maanantai 29. huhtikuuta 2019

Lapsimessut 2019 - Messujatkot


Myös tänä vuonna Mini Style Finland osallistui aktiivisesti Lapsimessuille. Tuotimme messuilta paljon somesisältöä teille ihanille seuraajillemme sekä järjestimme yhteistyössä yritysten kanssa erilaisia tempauksia. Saimme paljon positiivista palautetta ja myös kehitysideoita ensi vuoteen, kiitos niistä!

Tällä kertaa järjestimme Varjomessut Facebook-ryhmässämme samaan aikaan Lapsimessujen kanssa. Tämä olikin todella huippu juttu, sillä millään eivät kaikki pääse paikan päälle itse messuille.


Lapsimessuviikonlopun kohokohta meille kuitenkin oli ehdottomasti jo toistamiseen järjestetyt Lapsimessujen jatkot. Olimme kutsuneet jatkoille aktiivisia jäseniämme ja somevaikuttajia. Lisäksi arvoimme paikkoja jatkoille ryhmässämme jäsenten kesken. Jatkojen ideana oli tänäkin vuonna tuoda yhteen samanhenkisiä äitejä ja tarjota messujen keskellä hetki aikaa rentoutua, jakaa fiiliksiä toisten äitien kanssa, tutustua uusiin ihmisiin ja saada hetki aikaa itselle. Siinä onnistuimme tälläkin kertaa! Jatkoilla oli huikea meininki ja fiilis oli hyvä. Puheensorinasta päätellen ihmiset löysivät keskusteltavaa ja tutustuivat rohkeasti toisiinsa. Meitä oli paikalla yli viisikymmentä henkeä!


Jatkot eivät olisi olleet kuitenkaan mitään ilman yhteistyökumppaneitamme, joita lähti tänäkin vuonna mukaan runsaasti. Ensiksi kiitos Papu ja kiitos Market. Saimme käyttöömme upeat tilat jatkoille! Oli huikeaa, että meitä varten oli mahdollistettu myös shoppailu paikan päällä ja kasattu oma löytönurkkaus. 


Jatkoilla ei toki tarvinnut olla nälissään eikä kuivin suin. Tarjosimme vieraille pientä syötävää ja juotavaa. Alkoholittomat juomat saimme yhteistyössä Raikastamolta.

Jatkovieraille kokosimme tänäkin vuonna upeat goodie bagit, joiden sisällöstä vastasivat:

Kiitos kaikille mukana olleille yrityksille ja vieraille! Oli mahtavaa! Katsotaan mitä keksimme ensi vuodeksi!


*********************************

Mitä sinä toivoisit ensi vuonna Mini Style Finlandin järjestävän messujen aikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti