perjantai 19. lokakuuta 2018

Ihastuttavat pussilakanat lapsille - TINY TINGES

*Kaupallinen yhteistyö

Oletko etsinyt lapsellesi unelmanpehmeitä luomupuuvillaisia lakanoita? Annamme TINY TINGESille ison suosituksen ratkaistaksesi tämän pulman. Saimme kunnian päästä tutustumaan tarkemmin näihin ihastuttaviin pussilakanauutuuksiin, hyppää mukaan!


TINY TINGES on uuni tuore, alkuvuodesta 2018 perustettu yritys ja ensimmäinen mallisto lanseerattiin kesän vaihtuessa syksyksi. TINY TINGESin takana on kahden lapsen äiti ja vaatesuunnittelija Titta Nyman. Omien lastensa kasvaessa hän huomasi, että kiinnostavia, tyylikkäitä lasten sisustustekstiilejä oli tarjolla harmittavan vähän. Kaukotuotannon ja sen logistiikan ympäristölle asettama kuormitus vaivasi kovasti hänen mieltään. Syntyi unelma uudesta kodintekstiilibrändistä: erityisesti lapsille suunnatuista tuotteista, jotka miellyttäisivät myös perheen aikuisia.

Tälle yritykselle ydinarvoja ovat rakkaat ihmiset ympärillä, aitous, vastuullisuus sekä luovuus. On mahtavaa huomata, kuinka yritykset kiinnittävät yhä enemmän huomiota tuotteiden ympärille rakennettavaan kokonaisuuteen. Nykypäivänä me kuluttajat emme enää arvosta vain laatua ja hintaa vaan kokonaisvaltaista asiakaskokemusta, jonka voimme saavuttaa.

Kuva: TINY TINGES

Uusi mallisto koostuu vauvojen ja lasten pussilakanaseteistä, joita on saatavilla viidessä eri ihastuttavassa kuosissa. TINY TINGES -tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa – niin laadultaan kuin designiltaankin. Kuosien graafiset aiheet herättävät lapsen mielenkiinnon ollen samalla nykyajan trendien mukaisia. Materiaalina on käytetty sertifioitua perkaalipuuvillaa, joka on 100% luomua. Ekologinen luomupuuvilla on erityisen turvallinen valinta lapsen herkälle iholle. Kuosien painanta ja tuotteiden ompelu tapahtuu valikoiduilla yhteistyökumppaneilla Portugalissa.

Pussilakanasettejä löytyy kolmessa eri koossa: junior (150cm x 210cm), kids (120cm x 160cm) ja baby (85cm x 125cm). Kolme eri kokoa tekee valinnasta erityisen helpon, sillä ne ovat mitoitettu vastaamaan perinteisiä suomalaisia peittokokoja. Kolme eri kokoa takaavat juuri sopivan valinnan kaikenikäisille lapsille ja tekee mallistosta erittäin pitkäikäisen. Parhaimman värinkeston saavuttamiseksi tuotteille suositellaan pesua 40 asteessa.


Baby-koossa testasimme ihastuttavaa Beyond the sky -kuosia. Materiaalin pehmeys teki heti paketista avatessa vaikutuksen ja innoitti hypistelemään tuotetta tarkemmin. Lakanan raikas ja tyylikäs mutta myös rauhoittava värimaailma ja kuosi miellytti välittömästi.

Iloisesti hymyilevät sadepilvet saivat hyvälle tuulelle, eikä syksyn sateiden harmaus näkynyt lakanoissa, Päinvastoin! Ne saivat hyvälle tuulelle ja niihin teki mieli käpertyä kuuntelemaan satua, nukkumaan päiväunia sekä rutistamaan peittoa kun yöunien aika koitti. Lapsi joka aiemmin ei ole nukkunut peitolla lainkaan otti lakanat heti omakseen.


Toisena testasimme tyylikkään yksinkertaista Magical animals -settiä. Mustavalkoinen ja graafinen design iski välittömästi ja istui saumattomasti lapsen huoneen sisustukseen. Kids-koko toimii loistavasti "isojen poikien sänkyyn" totuttelevan nuoren herran sänkyyn. Lakana sopi täydellisesti kooltaan Finlaysin juniorpeittoon.

Lasta miellytti kovasti lakanoissa seikkailevat eläimet ja ne tavattiin useaan kertaan läpi. Äidin mieltä lämmitti kovasti eläinrakkaan lapsen aito innostus. Materiaali tuntuu iholla mukavalta eikä pakkausta avatessa nenään tulvahtanut voimakkaiden käsittelyaineiden tuoksu. Kaksivuotias lakanat nähdessään kipusi kiireen vilkkaan sänkyyn ja kuvaili omin sanoin lakanoita ihaniksi ja söpöiksi. Nappivalinta siis!


TINY TINGESin mallistoon ja arvoihin voit tutustua tarkemmin heidän verkkosivuillaan. Toimitukset ovat erityisen nopeita ja lähtevät viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteissa todella yhdistyvät hinta, laatu ja vastuullisuus.

Saimme myös lisäksi teille rakkaat lukijat alekoodin TINY TINGESin verkkokauppaan! 
Koodilla: MINISTYLE saat -15% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta 19.-23.10. välisenä aikana. Nyt kannattaa hyödyntää tästä oiva lahjaidea esimerkiksi pukinkonttiin.

Näistä hymyistä välittyy aito tyytyväisyys, voimme suositella lämpimästi!


*********************************

Pehmoisia unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti