lauantai 6. huhtikuuta 2019

Klaus Haapaniemi Giants - satujen taianomaista tunnelmaa


*Kaupallinen yhteistyö Klaus Haapaniemi Giantsin kanssa

Klaus Haapaniemi on monelle tuttu nimi sisustustekstiilien, asusteiden, oopperan puvustuksen ja Iittalan astiasarjojen ansiosta. Nyt Klaus Haapaniemi on luonut lapsille oman vaatemalliston nimeltään Giants. Moni lastenvaateharrastaja on kaivannut selkeästi joukosta erottuvia, rohkeita ja omintakeisia vaatteita ja tähän toiveeseen Klaus Haapaniemi on nyt vastannut. 


Vaatemalliston printit ovat peräisin Suomen kauniista luonnosta sekä metsien tutuista eläimistä. Persoonalliset printit ovat tyyliltään selkeästi tunnistettavissa Klaus Haapaniemen käsialaksi. Tuotteiden valmistukseen käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia materiaaleja ja ne suunnitellaan kestämään lasten kovassa käytössä. Vaatteita löytyy koosta 98cm aina kokoon 152cm asti.
Testiin saatiin kaunis Rabbit -mekko koossa 110/116. Mekkoa testannut lapsi on 110cm pitkä ja mekko on lapselle sopiva, eli vastaa kaksoiskoon pienempää kokoa. Malliltaan mekko on toki varsin leveä, joten sopii isommallekin lapselle. Materiaali yllätti ohuudellaan, mutta käytössä ohut kangas on osoittautunut herkälle lapselle varsin mieleiseksi. Leikkisä käsinpainettu printti on laadukkaan tuntuinen ja kestää pesuja hyvin. Helman kauniit yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana näyttävän printin ohella. Mekko on varsin näyttävä ilmestys, mutta sopii mainiosti myös minimalistisempaan tyyliin. 4-vuotias testaajamme ei malta odottaa kesää, että mekko pääsisi kovempaan käyttöön.Toiselle testaajallemme tuli testiin tummat slim fit -farkut koossa 122/128. Testaaja on noin 118cm pitkä ja farkut ovat koko 122/128 ja malliltaan slim fit. Farkut ovat aivan loistavat hoikan lapsen päälle ja lisäkiitosta tulee vyötäröllä olevasta kiristysmahdollisuudesta. Farkut ovat tarpeeksi napakat mutta silti joustavat hyvin leikin tiimellyksessä menettämättä kuitenkaan muotoaan. Farkut vastaavat selkeästi kaksoiskoon pienempää eli suosituksena on ottaa koon isompaa kuin normaalisti käyttäisi.


Testaamiemme farkkujen ja mekon lisäksi mallistosta löytyy paljon muitakin helmiä. Valitsimme seuraavaan kollaasiin muutaman meidän lempparimme. Etenkin pöllömekko sai lapsiraadin huokailemaan ihastuksesta. Kautta malliston kuoseissa jatkuu aivan hurmaava sadunomainen tunnelma, joka on omiaan ruokkimaan lasten mielikuvitusta ja saa myös aikuiset pysähtymään ihastelemaan taidokasta suunnittelutyötä ja toteutusta.

****************************************
Mitä mieltä sinä olet Klaus Haapaniemen uudesta mallistosta? Mitkä ovat sinun lemppareitasi? 

Nyt on erinomainen tilaisuus tutustua tähän huikeaan mallistoon nimittäin 
koodilla Mini30 saat mallistosta 30% alennuksen 
Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti!

Lisäksi Instagramissamme @ministylefinland arvotaan 100€ lahjakortti Klaus Haapaniemen verkkokauppaan! Käy osallistumassa ja tägää kaverisikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti