torstai 30. marraskuuta 2017

Welcome Mini Rodini

Pitkään on tästä lastenvaatepiireissä kuhistu ja nyt se on totta! Ruotsalainen lastenvaatemerkki Mini Rodini avaa ensimmäisen liikkeensä Ruotsin ulkopuolelle ja minnepä muualle kuin Suomeen! Suomeen tulo on ollut Mini Rodinille puhdas bisnespäätös - onhan Suomi yrityksen suurin markkina-alue heti Ruotsin jälkeen.

Meille Mini Style Finlandissa tarjottiin etuoikeus päästä tutustumaan Mini Rodinin liikkeeseen etukäteen ennen perjantain virallisia avajaisia. Tässä teille vähän maistiaisia uudesta liikkeestä.

Mini Rodinin Helsingin liike sijaitsee Punavuoressa, osoitteessa Iso Roobertinkatu 19. Sijainti on tarkkaan harkittu, sillä myös sen haluttiin sopivan brändin imagoon. Tarkoituksena ei ollut löytää liiketilaa vilkkaimman kadun varrelta, vaan paikasta joka huokuu brändin olemusta. Täytyy todeta, että liiketilan valinnassa on kyllä onnistuttu. Liikkeen ympäristöä on siistitty ja alue henkii omanlaista tunnelmaansa. Saa nähdä rantautuuko alueelle myös muita kiinnostavia liikkeitä.

Mini Rodini tuo tullessaan vahvistusta keskustan lastenvaatetarjontaan. Jatkossa keskustasta löytyy lasten ekologisia merkkivaatteita Rodinin liikkeen lisäksi Stockmannilta, Harakanpesästä ja Little Copenhagenista. Vimmakin on vain kivenheiton päässä.
Mini Rodinin Helsingin liikkeeseen on luotu aivan uusi liiketilakonsepti. Tämä konsepti tullaan levittämään myös Ruotsin liikkeisiin ja mahdollisiin uusiin tuleviin Rodinin liikkeisiin maailmalla. Jo heti sisään astuessa tuli avaran tilan tunne, vaikka tila itsessään ei ole kovin suuri. Tähän vaikuttaa korkea huonekorkeus sekä rekkien tilaasäästävä asettelu. Takaosan peiliseinä luo omalta osaltaan lisää tilan tuntua.

Erityisen onnistunutta liikkeessä oli vaatteiden esillepano koon mukaan. Pienet koot koosta 50 kokoon 86 oli laitettu omalle seinälleen ja isommat koot muualle liikkeeseen. Näin pystyi heti suuntaamaan niiden vaatteiden luo, joita oli tullut katsomaan. Myös oikea koko löytyi helposti.
Liikkeessä vallitsi rento ja mukava ilmapiiri. Henkilökuntaa on palkattu riittävästi ja valikoima oli kattava. Täältä varmasti saa apua kokopohdintoihin, sekä pääsee mallaamaan tuotteita ennen ostopäätöstä. Myös lastenvaunut ovat sallittuja sisällä liikkeessä, mikä on iso plussa. Liikkeen edessä on myös tilaa, jos haluaa jättää vaunut ulos. Isoista ikkunoista näkee hyvin liikkeen edustalle ja kesällä ikkunoiden edessä tulee olemaan vielä markiisit suojaamassa vaunuja sateelta ja paisteelta.

Kysyimme Mini Rodinin Suomen maajohtaja Pialta sen perinteisen kysymyksen: Miltä nyt tuntuu? "Hyvältä, helpottuneelta, huojentuneelta. Tämä on ollut iso puristus, mutta nyt vihdoin olemme valmiina avaamaan ovet. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan liikkeeseen."Mini Rodinin liikkeen viralliset avajaiset ovat huomenna perjantaina 1.12 klo 11. Osoite on siis Iso Roobertinkatu 19, Helsinki. Sata ensimmäistä liikkeessä ostoksia tekevää asiakasta saa mukaansa lahjapussin. Lisäksi luvassa on ihania yllätyksiä kaikille paikan päälle saapuville lapsille.

Jos et huomenna pääse paikalle, niin ei hätää! Liike on auki arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 12-16. Joulun alla liike on auki myös sunnuntaisin. Varmasti ehdit vielä tutustumaan liikkeeseen ja sen valikoimaan, sekä tekemään hankintoja vaikka pukinkonttiin.************************************
Mitä pidätte uudesta liikkeestä?
Kuka on menossa avajaisiin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti