tiistai 2. lokakuuta 2018

Kuukauden mini: Minikoot

Nyt viimeistään on aika laittaa shortsit ja hellemekot kaapin perukoille ja kaivaa lämmintä päälle - intiaanikesä on ohi, ja seuraavaksi pääsemme nauttimaan kauniista ruskasta. Kaupat pursuavat kauniita neuleita ja pipoja. Joko teillä on päivitetty vaatekaappi kuntoon syksyä varten? 

Meillä on ilo esitellä vuosi sitten alkunsa saanut lastenvaatteiden verkkokauppa Minikoot, josta muuten löydät myös ne edellä mainitut kauniit neuleet ja pipot! Oletko sinä tutustunut jo Jamie Kayn vaatteisiin tai Sohvila Designin ihaniin pipoihin? 


Syyskuun kuukauden mini on tällä kertaa tämä ihastuttava pieni neitokainen syysväreissään. Onnea @elikamom Minikoot 50€ lahjakortin voitosta! <3
Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Oman lastenvaateharrastuksen myötä rupesin miettimään mitä lähtisin tekemään hoitovapaan jälkeen. Pitkän pohdinnan jälkeen idea sai tuulta alleen ja 2017 syksyllä avattiin lastenvaatteiden verkkokauppa aluksi muutamalla merkillä, jonka jälkeen valikoima on kasvanut vuodessa jo hurjasti! Rakkaus lastenvaatteisiin, sisustukseen ja ekologisuuteen näkyy myös verkkokaupan valikoimassa. Kaksi ihanaa lasta on välillä "auttamassa" töissä! 

Upeita lastenvaatteiden verkkokauppoja oli jo ennestään jonkin verran, mutta uusien lastenvaatemerkkien lisääntyessä uskon, että kaikki mahdumme markkinoille!


Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Parasta on ihan ensimmäiseksi tietysti ihanat asiakkaat ja tehdä sellaista työtä mihin on suuri intohimo! Parasta myös asiakkaiden tyytyväisyys ja auttaminen valinnoissa. 

Eniten harmittaa, kun kiireessä tulee välillä lähetettyä jokin väärä tuote ja siitä on seurannut asiakkaalle ylimääräistä vaivaa.


Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Tärkeää verkkokauppaan valitsemissamme merkeissä on ekologisuus ja eettisyys. Pyrimme etsimään uusia kiinnostavia merkkejä valikoimaan!


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Verkkokauppiaan on hieman hankalampaa saada tiettyjä merkkejä valikoimaan, kuin kivijalkakauppiaan.Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Droppipäivät ovat yleensä kiireisiä, riippuen kilpailutilanteesta.


Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?

Lastenvaatemuoti on muuttunut siinä mielessä parempaan, että nykyään ajatellaan enemmän vaatteiden ekologisuutta ja eettisyyttä. Lastenvaatteissa tällä hetkellä erityisesti pinnalla boho-muoti ja luonnolliset värit.Onko teillä olemassa kanta-asiakas järjestelmää tai etuja?

Meillä ei ole niin sanottua kanta-asiakasjärjestelmää, mutta uutiskirjeen tilaajille lähetämme tasaisin väliajaoin vaihtuvia etuja.


Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Mieleenpainuvimpina hetkinä pidän asiakkaiden spontaania palautetta, josta tulee erityisen hyvä mieli. On ollut myös ihanaa olla mukana "Lastenvaatteilla syöpää vastaan"-kampanjassa!


Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Oli asiakkaalla minkälaista asiaa tahansa, niin pyrin aina vastaamaan nopeasti ja asiallisesti. On ilo auttaa ihan jokaisessa asiassa!


Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille:

Otamme mielellämme vastaan vinkkejä ja toiveita uusista merkeistä ja viestiä saa laittaa mistä tahansa muustakin asiasta! Ihanaa syksyä ja tervetuloa ostoksille! <3Käy tutustumassa Minikoiden valikoimaan heidän verkkokaupassa******************************************************************

Oletko sinä seuraava kuukauden mini? 
Muista seurata meitä Instagramin puolella @ministylefinland, lokakuun minin titteli jaetaan taas ensi kuun alussa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti