, jonka valmistusprosessi on muita muuntokuituja ekologisempi. Mitoitukseltaan se vastaa hyvin kokoaan ja vyötärölle sidottava rusetti antaa kivasti säätövaraa. Hame saattaa kuitenkin kutistua hieman pesussa. Tätä voi välttää kuosittelemalla ja silittämällä hameen kosteana pesun jälkeen.
Yhdistä hame vaikka tähän brush-kuosiseen paitaan! Paita on tyköistuva ja mitoitukseltaan hieman nafti. Koossa 98/104 hihan mitta riitti juuri ja juuri hieman päälle 95cm pitkäkätiselle tytölle.
 ***************************

Kaikon ihana SS18 malliston drop1 ilmestyy 7.3 klo 9:00. Oletteko valmiina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti