torstai 11. tammikuuta 2018

Tästä se taas lähtee


Vuoden vaihtumisesta onkin vierähtänyt jo tovi. Viime päivät ovat olleet blogin puolella hiljaiset mutta pinnan alla kuohuaa. Vuosi 2017 oli Mini Stylen kasvun ja kehityksen aikaa. Ryhmän jäsenluku sekä instagramin seuraajamäärät kasvoivat tuhansilla, blogi perustettiin ja mahtavien yhteistyökumppanien määrä oli huima. Pysykää kuulolla, sillä tämä vuosi ei tule jäämään edeltäjänsä varjoon.

Nyt kannattaa kääntää katse kohti instagramia. Uusi vuosi toi mukanaan täysin uuden konseptin "kuukauden mini". Nyt on kannattavampaa kuin koskaan käyttää hastageja #ministf sekä #ministylefinland, sillä joka kuukausi on tarjolla vaihtuvien yhteistyökumppanien tarjoama palkinto tilillämme eniten tykkäyksiä saaneen kuvan ottajalle. Muistakaa siis meitä kun jaatte kuvia pikkuistenne tyylinäytteistä.


Teille uusille seuraajille:

Mini Style Finland on kaikkien laadukkaista lastenvaatteista kiinnostuneiden kohtaamispaikka.  Lämpimästi tervetuloa mukaan jännittämään, iloitsemaan ja ihailemaan kaikkea mitä tämä harrastus tuokaan mukanaan. Ota siis seurantaan blogin facebooksivu https://www.facebook.com/ministylefinland/ sekä instagram tili @ministylefinland pysyäksesi kärryillä viimeisimmistä tapahtumista.
Onko mielessäsi jokin aiheeseen liittyvä asia mistä haluaisit kuulla lisää? Tai löytyykö tuttavapiiristäsi joku kenen tyyliä kuvailisit inspiroivaksi? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ministylefinland@gmail.com ja kerro lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti