torstai 26. lokakuuta 2017

Mini Rodini AW17 Home

Tänään 26.10 klo 11 Suomen aikaa julkaistaan odotettu Mini Rodinin AW17 Home mallisto. Tätä onkin odotettu! Meillä on ilo kurkistaa vähän tarkemmin malliston sisältöön.

Mini Rodini on ruotsalainen nopeasti kasvava lastenvaate ja lifestyle brändi, jonka vaatteet ovat ylistys lapsille ja heidän mielikuvitukselleen. Heidän tuotteet tunnistaa omaperäisistä printeistä ja ne on vastuullisesti tuotettuja. Mini Rodinin uusi Home -mallisto on tehty 100% luomupuuvillasta, joka on GOTS ja Reilu Kauppa sertifikoitua.

Sisustustuotteissa Mini Rodinin leikkisät kuosit ovat tätä ennen tulleet tutuiksi mm. petivaatteissa ja vilteissä. Nyt ensimmäistä kertaa tässä Home -mallistossa on luvassa myös päiväpeittoja! Päiväpeittojen lisäksi mallisto sisältää makuupusseja, tyynyliinoja ja pussilakanasettejä kahdessa eri koossa (baby ja junior/adult).

Mallisto koostuu seuraavista tuotteista

💜Baby petivatteet, tyynyliina 35x55cm ja pussilakana 100x130cm (100% luomupuuvilla)
💜Junior/Adult petivaatteet, tyynyliina 50x75cm ja pussilakana 140x200cm (100% luomupuuvilla)
💜Tyynyliinat 50x75cm (100% luomupuuvilla)
💜Päiväpeitot 150x250cm (päällinen 100% luomupuuvillaa, täyte 100% kierrätettyä polyesteriä)
💜Baby Nest makuupussit/leikkialustat (päällinen 100% luomupuuvillaa, täyte 100% kierrätettyä polyesteriä)
💜Raidallinen villaviltti 130x200cm (100% ruotsalaista villaa)


Malliston printit ovat Mini Rodinin luovan johtajan ja perustajan Cassandra Rhodinin käsialaa. Printteistä löytyy leopardi, hevoset, croco maps ja jänikset. Petivaatteita ja tyynyliinoja tulee kaikissa printeissä. Lisäksi ilmestyy kahta erilaista päiväpeittoa, leopardi/hevoset ja crocomaps/jänikset. Mallistoon kuuluu myös makuupussit samoilla kuosiyhdistelmillä kuin päiväpeitot.
Mistä Mini Rodini Home -mallistoa saa ostettua? 

Mini Rodinin Home malliston ainoa jälleenmyyjä Suomessa on TRE. Heidän valikoimaansa mallistosta tulee petivaatteet (kaikissa kuoseissa kummassakin koossa), tyynyliinat (leopardi/hevoset/jänikset), molemmat päiväpeitot ja molemmat makuupussit. Livenä näitä tuotteita pääset hypistelemään TREn liikkeeseen Helsingissä osoitteessa Mikonkatu 6.  Edellä mainitut tuotteet ovat saatavilla myös TREn verkkokaupassa. Ensimmäiset 20 asiakasta saavat mukaan Mini Rodini kassin. Mallisto kokonaisuudessaan on myynnissä Mini Rodinin omassa verkkokaupassa. 

Joulukuu on jännittävää aikaa. Silloin nimittäin Mini Rodini avaa ensimmäisen oman liikkeensä Ruotsin ulkopuolelle Helsinkiin, Iso Roobertinkadulle. Kannattaa seurata blogia ja pysyä kuulolla!************************************

Mikä malliston tuote on sinun suosikkisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti