lauantai 4. elokuuta 2018

Esittelyssä Taival Clothing aw18


Kaupallinen yhteistyö

Vaikka kesä tarjoileekin vielä parastaan ja mittarit huitelevat hellelukemissa, kääntyy katseet väistämättä kohti syksyä, uusien droppien ilmestyessä tasaiseen tahtiin heinäkuun kääntyessä elokuuksi. Toisaalta, käsi ylös, kuka ei jo hieman odota ilmojen viilenemistä, jotta tämän syksyn ihanuuksia pääsee pukemaan omille mineille! 

Syksyn droppien joukosta löytyy myös Taivalin uusi mallisto, joka julkaistaan 6.8. eli ensi viikon maanantaina. Tällöin uutuudet löytyvät Taivalin verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä. Lookbook aw18 mallistosta on jo nähtävillä kokonaisuudessaan Taivalin Facebook-sivuilla.


Taival on vielä suhteellisen tuore tuttavuus kotimaisten vaatemerkkien joukossa, mutta erottuu edukseen omanlaisella tyylillään ja uniikeilla printeillään. Uusi mallisto jatkaa Taivalin tuttua linjaa; simppelit leikkaukset ja tarkoin valittu värimaailma yhdistettynä visuaalisesti hyvin kauniisiin printteihin. Uuden malliston värimaailma pitää sisällään kauniit uudet värit jadenvihreän sekä vaalean lilan. Aina suosiossa olevaa mustavalkoista printtiä löytyy myös. Malliston etuna on ehdottomasti sen yhdisteltävyys ja yksiväriset ala- ja yläosat ovat helposti yhdistettävissä printillisiin vaatteisiin. Luonnosta on ammennettu inspiraatiota malliston printteihin tälläkin kertaa ja mukana on myös syksyn 2017 suosikkikuosi Usva! Asusteitakaan ei ole unohdettu ja mallisto pitää sisällään pupupipot syksyn uutuusväreissä.


Saimme testiin kaksi settiä. Pojalle (74cm) saimme testattavaksi collegepuseron uudella Mystic-kuosilla sekä Prime-housut jadenvihreänä, molemmat koossa 74/80.


Pojan vaatesetin materiaali oli luomupuuvillaista GOTS ja Öko-Tex 100 -sertifioitua joustocollegea ja tuntui heti kädessä ihanan pehmeältä ja laadukkaalta. Materiaali oli kevyttä ja kankaan hengittävyys yllätti positiivisesti, eivätkä vaatteet hiostaneet lämpimästä kelistä huolimatta. Pehmeytensä ansioista pienen käyttäjän oli myös helppoa liikkua vaatteissa, ja ne tuntuivat selkeästi päällä mukavilta.


Sekä paidassa, että housuissa mitoitus oli reilua ja vastasi tuplakoon isompaa. Housujen lahkeet ja hihojen resorit olivat käännettävissä, joka lisää heti vaatteiden käyttöikää. Näin ollen nämä vaatteet menevät meillä käytössä varmasti vielä pitkään. Housujen lahkeita käänsimme käytössä, mutta hihojen kääntö ei ollut tarpeen, koska resorin ansiosta hihat eivät valahtaneet liian pitkiksi vaikka kasvunvaraa jäikin. 

Housujen vyötäröltä löytyi kuminauha, josta pystyi säätämään vyötärön kireyttä. Tämä mahdollistaa sen, että housut sopivat monen kokoiselle lapselle, josta iso plussa. Housujen jadenvihreä väritys yllätti äidin positiivisesti ja toi mukavan juuri sopivan säväyksen yhdistettynä mustavalkoiseen paitaan. Mystical -kuosista tuli meidän yksi syksyn lemppareista! Mustan, valkoisen ja harmaan sävyinen printti on helppo yhdistää minkä tahansa yksivärisen alaosan kanssa. Housuihin kivan säväyksen tuo edestä löytyvät taskut, joista varmasti isommat lapset innostuvat. Näihin taskuihin, kun mahtuu helposti talteen aarre jos toinenkin!


Tytölle saimme testiin Prime-housut ja Nova-mekon vaaleanlilana, sekä pitkähihaisen paidan kauniilla tummansinisellä Usva-kuosilla. Iloinen yllätys tuli heti heti paketin auettua - vaatteet ovat älyttömän pehmeitä! Materiaali on myös todella joustavaa ja ehdottomasti mukavan tuntuista. 

Kokeilimme ensin housuja ja paitaa. Näiden kahden yhdistämisen hieman arvelutti sillä ensimmäisenä mieleen tuli yhdistää paita turvallisesti mustiin tai tummansinisiin housuihin. Lapsen päällä asuyhdistelmä kuitenkin yllätti positiivisesti, sillä housujen hento väri korosti kivasti paidan kuosia.


Ulkona oli noin 25 astetta kun sovitimme vaatteita. Helposti hikoileva lapsi ei kuitenkaan sovituksen (sekä hyppimisen ja pomppimisen) jälkeen ollut lainkaan hikinen! Tämän "testin" jälkeen uskaltaakin sanoa, että hengittävyys on vaatteissa hyvä. Tyttö on noin 90 senttiä pitkä ja sovittamiemme vaatteiden koko on 86/92. Normaalisti tytöllä on käytössä jo koko 98 tai ainakin tuplakoko 92/98. Housut ja paita ovat reilua kokoa ja tulevat menemään lapsella vielä pitkään, varsinkin kun materiaali on niin joustavaa.


Vaaleanlila Nova-mekko pääsi testiin seuraavaksi. Äiti rakastui mekkoon heti, sen malli on niin kaunis! Mekko on myöskin kokoa 86/92. Leveydeltä ja hihojen pituudelta mekko menisi varmasti vielä pitkään, mutta helma on sen sijaan lyhyehkö. Pitkäselkäiselle, tämän pituiselle lapselle suosittelemme siis jo seuraavaa kokoa. Onneksi tämä koko menee lapsella silti vielä hetken, ja aiommekin ottaa siitä kaiken irti!


***********************************
Mikä on sinun suosikkivaatteesi Taivalin uudesta mallistosta?

Käy myös kurkkaamassa Instagram -tilimme puolella @ministylefinland arvonta, jossa voit voittaa vapaavalintaisen tuotteen Taivalin uudesta syysmallistosta! Arvontaan voit osallistua su 5.8. asti.

Taivalin AW18 mallisto on saatavilla heidän verkkokaupassaan, sekä jälleenmyyjillä maanantaina 6.8.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti