torstai 5. joulukuuta 2019

Etsitkö laadukasta, ajatonta ja haluttua lahjaa?


*kaupallinen yhteistyö Aarni Woodin kanssa
Jouluaaton kolkutellessa jo ovella ja lämmön täyttäessä mielen, saattaa sen vallata myös lahjapulmat. Eteen tulee herkästi se varmasti monen allekirjoittama turhautuminen, kun puolisolle tai muulle läheiselle olisi ihana antaa lahja josta toinen pitää ja hyötyy - mutta kaikki tarpeellinen löytyy jo. Onneksi sosiaalisen median avulla lahjaideat ja niiden jakaminen on helpottunut huomattavasti. Tässä teille yksi idea, jota voimme suositella koko sydämistämme.

Aarni Wood on kolmen lapsuudenystävysten perustama kotimainen yritys, joka valmistaa erottuvia ja laadukkaita kelloja, aurinkolaseja ja lompakoita. Aarnin tuotteissa korostuu rakkaus luontoomme: materiaaleina on luonnollinen puu ja hirvennahka, jotka tulevat laadukkaista ja kestävistä lähteistä. Materiaalit on tarkoin valittu ja ne testataan huolella ennen tuotteiden päätymistä myyntiin. Kellotaulun lasi on naarmuuntumatonta safiirilasia. Aarnille on myös myönnetty Design from Finland -merkki muotoilunsa vuoksi.

Aarnin arvoissa korostuu vastuu Suomen metsistä. Puumateriaalit valikoidaan niin, etteivät ne aiheuta metsäkatoa, ja niiden alkuperä tunnetaan tarkasti. Aarni ei koskaan käytä valmistuksessaan uhanalaisia puulajeja. Puu materiaalina on paitsi erittäin kestävää ja uniikkia puun elävän pinnan vuoksi, myös tyylikäs, ajaton ja katseet kääntävä. Aarnilla arvostetaan puun kauneutta sellaisenaan, siksi puiset tuotteet käsitellään erikoisöljyllä, jotta puun selkeä muotokieli ja luontainen kestävyys säilyy. Aarnin valikoimissa on kymmenen erilaista puulajia. Myös hirvennahka valikoituu eettisin perustein - nahka saadaan hirvenmetsästyksen ylijäämätuotteena, eli yhtäkään eläintä ei metsästetä nahan takia.

Mini Stylen porukka sai testiin kolme Aarnin kelloa, joista kaikista tuli aikaiset joululahjat puolisoillemme. Työllistimme heitä hieman keräämään käyttökokemusta kelloista, ja tässäpä siis arvioita miestemme suista!

Kaikki kellot tulevat tyylikkään, visakoivukantisen laatikon sisällä. Tämän siis kehtaa ehdottomasti antaa lahjaksi sellaisenaan, se tekee varmasti vaikutuksen jo ennen kuin pakkausta saa edes auki.


Yllä näkyvässä kuvassa olevan kellon malli on eebenpuinen Loihi. Kauniin yksinkertaista kellotaulua ympäröi eebenpuu, tumma ranneke on kotimaista hirvennahkaa. Rannekkeen laatu tulee helposti esiin: se on jämäkkä, mutta samalla todella kevyt ja pehmeä kädessä. Mies totesikin, ettei kello edes tunnu ranteessa, ranneke on suorastaan ylellisen tuntuinen. Ekstrapisteet kello sai testaajaltaan vastuullisesti kerätyistä materiaaleistaan.

Seuraava kello on pähkinäpuinen Vega. Mies valitsi kyseisen mallin sen klassisen tyylikkyyden vuoksi - kello käy niin päivittäiseen käyttöön, juhlaan kuin eräilyynkin. Vaeltaminen ja luonto ovat lähellä sydäntä, ja tumman sävyinen pähkinäpuu materiaalina olikin luonnollisin valinta kellolle. Kello on kevyt ja helppo pitää kädessä. Pisteet siitä, että puuta ollaan hyödynnetty näin hienolla tavalla perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi!

Kolmas testattu kello on kotimaisesta jalavasta valmistettu XO Jalava. Tässä mallissa miellytti etenkin kellotaulun mustan ja valkoisen kontrasti sekä jalavan eläväinen, tummasyinen pinta. Mies kuvailee tätä "elegantiksi kelloksi, joka on kevyt pitää kädessä." Puu huokuu pehmeyttä ja lämpöä ja tuo vaihtelua perinteiseen metalliseen rannekelloon. Kello on miehen mukaan huolitellun näköinen ja saa kiitosta myös siitä, miten puu kuosina toimii hyvin yhteen monentyylisten asukokonaisuuksien kanssa.

Eilen 4.12. vietettiin Osta työtä Suomeen -päivää. Päivän tarkoituksena on tarkastella omia kulutustottumuksia ja pohtia, millaisilla valinnoilla suomalaista työtä voitaisiin tukea paremmin. Päivän ajankohta on loistava, sillä joulun alla monen suomalaisen kulutus nousee huomattavasti lahjoja ostaessa. Voisitko sinä valita lahjaksi kotimaisen tuotteen tai palvelun?

***********************

Lisää kelloja pääset selaamaan tästä. Jos kellolle ei ole tarvetta, valikoimasta löytyy myös aurinkolaseja sekä lompakoita, kaikki yhtä tyylikkäitä. Toivottavasti postaus auttoi hieman lahjaideoiden pohdinnassa!

1 kommentti:

 1. 🟢Hire the best and fastest HACKERS on the web today. We give you HACKING SERVICES better than any HACKING group you can find in the internet. Our HACKERS are available for 24/7, always ready to attend to you at any time of the day, anywhere in the world.

  🟢 There are no limits to what we can do. Don’t be surprised we say this. Hacking isn’t as difficult as it sounds, as so many HACKING equipments(softwares, virus, spyware, Trojan) are made available in the dark web and this has made HACKING very easy to perform. There are different varieties of Hacking Service we offer, such a as-:

  ▪️Phone📱📲 Hack, cloning & Tracking✔️
  ▪️Computer 💻 Hacking ✔️
  ▪️Emails 📧 & Social Media account ✔️Hacks/password recovery✔️
  ▪️Tracking/Finging People✔️
  ▪️Raising Money 💰 using (Bitcoin Mining, Money Flip e.t.c)✔️
  ▪️Tracking Scammers and Spammers.✔️
  ▪️Recovery of deleted files e.t.c✔️
  ▪️Scam Money Recovery✔️

  🟢If you need hacking services, PYTHONAX are the group you should contact. We have a strong policy that covers our Clients Privacy. We do not ask our Clients Targets and intention for any job given to us, we simply do our job and provide a strong security to Clients so that our services can’t be traced to them.

  🟠Payment for our services will only be collected after Customers have certified and confirmed the completion of their job. For no reason do we collect upfront for services. But note that Customers will have to pay for Hacking Equipments if necessary before a job would be done.

  🔴Beware of FRAUDSTERS claiming to be HACKERS and ripping people of their money, they saying things and share false testimonies to Attract people and Lure you to them. They are everywhere in the internet and could even be here in this site, be careful of them. We have come across so many of this FRAUDSTERS Victims and some have been lucky to get back what was falsely taken from them.

  Below are list of our emails you can contact if you need our services
  Email-:
  pythonaxhacks@gmail.com
  pythonaxservices@gmail.com

  PYTHONAX.
  2020 © All Right Reserved.


  VastaaPoista