sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Sneak peek: KiddoW SS18

      Kaupallinen yhteistyö

Tammikuun lähestyessä loppuaan on droppisesonki vihdoinkin päässyt alkuun. Vaatekaappeihin on tehty tilaa ja katseet käännetty kevääseen ja kesään. Me ainakin odotamme innolla, mitä tulevat mallistot tuovat tullessaan.


Ensimmäisten joukossa uuden mallistonsa esittelee KiddoW, jonka uudet tuotteet tulevat myyntiin huomenna maanantaina. KiddoW on nouseva kotimainen lastenvaatebrändi, jonka tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan laadukkaasta luomupuuvillasta. Vaatteet ovat eettisiä ja ekologisia, hyvin istuvia ja niiden juju piilee yksinkertaisuuden tuomassa tyylikkyydessä ja rock-henkisyydessä.

KiddoW'n vaatteiden ehdoton valtti on niiden helppo yhdisteltävyys. Pelkistetyt ja selkeät kuosit ja hillityt värit sopivat monenlaiseen tyyliin ja kaikenikäisille lapsille.Kevään uutuuksista saimme testiin kauniin keväisen vaalean persikkaisen collegepaidan sekä räyhäkän leopardikuosisen lappuhaalarin.

Collegepaidan kaunis väri toistuu luonnonvalossa upeasti ja sointuu hienosti yhteen pohjoismaisen vaalean ihonvärin kanssa. Paidan materiaali on pehmoista ja notkeaa collegea, joka tuntuu laadukkaalta ja miellyttävältä lapsen päällä. Mitoitukseltaan paita vastaa kokoaan hyvin: metrin pituiselle lapselle koko 104/110 on sopiva, mutta pientä kasvunvaraakin on. Kaula-aukko ei kiristä ja 4-vuotiaan on helppo itse pukea paita päälleen.Lappuhaalari on KiddoW'n hittituote. Aiemmin olemme nähneet yksivärisiä haalareita mutta nyt trendikkäät eläinkuosit ovat löytäneet tiensä myös KiddoW'n suunnittelupöydille ja lopputulos on huikea! Samaan aikaan leikkisä ja rock - ja tietysti trendikkään 80-lukuinen. Haalarin käyttäjä oli ainakin tyytyväinen uuteen asuunsa.*********************************

Meidän mielestämme tämä mallisto on todella onnistunut. 
Mitä mieltä te olette? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti