tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kuukauden mini: Punavuoren peikko

Kuukauden minissä pääsemme tällä kertaa tutustumaan Punavuoresta Lauttasaareen muuttaneeseen Punavuoren peikkoon. Jo yli kymmenen vuotta toimineen "Punkun" valikoimaan kuuluu laaja skaala erilaisia merkkejä - osa jopa sellaisia, joita on Suomessa esillä vain heidän kivijalka myymälässä. Lastenvaatteiden lisäksi heidän valikoimiinsa kuuluu mm. vaunuja, tarvikkeita sekä sisustustuotteita. Seuraavaksi tutustumme Elinan mietteisiin työstään lastenvaatteiden jälleenmyyjänä.
Huiman määrän tykkäyksiä saavuttaneen @emmaeheikkila:n kuva voitti enemmän kuin ansaitusti Punavuoren peikon lahjoittaman 100€ arvoisen lahjakortin.  Mini Style onnittelee ja toivottaa iloisia shoppailuhetkiä!

Tässä kuussa kilpailu oli tiukka tykkäyksien välillä. Nämä pienet virpojat ansaitsevat kunniamaininan ja palkaksi lähtee 2kpl lippuja tuleville Lapsimessuille! Onnea @tanijamarija !
Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Kaikki sai alkunsa myymälän perustamisesta Helsinkiin Uudenmaankadulle reilu 10 vuotta sitten. Silloin oli vaikea löytää kivoja lastenvaatteita, saatikka sellaisia, joissa olisi huomioitu ekologisuus. Myös kaikki lasten muovikrääsä sieppasi! Aloitimme taidegallerian yhteydessä kokeeksi muutamalla rekillä Katvigia, Mini rodinia, Moloa sekä puuleluja. Homma sai nopeasti tulta alleen. Rinnalle tuli myös nettikauppa, mutta se on ollut meillä viime vuoteen asti kakkosjuttu.

Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Parasta on asiakkaat, työkaverit, kivat merkit ja niiden ihmiset. Pahinta ei oo ;)

Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Kriteereinä ovat ulkonäkö, laatu, ympäristön huomioiminen (luomupuuvillan lisäksi se voi tulla myös huippulaadun tai kierrättämisen kautta) ja hyvä yhteistyö merkin kanssa. Aina ei kuitenkaan pysty myymään kaikkia merkkejä mitä tykkäisi myydä - myös asiakkaiden pitää niistä innostua. 


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Olemme tehneet monen merkin kanssa yhteistyötä alusta asti, esim Molon ja Mini rodinin kanssa jo 10 vuotta. Papun ja Gugguun kanssa heidän ensimmäisistä mallistoista lähtien.

Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Tykätään, kunhan eivät ole kaikki samalla viikolla ;)

Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?

Asiakkaat ovat menneet vuosien varrella enemmän ja enemmän samaan muottiin: halutaan samoja malleja ja samoja merkkejä kuin kaikki muutkin. Aikaisemmin jokainen osti sitä mistä itse (tai lapsi) tykkäsi, eli myytiin paljon laajemmin eri mallistoista. Se välillä harmittaa, kun jotkut kivat jutut jää monelta huomaamatta ;) Ekologisten vaihtoehtojen määrä on kasvanut, mikä on tosi hieno homma!


Onko teillä olemassa kanta-asiakas järjestelmää tai etuja?

Meillä on myymälässä Lauttasaaressa bonusjärjestelmä.

Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Se on tämä koko paketti - ympärillä pyörivät ihmiset eli asiakkaat, työkaverit, muut kauppiaat ja merkkien porukat. Kokonaisuudessaan reilu 10 vuoden matka alusta tähän asti, niin kauppiaana kuin myös monen merkin edustajana Suomessa.

Elina Punavuoren peikon taustajoukoista.
Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Minusta se perustuu toisen ihmisen huomioimiseen.

Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille

Ihanaa kevättä & paljon aurinkoa!

Poikkea Punavuoren peikkoon ostoksille Lauttasaareen Vattuniemenkatu 5 tai heidän verkkokauppaansa. Kiitos jälleen yhteistyöstä ja osallistumisesta kuukauden miniin!

**********************************************************************************

Instagramin puolella @ministylefinland etsitään jälleen uutta kuukauden miniä.
Oletko se tällä kertaa sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti