lauantai 7. syyskuuta 2019

Metsolan pipodroppi kuuluu syksyyn

Jokainen lastenvaateharrastaja voi varmasti allekirjoittaa, että syksy ei saavu, ellei sen mukana tule odotetut pipodropit! Metsolan pipot kuuluvat niihin, joita odotetaan jo hyvissä ajoin loppukesästä ja uusia sävyjä arvaillaan kilpaa. Tänäkin syksynä Metsola piti kiinni omasta tyylistään tuoden tämän päivän trendikkäät värit ja murretut sävyt merinovillaisiin asusteisiin.

Droppi piti sisällään huivien ja vauvojen tumppujen lisäksi upeat pipot nauhallisina, nauhattomina, tupsuilla ja ilman tupsuja sekä ihanilla pupunkorvilla. Kaikki merinovillaiset asusteet on valmistettu italialaisesta mulesing-vapaasta merinovillasta. Asusteista löytyvät merkit ovat tekonahkaa.

Mini Style Finland sai testiin kolme erilaista settiä. Ensimmäisestä löytyi Merinowool RIB Tube-huivi sekä Merinowool Beanie RIB folded-pipo, toisesta Knitted Classic Tube ja Knitted Classic Beanie 1 Pom Pom ja kolmannesta Knitted RIB Tube -huivi sekä Knitted Beanie Folded -pipo aikuiselle.
Aikuisten setistä löytyi Knitted RIB Tube -huivi koossa onesize sekä Knitted Beanie Folded -pipo koossa adult, molemmat mustina. Sekä väri että malli olivat juuri nappivalinta. Setistä huokuu rouhea asenne ja silti pipo ja huivi muodostavat yhdessä yksinkertaisen tyylikkään setin monenlaiseen käyttöön. Asusteet ovat erittäin lämpimät ja vaikka sekä huivin että pipon materiaali on 100% merinovillaa, eivät ne kutita lainkaan käytössä. Tämä setti sopii syksyn viiletessä yhdistettynä siistimpäänkin asuun ja toimii silti myös lasten kanssa ulkoillessa. Materiaali tuntuu laadukkaalta ja toivottavasti setti pysyy käytössä useamman syksyn ja talven. Ehdoton suosikkipipo on siis löytynyt aiemmin nirsoilevalle testaajalle, joka on kulkenut mielummin korvat jäässä kuin käyttänyt pipoja. Enää ei tarvitse palella! Huivi kävi testissä myös hieman alle 2-vuotiaalle ja toimi hyvin perheen pienimmälläkin.  Myyntiteksti ei siis valehtele luvatessaan koon sopivan vauvasta vaariin.
Testiryhmämme 1-vuotias edustaja sai testattavakseen yksitupsuisen pipon ja klassisen neuletuubihuivin. Pienen miehen 48-senttiseen päähän koon 1-2 pipo sopi kuin valettu ja äidin suureksi hämmästykseksi nauhaton pipo sai olla päässä täysin rauhassa. Ilmeisesti oli siis myös lapselle mieleinen. Huivi vaikuttaa juuri sopivan kokoiselta kun ajatellaan, että se tulee käyttöön talvipakkasilla toppavaatteiden kanssa. Klassinen harmaa on aina toimiva väri ja tämä Metsolan sävy miellyttää myös kriittisen äidin silmää, koska se ei ole liiaksi sininen eikä toisaalta myöskään ruskea vaan juuri sopiva. Neutraali sävy on helppo yhdistää vaikka mihin. Neulos vaikuttaa todella laadukkaalta ja materiaali on ihanan pehmeä eikä kutita atoopikonkaan iholla.

4-vuotiaalle testaajalle, jonka päänympärys on 53cm, valikoitui testattavaksi Merinowool RIB Tube-huivi onesize-koossa  sekä Merinowool Beanie RIB folded-pipo 6-8Y, molemmat tummansinisenä. Pipo on malliltaan kivan yksinkertainen ja sellainen, että se pysyy päässä varmasti kovemmassakin menossa pitäen korvatkin lämpimänä. Myös pienempi koko piposta olisi ollut sopiva, mutta toisaalta tässä koossa käyttökausia on useampi. Huivi asettuu kaulalle hyvin ja suojaa talven purevalta pakkaselta. Vaatteistaan tarkka testaaja antoi asusteille hyväksynnän, mikä ei hänen kohdallaan ole aina itsestäänselvyys!

Kannattaa muistaa, että merinovilla on materiaalina itsestään puhdistuvaa, joten turhaa pesua tulee välttää ja sen sijaan suosia tuuletusta sekä lumipuhdistusta talvisin.  Näkyvät tahrat kannattaa pyrkiä poistamaan paikallisesti. Mikäli kuitenkin sinä tai lapsesi olette mallia "reissussa ryvettyy", ja pipo tarvitsee kunnollista pesua, noudata aina pesuohjeita tarkasti sekä muista tasokuivaus, etteivät asusteet veny ja menetä muotoaan.

***************************************************************************************************

Näitä ja kaikkia muitakin Metsolan merinovillaisia uutuuksia pääset ostamaan Metsolan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä. Joko sinä olet löytänyt omat suosikkisi tästä mallistosta? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti