perjantai 20. lokakuuta 2017

Inspiroidu tyylistä: Zayra, Eemeli ja Kaarlo

Tervetuloa seuraamaan inspiroidu tyylistä postaussarjaa. Jatkossa tasaisin väliajoin esittelemme teille yhden seuraajamme lastenvaatetyyliä. Ensimmäisenä saamme inspiroitua upeasta Zayrasta ja hänen ihanista pojistaan Eemelistä ja Kaarlosta.

Poikien tyyli on rento ja selkeä, mutta samalla kokonaisuuksissa on aina joku kiva yksityiskohta mukana. Väreistä pääosassa ovat musta ja harmaa, murrettujen sävyjen sekä farkun kera. Zayra pukee pojat saman tyylisuunnan mukaisesti. Eemelin vaatteet ovat kuitenkin jo vähän isomman pojan tyyliä kun Kaarlolla on mukana vielä enemmän hauskaa lapsekasta otetta. Pyysimme Zayraa itse kertomaan lisää sekä valitsemaan muutaman parhaiten heidän tyyliään esittelevän kuvan.Miten innostuit lastenvaatteista?

Lastenvaateharrastus lähti aikoinaan siitä kun ystävän kanssa juttelimme lastenvaatteista ja tuskailin hänelle kuinka pojille ei oikein meinaan löytyä kivoja vaatteita. Minulle oli juuri syntynyt ensimmäinen poika ja olin vähän pihalla pukeutumisen suhteen. Onneksi ystävä vinkkasi minulle Mini Rodinin. Kävin kurkkaamassa jostain nettikaupasta merkkiä ja näin jumppiksen johon ihastuin, mutta kauhistelin hintaa. Jotenkin silloin ajatteli, että eihän lapselle voi ostaa niin kallista kun ei mene kauaa päällä ja likaavat sen käyttökelvottomaksi. Päätin silti ostaa jumppiksen meille kokeiluun ja siitä se sitten lähti. 

Liityin myös Mini Rodinin kirpparille ja siellä taisi olla villis juuri meneillään. Innostuin siitä kovasti, taisin huutaa jostain vaatteesta ylihintaa ja tajusin vasta myöhemmin katsoa olisiko sitä saanut uutena, no saihan sitä. Mutta jotenkin sitä kautta innostuin lastenvaatteista kun tajusin, että olihan pojillekin tosi kivoja vaatteita. Toinen mikä minusta tässä ”harrastuksessa” on ollut mukavaa on se, että innostusta lastenvaatteista on saanut jakaa muiden kanssa ja inspiraatiota saanut muiltakin. Tykkään myös ottaa kuvia meidän pojista ja heidän tyyleistä. Pidän tästä myös siksi, että vaatteita saa suht helposti eteenpäin ja joskus saa jopa omat rahat takaisin. Miten kuvailisit teidän tyyliä?

Meidän tyyli oli aluksi mielestäni sellainen lapsekas, tykkäsin yhdistellä paljon Mini Rodinia ja Gugguuta. Popupshopista tykkäsin todella paljon silloin kun lapset olivat ihan pieniä, mutta nyt kun lapset ovat hieman kasvaneet niin tyyli on muuttunut. Isompi poika Eemeli tykkää pukeutua rennosti, skeittaripojan-tyyliin. Tämä tyyli tuli häneltä itseltään. Yhtenä päivänä hän vaan päätti, että haluaa pukeutua farkkuihin ja vähän isompien poikien vaatteisiin, johon kuuluu joku kiva T-paita kivalla tekstillä tai joku pritti, mutta ei kelpuuta oikeastaan mitään sellaisia ”hitti” printtejä. Myös huppareista tykkää kovasti. Olen huomannut nyt kun hänen tyylinsä on muuttunut, että on tosi vaikeata löytää hänelle mieleisiä vaatteita. Eemeli on tässä pukeutumisessa välillä tosi tarkka. Olen joutunut myymään paljon hänen vaatteitaan kun ei ole enää niitä yksinkertaisesti halunnut pukea päälle. 

Pienempää poikaa, Kaarloa, saa taas pukea oikeastaan mihin vaan mitä äiti valitsee. Hän ei vielä välitä mitä päällensä pukee. Pojilla on siis nykyään ihan erilaiset tyylit kun alkuun sain pukea heidät samisvaatteisiin. Vieläkin saatan ostaa jotain samaa, jos se molempien poikien tyyliin sopii.

Mitkä ovat teidän lempimerkit?

Ihan mun ykköslemppari vaatemerkit ovat Mini Rodini ja Huxbaby. Jotenkin ne kuosit iskee joskus tosi kovaa ja niistä tulee välillä sellainen ”pakko saada” vibat. Mä tykkään niistä myös siksi, että ne on eettisiä ja kestäviä. Esteettisyys sekä se, että ovat helposti myytäviä on iso plussa. Huxbaby, tosin on vielä ihan uusi tuttavuus.

Mun lemppari vaatteet Eemeliltä on Billebeinon huppari ja farkut. Tämä yhdistelmä on myös pojankin lemppari. 
Kaarlolta taas tällä hetkellä suosikki on Huxbabyn neule ja farkut.Mihin asioihin kiinnität huomiota ostaessasi lastenvaatteita?

Kun ostan pojille vaatteita niin pyrin etsimään sellaisia vaatteita, joista tiedän poikien ehkä tykkäävän. Samalla kuitenkin hankintaperusteena vaatteissa on, että ne ovat sellaisia mitkä miellyttää myös vanhempien silmää. Melkeinpä aina silti pitää kysyä mielipide pojilta ennen lopullista ostopäätöstä. Teen aika paljon nettiostoksia sillä pojat ei pahemmin välitä olla kaupassa valitsemassa itsellensä vaatteita ja tämä sopii myös minulle paremmin. Sillä säästetään monen hermot. Tärkeintä myös mielestäni on millaista materiaalia vaatteet ovat ja miten ne kestävät kulutusta.

Tässä meidän syksyinen tyyli.Miten huollat vaatteita?

Meillä aikoinaan vaatteet pysyivät suht siisteinä, kun meillä oli vaatteita niin paljon. Meni kauan aikaa ennen kun ehti käyttää jotakin vaatetta. Jossakin vaiheessa tajusin, että liikaa on liikaa ja myin paljon pois. Vaatteita olen pyrkinyt pitämään siistinä ennakoimalla lähinnä vaan kotona, että jos lapset syövät jotakin sellaista mitä on vaikeata saada pois niin ollaan riisuttu vaate ihan suosiolla. Mutta eihän sitä aina ehdi, jaksa tai saatikka muista sanoa, silloin tahraisiin vaatteisiin on tepsinyt tahrasuola. Toki se ei aina auta ja silloin ollaan kokeiltu kaikkea mahdollista. ***********************************************

Kiitos Zayra kun jaoit ajatuksiasi! 
Me olemme ainakin aivan rakastuneita näihin poikiin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti