maanantai 21. tammikuuta 2019

Oh Dear Sophie!

*postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dear Sophien kanssa

Dear Sophie on tuore ja ilahduttava puolalainen lastenvaatebrändi, jonka mallistot ammentavat inspiraationsa luonnosta. Luonnonläheiset värit ja leikkisät kuosit sopivat sekä tytöille että pojille ja vaatteita löytyy niin pienille kuin isoillekin lapsille. Vaatteet on valmistettu Puolassa eettisesti kestävissä olosuhteissa korkealaatuisesta puuvillasta. 
Dear Sophiella ymmärretään kuinka tärkeää on, että lasten on hyvä olla ja touhuta vaatteissaan. Vaatteiden leikkaukset ja materiaalivalinnat mahdollistavat vauhdikkaammatkin leikit. Värit ovat kauniin hillittyjä, joten näitä vaatteita on myös helppo yhdistellä vaikka mihin! Ihanat eläinkuosit tuovat vaatteisiin monen kaipaamaa leikkisyyttä ja lapsenmielisyyttä olematta kuitenkaan räikeitä. Testiryhmäämme kuuluu yksi hyvin kuosirajoitteinen äiti, joka joutui myöntymään lasten ehdottomaan vaatimukseen saada pukea kuosilliset housut ja hupparit yhtä aikaa päälle - eikä lopputulos särje silmiä!
Sekä hupparit, legginssit että baggyt ovat ohutta ja pehmeää joustocollegea, joka mukautuu lasten liikkeisiin mainiosti. Legginseissä paksu kangas on oikein käytännöllinen, sillä se kestää enemmän konttaamista ja rymyämistä kuin ohut trikoo. Hupparissa on takaa pidempi helma, joten selkä ei vilku edes kuperkeikkoja tehdessä. Vaatteet ovat tuplakokoa ja etenkin baggyt vastaavat lähinnä tuplakoon pienempää kokoa, hupparit ja jumppikset ovat mitoitukseltaan vähän reilumpia. Mitoitus on sopiva myös vähän pyöreämmille lapsille, mutta eivät vaatteet hoikankaan päältä putoa kunhan koko on valittu oikein. 
Suomessa Dear Sophien jälleenmyyjinä toimivat NuttuLux, Minikoot ja helmi-maaliskuussa julkaistavasta SS19-mallistosta lähtien myös Lily&Noa. Koko valikoimaan pääset tutustumaan Dear Sophien omilla sivuilla.


--------------------------------------------------------

Joko teidän vaatekaapeistanne löytyy Dear Sophien vaatteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti