keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Kuukauden mini: Lilla Company

Niin se vain vuosi 2018 meni, että heilahti! Alkuvuosi on tuonut tullessaan kauniita aurinkoisia talvipäiviä ja ennen kaikkea jännittävän kutkuttavan droppeja odottavan ilmaston! Pian saamme taas nauttia kevään loistosta muutenkin, kuin luonnon suhteen.

Ennen uuden vuoden huumaa on kuitenkin aika tutustua vielä viimeisimpään, muttei vähäisimpään kuukauden mini jälleenmyyjään. Lilla Company vaihtoi vuoden 2018 aikana omistajaa ja porskuttaa kovaa kyytiä eteenpäin. Kurkataanpa, mitä Lillalle nykyään oikein kuuluu!


Joulukuun mini - niin suloinen @jennaavaa pikkuinen! Onnea 50€ arvoisesta lahjakortista Lilla Companyyn!

Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Kiinnostus lastenvaatteisiin ja alaan sekä halu luoda jotain uutta markkinoille. Ryhdyin yrittäjäksi yli 6vuotta sitten, Lilla siirtyi meille loppukesästä, olemme sen kolmannet omistajat.


Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Parasta on asiakaspalvelu ja uusien merkkien löytäminen. Pahinta ajoittainen kiire ja se, ettei aina kaikki suju niin kuin Strömsössä :)


Miten valitset merkit, joita haluat myydä?


Valitsen merkit, jotka sopivat valikoimaan ja jotka ovat kiinnostavia. Toivon tuovani jotain uutta markkinoille :) Ekologisuus on myös tärkeää.


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Yleensä melko helppoa, mutta toki poikkeuksiakin on.


Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Ne vaativat paljon työtä jo ennen varsinaista päivää. Laatikot puretaan, tuotteet lasketaan ja päivitetään kauppaan. Hyvä droppipäivä on kivalla tavalla jännittävä ja kiireinen :)Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?


On muuttunut ja muuttuu koko ajan. Tällä hetkellä nousussa ovat ekologisuuden lisäksi esim. maanläheiset värit. Myös retro alkaa taas olemaan muodissa.


Onko teillä olemassa kanta-asiakas järjestelmää tai etuja?

Uusi kanta-asiakasohjelma on kehitteillä.


Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Oman kauppiasuran mieleenpainuvimpia hetkiä on ollut Lillan tulo osaksi yritystämme.


Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Ystävällistä, joustavaa ja erilaiset tilanteet huomioonottavaa.


Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille:

Lillan väki toivottaa Mini Stylen jäsenille ihanaa uutta vuotta! Tervetuloa shoppailemaan!

Lillan valikoimasta voit shoppailla heidän verkkokaupassaan. Valikoimasta löydät ihastuttavia tuotteita ja merkkejä kaiken ikäisille.Tuhannet kiitokset kaikille ihanille jälleemyyjille ja jäsenille, jotka osallistuitte 2018 Kuukauden mini -konseptiin. Ilman teitä ei olisi meitä <3

***************************************
Mitähän kaikkea vuosi 2019 tuokaan tullessaan?
Pysy kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti