tiistai 7. elokuuta 2018

Kaiko aw18

Kaupallinen yhteistyö

Syksyn dropit ovat jo kovassa vauhdissa. Huomenna, keskiviikkona 8.8. vuorossa olisikin Kaikon AW18-malliston drop 1, joka on saatavilla klo 9.00 alkaen. Lookbook AW18 mallistosta on katseltavissa kokonaisuudessaan Kaikon Facebook-sivuilta.Kaikon syksy tuo mukaan niin vanhoja tuttuja lempimalleja uusissa väreissä kuin täysin uusia tuttavuuksiakin. Istuvuus sekä mukavuus yhdistettynä tarkkaan harkittuihin yksityiskohtiin sekä leikkisän tyylikkäisiin kuoseihin ovatkin yksi Kaikon menestyksen salaisuus. AW18 mallistoa voi kuvailla harmoniseksi kokonaisuudeksi jossa villi ja kesyttämätön luonto kulkevat käsi kädessä hillityn estetiikan kanssa. Näissä vaatteissa on lapsen hyvä olla ja ne soveltuvat niin arkikäyttöön kuin juhlaan. Mallisto on myös suunniteltu niin, että sen eri vaatteita voi melko saumattomasti yhdistellä toisiinsa.


Kaiko haluaa tukea sekä tuoda esiin nuoria, taitavia suunnittelijoita ja sen myötä osa AW18-malliston vaatteista onkin suunniteltu yhdessä vestonomiopiskelijoiden kanssa. Uudet, valloittavat kuosit ovat jälleen Henna Valkaman käsialaa. Suloinen bambikuosi on saanut inspiraationsa pienen bambivasan villeistä pompuista, sekä ihmislasten iloisesta ja innostuneesta tavasta liikkua. Nude Branch-kuosin suunnittelussa puolestaan on inspiroiduttu syksyn rapsakasta viimasta sekä maahan tipahtelevista oksista. 

Syksyn mallisto on valmistettu jo tutuksi tulleesta, kestävästä luomipuuvillasta sekä -collegesta. Kankaat ja tuotteet valmistetaan suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa. Kaiko myös jatkaa taisteluaan kohentaakseen naisten asemaa, joten 7% jokaisen myydyn tuotteen myyntivoitosta lahjoitetaan yhä naisten ja lasten kouluttamiseen Nepalissa.

Pääsimme testaamaan vaatesettiä pojalle ja tytölle:
Pojalle (n.76cm) saimme testattavaksi pitkähihaisen paidan uudella Bambi-kuosilla sekä Sloper Pantsit ruosteen värissä, molemmat koossa 74/80. Pojan vaatesetin materiaalit olivat ihanan pehmeitä ja mukavan tuntuisia. Materiaali myös joustaa hyvin. Bambi-kuosi yllätti positiivisesti. Alkuun vieroksuimme ajatusta Bambi-kuosista pojalla, mutta päällä se näyttikin oikein hyvältä. Se sopii siis mainiosti niin tytölle kuin pojallekin. Sloper Pantsien ruosteinen väri sopi hyvin Bambi-kuosin kanssa yhteen ja korosti sitä. Pantsit olivat malliltaan ihanat ja sopivat hyvin myös hieman pyöreämmällekin lapselle. Kooltaan pojan setti vastaa lähemmäs isompaa kokoa. Pojalle housuissa pituutta oli jonkin verran ylimääräistä, mutta resorit mahdollistavat kääntövaran ja näin ollen housut istuivatkin oikein hyvin. Paitakin oli hyvin käytettävissä pienellä kasvuvaralla.Tytön paketista taas löytyi tyylikäs peplum mekko sekä kaunis, uuden Nude Branchin-kuosin koristama paita. Lämminhenkinen sekä maanläheinen väritys tuovat mieleen tutun sekä turvallisen Kaikon. Hieman vajaa metrin mittaiselle tytölle koko 98/104 osui juuri nappiin. Paidan hihat olivat tarpeeksi pitkät eikä Kikattavan kakkiaisen tahtiin tanssiessa pitkäselkäisellä tytöllä vilkkunut napa. Paita myös istui hyvin hieman harteikkaammalle lapselle. Mekon muotoilu yllätti kekseliäisyydellään tuoden uuteen mallistoon ihan oman särmänsä. Etumusta koristava peplum ja selän ristiin menevät olkaimet ovat hauskoja yksityiskohtia ja aina turvallisen harmaan värityksen takia sitä on helppo yhdistellä monenlaisiin tyyleihin eikä se näin jää vain kaappiin seisomaan. Vasta itse pukemaan opetteleva lapsi oli innoissaan kun sai sujautettua mekon helposti itse päälle ja joustavuutensa ansiosta se sopii varmasti monenlaisille vartalotyypeille.*****************************

Mitäs tykkäät Kaikon syysuutuuksista?
Kaikon AW18 drop 1 uutuuksia saatavilla keskiviikkona 8.8. klo 9.00 Kaikon omassa verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti