maanantai 11. joulukuuta 2017

Inspiroidu tyylistä: Nelli ja kaksoset

Inspiroidu tyylistä juttusarja saa jatkoa. Toisena vuorossa on Nelli ja hänen ihanat kaksosensa. Pääsimme kurkistamaan tarkemmin heidän vaatekaappiinsa ja  samalla Nelli vastasi kysymyksiimme. Nyt pääsemme kuulemaan ajatuksia tämän minimalistisen tyylin takaa.Miten kuvailisit teidän tyyliä?

Tyylimme on yksinkertainen, pääpiirteittäin mustavalkoinen. Pidän kokonaisuutta tärkeänä ja minit ovatkin oikeastaan aina mätsäävästi puettuina. Monesti sama teema näkyy koko perheellä. Mieheni kanssa pukeudumme useimmiten mustaan - välillä räväyttäen harmailla tai mustilla yläosilla. Sama tyyli on alkanut rantautua myös minien vaatekaappiin.

Lempi lastenvaatemerkkisi? Miksi juuri tämä/nämä?

No kysyppä joku toinen. Tällä hetkellä meillä on elelty pientä murrosvaihetta minien vaatekaapin suhteen, mutta bebeajasta lähtien Gray Label on kulkenut yhtenä suosikkina. Ihana matsku, helppoja ja simppeleitä vaatekaapin tukipilareita. Suomalaisista Papu sekä Mainion vanhemmat jutut. Meiltä löytyy suuri kirjo eri merkkejä - suomalaista, ulkomaalaista sekä osa ketjuvaateita.Koska innostuit lastenvaatteista ja miten?

Raskausaikana aloin metsästää mahdollisimman paljon simppeleitä vauvavaatteita second handina. Vasta minien synnyttyä pikkuhiljaa innostuin lasten merkkivaatteista. Kaikki alkoi Mini Rodinin onesieista ja Picoista sekä Papun polvipaikoista.

Miten tyylinne on muuttunut vuosien varrella vai onko?

Heh, puolentoista vuoden aikana tyyli todellakin on muuttunut. Alku oli melkoista oman jutun metsästämistä. Se oli sellaista värien ja kuosien sekasortoa meidän muuten kovin mustavalkoisen elämän ympärillä. Hitaasti, mutta varmasti ollaan menty kohti vaatekaapin selkeyttä ja oikeasti omaa tyyliä. Toisaalta tyyli muuttuu myös minien kasvaessa ja muuttuessa isommiksi taaperoiksi! Kokoajan olisi halua löytää jotain uutta ja erilaista. Minit eivät vielä osaa omaa mieltään sen suuremmin ilmaista, mutta kumisaappaat pitäisi aina olla jalassa.

Suosikkivaatteesi? (Äidin ja lasten)

Apua, tämä on paha. Ehkä yksittäisinä vaatekappaleina Papun polvipaikat sekä Gray Labelin hupparit. Niin ja kokomustat Timberlandit!Mihin asioihin kiinnität huomiota ostaessasi uusia vaatteita?

Ihan ensimmäisenä mietin onko vaate meille tarpeellinen, onko se meidän tyylinen ja löytyykö mineille mätsäävät tai vastaavat vaatekappaleet. Tämän lisäksi toki vaatteen tausta, kotimaisuus sekä eettisyys painaa ostopäätöksen teossa.

Mistä teet lastenvaatehankinnat?

Pyrin pääosin ostamaan käytettyä. Suurimman osan ostan FB-kirppiksiltä. Jos ostan uutena, ostan lähes aina netistä, pääosin suomalaisilta jämyiltä.


Miten huollat vaatteita? Paras tahranpoistovinkki?

Voin myöntää olevani surkea tahranpoistaja. Onneksi sappisaippua tepsii lähes aina. Jos ei tepsi, jää monesti muut niksit kokeilematta. Muutoin pesen normaalisti pesukoneessa ja melkoisen kepoisin mielin heitän kuivausrumpuunkin. Kaikesta huolimatta laadukkaat vaatteet ovat kyllä hyvin kestäneet käyttöä ja pesua.Parasta tässä harrastuksessa?

Paras fiilis taitaa tulla siitä kun koko perhe on puettuna mieluisiin vaatteisiin, jotka lisäksi sointuvat keskenään yhteen. Kyllä siinä esteettinen silmä lepää. Ja kyllähän tähän ”harrastukseen” saa hyvin käytettyä kaiken ylimääräisen ajankin (siis juuri sen kaiken ylimääräisen ajan, mitä nyt puolitoistavuotiaiden kaksosten kanssa vuorokauteen jää.......)

Miksi valitsit juuri nämä kuvat postaukseen?

Kuvista löytyy pieni katsaus minien pukeutumiseen vauva-ajoilta, sekä hiukan tätä hetkeä. Gray Labelin salopettet sekä Papun mustaharmaat polvipaikat on olleet jo kolmessa koossa käytössä*******************************
Kiitos Nelli haastattelusta! Tämä perhe, jos kuka osaa minimalistisen mätsäyksen. 
Inspiroidu lisää tyylistä Nellin instassa @nellirgjv


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti