sunnuntai 25. elokuuta 2019

Wiwi Design - Skandinaavista minimalismia, mukavuutta ja vastuullista laatua lähituotantona

                                                                                      *Postaus tehty yhteistyössä Wiwi Design kanssa

Lämpimän kesän vaihtuessa viileneviin iltoihin ja vaihteleviin säihin, haluaa sekä omassa että minien pukeutumisessa panostaa lämpimiin, mutta mukaviin ja istuviin vaatteisiin, tyylikkyyttä unohtamatta. Näihin toiveisiin on vastannut Wiwi Design, joka on helmikuussa 2018 perustettu pieni, kotimainen vaatebrändi ja designstudio Orivedeltä. Wiwi Design tuottaa helposti yhdisteltävää ja tyylikästä omaa mallistoa lapsille ja aikuisille.

Wiwi Design on osin perheyritys, mutta tavallaan ei kuitenkaan. Wiwi perustettiin perheyritykseksi nimellä Pel'Cone Oy ja tässä samassa yrityksessä on kaksi eri alaa, joista toinen on Wiwi Design, jonka takana häärii Annica Pelkonen. Koko perhe on mukana auttamassa Wiwi Designissa, mutta vaatteiden suunnittelusta toteutukseen sekä showroomin ja verkkokaupan pyörittämisestä vastaa yrittäjä itse. Wiwillä panostetaan suunnitteluun, tuotantoon ja valmistukseen, mutta myös jokainen tilaus paketoidaan kauniisti, tuoden ripauksen glamouria arkeen.


”Wiwi Designin tarina alkaa vuodesta 2017, kun omat lapset alkoivat olla jo niin isoja, että monien tunnettujen merkkivaatteiden suurimmat koot alkoivat jäädä väkisin pieniksi. Intohimoisena vaateharrastajana tämä harmitti, mutta toisaalta toi lisää näkökulmia omaan harrastamiseen ja sai ajattelemaan asioita uudelta kantilta. Kaikenlainen eettisyys ja ekologisuus oli alkanut nostaa päätään minunkin ajatuksissani ja aloin kiinnostua yhä enemmän kotimaisuudesta ja vieläpä täysin kotimainen tuotanto sai minussa hykertelyä aikaan.”, summaa Annica Pelkonen itse Wiwi Designin alkua. 

Jokainen Wiwi Designin tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan Pirkanmaalla, Orivedellä. Paitsi, että tuotteiden suunnittelu ja valmistus on kotimaista lähituotantoa, ei myöskään kankaiden alkuperässä ole säästelty tai poikettu ideologiasta. Merinovilla saapuu lähes kivenheiton päästä Orivedeltä, ja trikootuotteiden sekä collareiden kankaat saapuvat läheiseltä kangastehtaalta Längelmäeltä. Eli täysin myrkytöntä, eettistä ja lähituotantoa!


Ekologisuus on keskeinen arvo Wiwi Designin toiminnassa alusta loppuun asti. Wiwi pyrkii vähentämään hävikkiä mahdollisimman paljon, näin ollen valtaosa vaatteista tehdään tilauksesta asiakkaalle. Toki myös suloiseen showroomiin voi pistäytyä ihastelemaan miten ja mistä tuotteet valmistuvat sekä pyörähtää ostoksille tai muuten vain hetkeksi ihastelemaan. Showroom on kuin ihana keidas keskellä Oriveden vilkkainta keskustaa. Wiwi Designin valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, sillä hurmaavalla vivahteella valmistetut minimalistiset vaatteet on saatavilla lapsille 92/98 -koosta aina 152/158 asti, ja aikuisille XS – XL -kokoisina. Kaikki tuotteet valmistetaan laadukkaasta, kotimaisesta joustocollarista (93% puuvillaa ja 7% elastaania) sekä vuoret 100% puuvillatrikoosta. Ensin Wiwi Designin ajatus oli keskittyä vain lastenvaatteiden valmistamiseen, mutta nopeasti tuli kysyntää myös aikuisten vaatteille ja "samisteluun".


Suosittelemme vierailemaan Wiwin helmikuussa 2019 avatussa online storessa, sillä hymyn huulillesi takuulla tuo tuotenimien rentous: "fiiliksellä", "myötäilevä", "rimpsula" ja "tsiirliideri". Wiwi Designin mallisto on selkeä ja graafinen, ja heidän mallistoon on tulossa myös syksyksi lämpimiä merinoasusteita. 

Värimaailma koostuu pitkälti luonnollisista ja kirkkaista perusväreistä, jotka kestävät aikaa. Tällä hetkellä värivaihtoehtoja on yhdeksän. Suunnittelijana Annica inspiroituu vuodenajoista ja siirtymistä eri kausiin; kevään raikkaasta lupauksesta aina kuulaisiin ja kirpakoihin syysaamuihin. Myös graafiset, selkeät muodot, pehmeät värit ja mukavuus ovat suunnittelun keskiössä. Wiwin tavoitteena onkin saada vaatteiden käyttäjä tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi ja onnelliseksi juuri tässä hetkessä. Wiwi Design kuuntelee myös asiakkaidensa toiveita ja tarpeita mallistojen perustaksi. Tärkeää on, että vaatteet ovat hyvin istuvia kaiken kokoisille käyttäjilleen ja mukavia pitää yllä, jolloin niistä tulee hyvä olo kokonaisvaltaisesti.


Saimme testiin tuotteita sekä lapsille että aikuisille. Postipaketit olivat kuin lahjapakkauksia silkkinauhoineen ja kauniine laatikoineen. Paketeista löytyi myös pieni, herkullinen ylläri sekä vaatteiden pesuohjeet. Ensimmäinen testaajapari pääsi samistelemaan hupparitunnelmissa. Reilu kaksivuotiaalle neitokaiselle saapui Wiwi Designin valikoimasta Bebahelma-huppari mansikkajätskin sävyssä sekä yönmustat Lempipöksyt. Tyttö on noin 89 cm pituinen ja kokeiluun saapuneet vaatteet ovat kokoa 92/98. Miehelle saapui kyyhkynharmaa Normipäivä-huppari L-kokoisena. Tytön vaatteet vastaavat kaksoiskoon isompaa mitoitusta ja näin ollen molemmissa tytön vaatteissa on vielä reilusti kasvuvaraa, mutta resoreiden avulla vaatteet saa kauniisti istuviksi, ja tämä taas lisää pitkäikäisyyttä.


Ensikosketus vaatteisiin oli täysi rakastuminen materiaalin pehmeyden ja minimalistisen tyylin vuoksi. Yönmustat "Lempipöksyt" todella ovat nimensä veroiset: ihastuttavan rennot, mutta laadukkaat ja tyylikkäät. Turhia ja kireitä saumoja näistä housuista ei löydy. Testaajaneitokainen laittoikin pöksyt kovalle koetukselle kuvausten aikana metsäretkellä, ja vaikka suuret kivet toimivat liukumäkinä, on materiaali todellakin kulutusta kestävää, sillä pinta pysyi siistinä hankauksesta huolimatta. Lisäksi harvoin löytää aidosti mustia vaatteita, eli mikäli niitä halajaa, kannattaa tutustua Wiwin valikoimaan! Pukemista harjoittelevalle lapselle vaatteet olivat helposti puettavissa, erityisesti Bebahelma-hupparin pääntie ei ollut hankalan pieni vaan sopivan väljä, mutta ryhdikäs. Hupparin kaunis leikkaus nimensä mukaisesti laskeutuu pepun päälle tyylikkäästi. Huppariin valikoitui vaaleanpunaista rakastavalle tytölle mansikkajätskin lempeä sävy. Lisäksi Bebahelma-hupparissa kauniina yksityiskohtana toimii hupun sisäosan kyyhkynharmaa sävy, joka on täydellinen "match'" miehen Normipäivä-hupparin kanssa.


Normipäivä-huppari pääsi kokeiluun miehelle, jonka vaatekaappi koostuu lähinnä huppareista ja väljistä neuleista. Kyyhkynharmaa huppari oli selkeä valinta, sillä tässä sävyssä hupparia ei vielä kaapista löytynyt. Normipäivä -huppari tuntui päällä rennolta ja kevyeltä. Testaajan mukaan jotkut hupparit tuntuvat päällä raskailta, mutta tässä vaatteessa yhdistyy huolettomuus ja samalla tyylikkyys ja istuvuus. Testaajalle M-kokoinen huppari olisi ollut varmasti erittäin istuva ja hyvä, mutta L-kokoinen huppari toi toivottua väljyyttä lisää.


Toinen testaajaparimme sai lapselle testiin suloisen Röyhelö-överi -mekon ja aikuiselle hauskan Rimpsula-paidan, kummatkin mansikkajätskin värissä. Tässä värissä muuten röyhelöt ovat kaksiväriset, muissa värivaihtoehdoissa ne ovat yksiväriset. Lapsen mekko on kokoa 92/98 ja testaajalapsi on noin 91 cm pitkä. Mekko vastaa kaksoiskoon isompaa ja oli siten hieman reilu. Mekon malli on mukava, kun se on takaa hieman pidempi ja istuu todella hyvin. Hauska lisä oli paketista yllätyksenä löytynyt värisävyyn sopiva hiusdonitsi, joka kuvissa näkyy.


Naisen paita on kokoa M ja tavallisesti hän käyttää kokoa L/XL, joten naisten vaatteetkin ovat mitoitukseltaan ennemmin reiluhkoja. Oikeaa kokoa valitessa piti kääntyä yrittäjän avun puoleen. Söpöt röyhelöt hihoissa tekivät naisten collegepaitaan kivan lisän, jolla vaate saa aivan uutta ilmettä ja se ei tunnu ollenkaan niin arkiselle kuin ilman tuntuisi. Plussana saimme huomata, että kerrankin hihoissa oli mukavasti pituutta. Mekon ja paidan materiaali oli ihanan pehmeää, laadukasta ja joustavaa, ja vaatteet tuntuivat todellakin hyvin miellyttäviltä yllä. Nämä supersuloiset vaatteet muuten saivat kanssakulkijoidenkin huomion, kun yhdessä kuljimme! Ja Wiwi Design lunasti kyllä paikkansa meidän kummankin vaatekaapista, sillä nämä laadukkaat, pehmeät ja hieman erilaiset designiltaan olevat vaatteet tulivat kyllä käyttäjiensä lempivaatekappaleiksi nopeasti!


Ihastuimme siis täysin näihin laadukkaisiin, kauttaaltaan kotimaisiin, ekologisiin ja monikäyttöisiin vaatteisiin täysin. Käy sinäkin kurkistamassa Wiwi Designin verkkokaupasta mitä ihanaa teille löytyisi! Nyt saat muuten -10% alennusta koodilla SYYSWIWI koko valikoimasta. Mikäli koot mietityttävät, kannattaa ehdottomasti kääntyä yrittäjän puoleen, sillä asiakaspalvelu on nopeaa ja hän auttaa mielellään oikean koon löytymisessä. Ja muista ottaa Wiwi Design seurantaan myös Instassa, löydät heidät nimellä @wiwidesignfinland.

                                             ****************************************

1 kommentti:

 1. 🟢Hire the best and fastest HACKERS on the web today. We give you HACKING SERVICES better than any HACKING group you can find in the internet. Our HACKERS are available for 24/7, always ready to attend to you at any time of the day, anywhere in the world.

  🟢 There are no limits to what we can do. Don’t be surprised we say this. Hacking isn’t as difficult as it sounds, as so many HACKING equipments(softwares, virus, spyware, Trojan) are made available in the dark web and this has made HACKING very easy to perform. There are different varieties of Hacking Service we offer, such a as-:

  ▪️Phone📱📲 Hack, cloning & Tracking✔️
  ▪️Computer 💻 Hacking ✔️
  ▪️Emails 📧 & Social Media account ✔️Hacks/password recovery✔️
  ▪️Tracking/Finging People✔️
  ▪️Raising Money 💰 using (Bitcoin Mining, Money Flip e.t.c)✔️
  ▪️Tracking Scammers and Spammers.✔️
  ▪️Recovery of deleted files e.t.c✔️
  ▪️Scam Money Recovery✔️

  🟢If you need hacking services, PYTHONAX are the group you should contact. We have a strong policy that covers our Clients Privacy. We do not ask our Clients Targets and intention for any job given to us, we simply do our job and provide a strong security to Clients so that our services can’t be traced to them.

  🟠Payment for our services will only be collected after Customers have certified and confirmed the completion of their job. For no reason do we collect upfront for services. But note that Customers will have to pay for Hacking Equipments if necessary before a job would be done.

  🔴Beware of FRAUDSTERS claiming to be HACKERS and ripping people of their money, they saying things and share false testimonies to Attract people and Lure you to them. They are everywhere in the internet and could even be here in this site, be careful of them. We have come across so many of this FRAUDSTERS Victims and some have been lucky to get back what was falsely taken from them.

  Below are list of our emails you can contact if you need our services
  Email-:
  pythonaxhacks@gmail.com
  pythonaxservices@gmail.com

  PYTHONAX.
  2020 © All Right Reserved.


  VastaaPoista