tiistai 28. marraskuuta 2017

Mietteitä yhteisöllisyydestä

Saimme kutsun Facebookilta heidän järjestämäänsä Suomi 100 -juhlaseminaariin Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle. Tilaisuuteen kutsuttiin 100 suomalaista Facebook-ylläpitäjää Suomen aktiviisimmista ja suurimmista Facebook-ryhmistä. Kiitos Facebookille erittäin hyvin järjestetystä illasta!

Kun Mini Style Finland perustettiin reilu kolme vuotta sitten, emme osanneet kuvitellakaan miten iso joukko meitä samanhenkisiä ihmisiä löytyy. On ollut mahtavaa seurata ryhmän ja myöhemmin sitä seuranneen Instagram-tilin kasvua ja kehitystä!Illan aikana saimme vinkkejä Facebookin uusista tulevista työkaluista ryhmien ylläpitoon, mikä toivottavasti tulevaisuudessa auttaa kehittämään Mini Style Finlandia entistäkin paremmaksi ryhmäksi toiminnallisuuksiltaan. Lisäksi kuulimme inspiroivia puheenvuoroja yhteisöllisyydestä, sen rakentamisesta ja merkityksestä yksilöiden elämässä.

Pääsimme myös tutustumaan muiden suomalaisten Facebook-ryhmien ylläpitoihin ja vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan. Upea joukko erilaisia ihmisiä, kiitos seurasta kaikille!Ilta sai meidät miettimään millaisena Mini Style Finlandin näemme ja miksi tätä harrastusta niin kovalla palolla teemme. Ryhmän haluamme olevan paikka ihan jokaiselle laadukkaista lastenvaatteista kiinnostuneille, niin vanhoille harrastajille kuin sille uudelle, joka juuri on ensimmäisen kerran tutustunut ekologisiin vaihtoehtoihin. Haluamme toki olla nostamassa kestävän kulutuksen teemoja esiin ja vaikuttamassa tulevaisuuden kulutustottumuksiin. Toisaalta kuitenkin maailmassa on niin paljon ikäviä asioita, joiden kanssa jokainen joutuu painimaan päivittäin, että haluamme myös tarjota vähän hattaraa jäsenillemme. Meillä saa olla pinnallinen, iloita esteettisistä asioista ja hehkuttaa löytöjä ilman tuomitsemisen pelkoa.


Me olemme Mini Style Finland, sinä ja minä. Kiitos kun olet mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti