tiistai 10. lokakuuta 2017

Autumn vibes

Viileät aamut, ruskassa hohtavat puut ja lyhenevät päivät - syksy on taas täällä! Mutta miten rakentaa täydellinen syyslook? Me päätimme ottaa siitä selvää ja kurkata teidän lukijoiden kaappeihin.

Kaappejanne avatessamme huomasimme, että tämän vuoden ehdoton ykkösväri syyspukeutumisessa on sinapinkeltainen. Sitä löytyy sisä- ja ulkovaatteista sekä erityisesti asusteista. Mini Rodinin kaksitupsuinen sinapinkeltainen puuvillapipo, Timberlandin kengät ja Bobo Chosesin heppahuivi ovat asusteet, joilla tämän tyylin saa helposti luotua. Topatut takit kuten Mini Rodinin tikkipicot ja Tinycottonsin hupparitakit eivät ole vain tyylikkäitä vaan myös käytännöllisiä vaatekappaleita syksyisessä vaatekaapissa.(Kuvat: Elina Mänty @elikamom, Jenna Valander @kuiskauskaunolasta, Netta Ahola @nettetuulia)

Mistä on hempeiden sävyjen ystävien syksy tehty? Tyttömäinen syystyyli syntyy murretun roosan ja lilan avulla. Näitä sävyjä on helppo yhdistää vaikka mustaan tai harmaaseen. Kaveriksi istuu kivasti paksut neulospipot, huivit ja neuletakit. Mitä isompi ja paksumpi huivi, sitä parempi. Väripaletti tähän tyyliin löytyy vaikka Gugguun aw17- mallistosta, joka tarjoaa juuri oikeat sävyt tämän kokonaisuuden luomiseen.

(Kuvat: Saara Järvinen @saara.maria/Katri Lumme @katri.lumme, Titta-Tuulia Peltorinne @tittatuuliaaa)

Toinen syyspukeutumisessa tänä syksynä erityisesti esiin nouseva väri on ehdottomasti viininpunainen. Jos pitää nostaa yksi vaatekappale ylitse muiden, niin se on Mini Rodinin viininpunainen pico. Tämä herkullisen värinen takki tai haalari löytyykin monen pienen kaapista. Asusteista pintaan nousevat basic pipot, joista etenkin poikien syystyyliin kuuluu Makian über tyylikäs puuvillapipo. Me ihastuimme erityisesti uuteen tupsulliseen malliin.(Kuvat: @iinaaan, @metrinen, @satukrispina)
Mutta mistä on minimalistinen syystyyli tehty? Minimalistisen tyylin ystävät luottavat myös syksyllä mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Syksyn fiilistä asuihin tuovat etenkin materiaalivalinnat. Villa näkyy niin neuleissa, asusteissa kuin päällysvaatteissakin. Erilaiset tekstuurit luovat lämpöä samalla kun kivaa kontrastia asuihin saadaan sekoittamalla eri materiaaleja keskenään kuten vaikkapa villaa ja tylliä.
(Kuvat: Nelli Rugojeva @nellirgjv, Aino Maria Kovalainen @ainomariako, Henna Rahkala @henu.ig, Heidi Heinonen @heiheinonen)

Ei pidä unohtaa kirkkaita värejä! Myös niiden ystäville löytyy ihania yhdistelmiä syksyyn.  Katsokaapa vaikka näitä syksyisiä kokonaisuuksia! Kirkkaat värit yhdistettynä valkoiseen, mustaan ja murrettuihin sävyihin ovat kuin tehtyjä toisilleen. Etenkin asusteiden avulla tähänkin tyyliin saa mukaan lämpöistä fiilistä.(Kuvat: Hanna Hurtta @hanna.hurtta, Laura Lintunen @laurasusanna, Titta-Tuulia Peltorinne @tittatuuliaaa)

Olipa tyylisi sitten tyttömäinen tai minimalistinen, rakastitpa kirkkaita värejä tai murrettuja sävyjä, niin syksyisen tyylin saa luotua vaivattomasti jokaiseen vaatekaappiin. Muutama huolella valittu asuste ja vaatekappale, jotka on helppo yhdistää olemassa olevaan kaappiin, niin olet valmiina syksyyn. Inspiroidu näistä tyyleistä ja valitse suosikkisi!


 (Kuva: Saara Järvinen @saara.maria/Katri Lumme @katri.lumme)


*************************************************

Miltä teidän syystyylinne näyttää?


Lisää inspiraatiota postauksen tyyleihin löydät täältä:


@kuiskauskainolasta

@nettetuulia

@saara.maria

@katri.lumme

@tittatuuliaaa

@iinaaan

@metrinen

@satukrispina

@nellirgjv

@ainomariako

@henu.ig

@heiheinonen


@laurasusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti