perjantai 2. marraskuuta 2018

Kuukauden mini: HiP-KiD

Niin vain saapui marraskuu! Pienen pakkasen ansiosta on päästy testailemaan jo talven toppavalintoja ympäri Suomen ja taas vaihtaa takaisin välikausikamppeisiin - on tuo luonto vaan ihmeellinen. Kuunvaihde tarkoittaa jälleen uuden suomalaisen jälleenmyyjän esittelyä. Tällä kertaa kurkistamme HiP-KiDin elämään.

Marraskuun kuukauden mini @millamariako lunasti itselleen 50€ arvoisen lahjakortin HiP-KiDin verkkokauppaan, onnea vielä! HiP-KiD on trendikkäiden lastenvaatteiden ja piensisustustuotteiden verkkokauppa, joille nopea toimitus ja asiakkaan ostosten teon helppous on kunnia-asia. Perehdytäänpä hieman paremmin!

Tämä valloittava mini ansaitsi lokakuun minin palkinnon, onnea @millamariako !

Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Meillä on pieniä lapsia joten lastenvaatteet ovat aina olleet lähellä sydäntä. Ajan saatossa mieleemme juolahti villejä ideoita siitä että voisiko lastenvaateharrastuksesta tehdä työn itselleen ja jossain vaiheessa perustaa jopa oman kivijalkamyymälän. Pohdimme ideaa verkkokaupasta pitkään ja kolme vuotta sitten haaveemme siitä kävi toteen. <3


Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Parasta on ehdottomasti iloiset ja tyytyväiset asiakkaat. 

Pahinta taas on se, että aina ei pysty palvelemaan kaikkia niin hyvin kuin haluaisi, omat virheet pakettien pakkaamisissa tai muut tekniset viat joihin itse emme aina pysty vaikuttamaan. Kova kilpailu ja kilpajuoksu ajan kanssa aiheuttaa myös omat haasteensa.


Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Ekologisuus ja eettisyys ovat meille avainsanoja. Merkin tyylin on tietysti miellytettävä omaa silmää ja lasten kasvaessa muoti sekä tarpeiden muuttuminen määrittävät sitä myös. Markkinat ja asiakkaiden toiveet vaikuttavat osaltaan tietysti myös merkkien valintaan.


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Koska toimimme vain verkossa, emme valitettavasti saa kaikkia merkkejä jotka haluaisimme. Joidenkin merkkien vaatimuksena on nimittäin tuo kivijalkamyymälä. Jotkut merkit saa valikoimaansa vasta kun on kauemmin toiminut ja juuri tämä vaikutti alkuaikoina merkkivalikoimaamme.


Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Kyllä ne melko kiireisiä aina ovat, tietysti hieman riippuen merkistä. Silloin saattaa esimerkiksi viesteihin vastaaminen viedä enemmän aikaa ja pakettien toimituksissa voi olla pientä ruuhkaa mutta siitäkin huolimatta pyrimme nopeaan palveluun. Hauska nähdä miten jotkin kuosit ja värit pomppaavat asiakkaiden keskuudessa selkeiksi suosikeiksi. 


Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?

Lastenvaatemuoti elää koko ajan ja esimerkiksi värit seuraavat vuodenaikojen vaihtelua. Välillä eläinkuosit tai retrotyyliset vaatteet ehdottomia suosikkeja tai pastellisävyiset simppelit vaatteet kun taas välillä graafisuus on super-trendikästä. Hauskaa nähdä miten suomalaisten suosikkeja ovat tiettyjen merkkien klassikoiksi muodostuneet vaatteet, jotka ovat kaudesta toiseen pinnalla. Jotkut merkit elävät välillä hiljaisempaa hypetystä ja taas ponnistavat kärkeen.


 Onko teillä olemassa kanta-asiakasjärjestelmää tai -etuja?

Meillä ei ole ainakaan toistaiseksi kanta-asiakas järjestelmää, mutta seuraajat somessa saavat toisinaan etukoodeja käyttöönsä tai droppipäivinä saattaa olla joitain erikoiskamppiksia.


Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Päivä jolloin verkkokauppamme aukesi on ehdottomasti yksi mieleenpainuvin muisto. Muita mieleenpainuvia muistoja matkan varrelta on syntymäpäivämme sekä se kun saimme Vimman vihreän Avokado-letin yksinoikeudella myyntiin. <3


Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Tilausten nopea kulku, jotta asiakkaat saisivat paketit mahdollisimman nopeasti sekä ystävällinen ja nopea viesteihin vastaaminen.Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille:

Kiitos teille Mini Style Finlandin ihanat ryhmäläiset, että tuette kotimaista pienyrittäjää ja mahdollistatte toimintamme osaltanne. <3


HiP-KiDin valikoimaan voit tutustua heidän verkkokaupassaan. 
Sinua palvellaan varmasti aidosti ja suurella sydämellä. <3

**********************************************************************************

Instagramin puolella @ministylefinland etsitään jälleen uutta kuukauden miniä.
Oletko se tällä kertaa sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti