maanantai 22. lokakuuta 2018

Lahjavinkkejä isänpäiväksi!

Marraskuu lähestyy ja se tarkoittaa myös sitä, että isänpäivä on kohta täällä! Moni haluaa muistaa isää lahjalla, mutta usein lahjan hankinta tuottaa päänvaivaa. Mitä tänä vuonna isälle? Halusimmekin auttaa ja nostaa teille muutamia lahjavinkkejä!

Jo pitkään toivottu miesten mallisto ilmestyi Kaiko Clothingilta 19.10. Rennot sporttiset pitkähihaiset trikoo- ja collegepaidat ovat laadukkaita ja monikäyttöisiä vaatteita arjen moniin tilanteisiin.

Block Shirt 59,90€ (www.kaikoshop.com)
Trikoopaitoja löytyy myös sinisenä sekä ruosteenpunaisena. (https://kaikoshop.com)
Klassikko Kaiko Swearshirt on saatavilla myös miesten koossa. Täydellinen isänpäivälahja yhdessä lasten Sweatshirtin kanssa.

Kaiko Sweatshirt (https://kaikoshop.com)
Jos vaatteita on vaikea ostaa, on varma valinta aina laadukas yöpuku. Jotta unet sujuisivat, kannattaa laatuun ja materiaaleihin kiinnittää huomiota. 

Suomalainen äidin ja tyttären perustama KIVIkivi myy ekologisia, tyylikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa miesten Harmaja-yöasuja. Asujen värimaailma on kivenharmaa ja musta. Harmaja-yöasut on valmistettu Suomessa neulotusta puuvillasta. Nimensä yöasu on saanut majakkasaarelta, jonka sijainnin koordinaatit on painettu paidan etuosaan. 

Miesten Harmaja-yöpuku 68,00€ (https://www.kivikivi.fi/fi)
Miesten Harmaja-yöpuku 68,00€ (https://www.kivikivi.fi/fi)
Talvi lähestyy ja ilmat viilenee. Joko talven asusteet on hankittu?

Suomalainen yritys Vai-Ko:n kestosuosikki Timberjack Merinovillapipo on helppo ja varma valinta isälle, joka suosii laatua ja tykkää ulkoilla. Ison värivalikoiman vuoksi löytyy varmasti jokaiselle isukille mieluinen. Timberjack-pipon taitos on kolminkertaista kudontaa, joka tekee siitä erityisen lämpimän kovillekkin pakkasille. Pipon merkki on tehty suomalaisesta koivusta.


Vai-Ko Timberjack merinovillapipo 49€ (https://fi.vai-ko.com)

Vai sittenkin jotain erilaista ja persoonallista?

Lahdesta kotoisin oleva Puine tekee suomalaisesta koivuvaneerista piensisustus- ja koriste-esineitä. Heiltä on tullut kokonainen mallisto iseille suunnattuja juttuja! Tässä muutama nostettuna isosta ja kattavasta valikoimasta.

Tyylikäs Kauko-kravatti on taatusti jokaisen kravattiystävän mieleen. Kravatti on koottu pienistä vaneripaloista. Palojen ansiosta se taipuu hyvin, joten sitä on mukava pitää päällä. Karavtin takana oleva nahka on mustaa suomalaista poronnahkaa. Kravattia on saatavilla neljässä eri värissä: koivu, musta, valkoinen ja harmaa.

Kauko-kravaatti 78e (https://www.puine.fi)
Ruoto-rusetti on koivun värinen rusetti, joka ei taatusti jää huomaamatta. Rusetissa on musta kaulanauha. Kiinnistys tapahtuu klipsikiinnityksellä, joten se on helppo ja nopea kiinnittää. 

Ruoto-rusetti 45e (https://www.puine.fi)
Huom! Puinen tuotteet tulee tilata 28.10 mennessä, jotta tilaus ehtii perille ajoissa isänpäiväksi.

****************

Kysyimme myös teiltä Instagramissa isänpäivälahjavinkkejä, joita saimme paljon. Kiitos niistä!

Tässä muutamia nostoja:

"Koko perheen valokuvaus tai ihanat samisteluvaatteet"
"Puhelimen suojakuori lasten kuvalla"
"Rannekello"
"Pieni getaway isänpäivänä perheen kesken, esim, hotelliyö tai risteily."
"Avaimenperä, jossa lapsen kuva ja/tai kaiverrus hauskasta jutusta tai tärkeästä lauseesta"
"Parasta on viedä isi aamupäivällä brunssille"
"Makian merinovillapipot sekä isälle että lapselle"
"Lasten itse koristelema kahvikuppi tai miksei vaikka lautanenkin"
"Klassikko Jack&Jones iskä-teeppa"

****************
Ihanaa tulevaa isänpäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti