tiistai 19. joulukuuta 2017

Coffee and Sales

Lastenvaatemuoti harrastuksena ei ole pelkkää droppien odottamista tai uusien ihanuuksien hehkuttamista vaan paljon enemmän! Tämän harrastuksen parissa tutustutaan saman henkisiin ihmisiin, keskustellaan hyvässä hengessä yhteisestä kiinnostuksen kohteesta sekä parhaimmassa tapauksessa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita. Jokaiselle ihmiselle on tärkeää kuulua johonkin ja tämä harrastus tarjoaa siihen upeat puitteet, vaikkei omasta lähipiiristä kohtalon toveria löytyisikään.Samanhenkisten ihmisten kanssa saatetaan vaihtaa kuulumisia ja mietteitä päivittäin keskusteluryhmissä, mutta vain harvoin näitä ihmisiä kohdataan kasvotusten. Suurissa tapahtumissa, kuten Lapsimessut tai outletit, tilanteet ovat niin hektisiä, että on vaikea löytää aikaa istua uusien tuttavuuksien kanssa alas ja juoda vaikka kupit kahvia höpötellessä.

Eilen saimmekin viettää ihanan aamupäivän nauttien lastenvaatteista ja hyvästä seurasta. Järjestimme yhteistyössä Punavuoren Peikon kanssa heidän showroomissaan Lauttasaaressa Coffee and Sales tapahtuman. Mukaan pääsi kolmekymmentä Mini Style Finlandin Facebook- ryhmässä ja Instagramissa @ministylefinland arvottua voittajaa.

Punavuoren Peikon Elina kertoi meille yrityksen historiasta, nykyisestä valikoimasta sekä tulevista kevään mallistoista. Tarjolla oli pientä purtavaa ja juotavaa. Tapahtumaan olivat myös lapset tervetulleita ja olikin mukava seurata temmeltäviä tenavia upeissa asuissaan. Lasten ennakkoluulottomuudesta on meillä aikuisillakin paljon opittavaa. Heitä ei estä, vaikkei koskaan olisi leikkikaveria aiemmin nähnytkään, vaan yhteinen sävel löytyy usein hyvinkin nopeasti ja juttu luistaa.

Tunnelma tapahtumassa oli mahtava ja erityisen iloisia olimme siitä miten ihmiset juttelivat keskenään ja tutustuivat toisiinsa. Tätä juuri tapahtumalta eniten toivoimme! Kun kaikilla paikalla olevilla on yhteinen kiinnostuksen kohde, yhteenkuuluvuuden tunne on hyvin vahvasti läsnä. On vain enää pieni kynnys aloittaa keskustelu ja katsoa mihin se johtaa. Tapahtuman alussa teimme nopean kierroksen jään murtamiseksi, jossa jokaisen sai kertoa, mistä kimmoke lastenvaatteisiin on saanut alkunsa. Tämän jälkeen iloinen puheensorina valtasikin koko tilan.

No mutta, olihan meitä hemmoteltu myös mahtavilla ennakko-alennuksillakin! Notkuvat vaaterekit kutsuivat meitä hypistelemään kuohuvien kippistelyn lomassa. Kaikki syksyn mallistot oli alennettu tapahtumaan vähintään -30%. Lisäksi tarjolla oli mahtava kokoelma outlet-tuotteita puoleen hintaan. Punavuoren Peikossa palvelualttius on kyllä omaa luokkaansa. Kaikista tuotteista ei välttämättä ollut esillä kuin näytekappaleet, mutta kaikkea mahdollista kaivettiin varastosta niitä tiedustelemalla. Taisi yksi jos toinenkin osallistuja poistua hymyssä suin liikkeen ovista ostoskassi käsivarrella.


Punavuoren Peikon sivuja ja Instagramia @punavuorenpeikko kannattaa pitää silmällä vielä jouluviikollakin tarjouksia silmällä pitäen, ennen kuin alennusmyynnit alkavat todenteolla kevään uusia mallistoja odotellessa. Kun toimii vikkelään, saattaa tontut ehtiä jakamaan paketit pukinkottiin vielä ennen aattoa! Lisää tunnelmia tapahtumasta voi käydä kurkistamassa Instagramissa #punavuorenpeikko sekä #ministylefinland.


Aika mahtava aloitus jouluviikolle. Voisipa maanantait olla tällaisia aina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti