lauantai 23. joulukuuta 2017

Meidän joulumme


Tapoja viettää joulua on yhtä monta erilaista, kuin on meitä ihmisiäkin. Me halusimme antaa teille mahdollisuuden kurkistaa meidän jouluumme ja tarjota viime hetken inspiraatiota joulupukeutumiseen. Joulukiireen keskellä on hyvä hengähtää muusta tohinasta hetki ja uhrata hieman aikaa panostaakseen jouluiseen tunnelmaan pukeutumisen kautta.


Tonttulakki: Pono Design, Paita: Kaiko Clothing, Housut: Vimma, Tossut: Mannankylässä
Minna:
Meidän joulu koostuu perheen läsnäolosta, rauhoittumisesta sekä kiireettömyydestä hyvän ruoan merkeissä. Perheessämme vasta luodaan omia jouluperinteitä, sillä vuosi sitten aatonaattona kotiuduimme pienen nyytin kanssa kotiin tutustumaan toisiimme. Tänä jouluna valloittava taaperomme saa ylleen perheen modernia joulutyyliä mukailevan tonttuasun. Kaikon musta sweatshirt saa kaverikseen harmaat lettilegginssit. Tämä asu sopii punapäiselle pojalle kuin nenä päähän! Asun kruunaa harmaa tonttulakki suurella karvatupsulla, unohtamatta mokkapohjaisia puputossuja pitämään vipeltäjän pystyssä. Jouluaatto vietetään rennolla meiningillä oman perheen kesken, muut päivät sitten matkustellaankin tapaamaan rakkaita sukulaisia ja isovanhempia.

Panta: H&M, Mekko: Pomp de Lux, Rusetti ja paita: Beau Hudson, Housut: Mini Rodini, Sukat: Lillster 

Kati:
Rakastan juhlia ja joulu on yksi ihanimmista juhlapyhistä! Meillä on tapana pukeutua jouluna vähän siistimmin. Suoranaista samistelua en oikein osaa meidän lapsilla tehdä muuten kuin asusteissa, mutta tykkään mätsäillä värien kanssa. Meidän tämän joulun värit ovat valkoinen, musta ja vihreä, jotka näkyvät koristeluissa, kattauksessa ja tietenkin myös vaatteissa. Törmäsin instassa näihin ihaniin Lillsterin joulusukkiin ja ne oli pakko hankkia molemmille lapsille. Muuten vaatteet ovat rennon juhlavat. Mekko on tytön itsensä valitsema ja hän päätyi tylliin, koska se on hänestä ainut oikea juhlamekko. Mitäpä sitä kiistämään!


Tonttulakki: Pono, mekko: Papu, legginsit: VimmaJohanna:
Meillä joulu on rentoa yhdessäolon aikaa. Jokainen saa pukeutua sopivaksi katsomallaan tavalla - osalle se tarkoittaa pyjamaa, osa pukeutuu juhlavasti ja osa siltä väliltä. Kuulun itse pyjamajoukkueeseen, mutta lapsille ajattelin kuitenkin pukea rennot päivävaatteet päälle. Saavat isompana sitten liittyä äidin pyjamatiimiin, jos haluavat ;) Meidän perheemme ehdoton lempiväri on musta, joten joulunakin pukeudutaan mustaan ja sekoitetaan siihen ripaus punaista luomaan jouluista tunnelmaa. Kanto-mekko on arjen luottovaate sekä äidillä että tyttärillä, joten se oli helppo valinta myös jouluksi. Joululetit tuovat juuri sopivaa jouluisuutta asukokonaisuuteen mutta eivät ole kuitenkaan niin jouluiset, etteivätkö päätyisi käyttöön muulloinkin.

Mekko sekä paita: Kaiko Clothing, sukkahousut: Mini Rodini, frillahousut: Metsola, headwrap: ValkamaInka:
Meidän juhlapyhien vaatevalinnat eivät juurikaan arjesta poikkea. Väritykseltään suhteellisen yksinkertainen tyyli tyttömäisin yksityiskohdin kuvaa aika hyvin meidän tämän hetkisen vaatekaapin sisältöä. Tykkään pukea tytöt suhteellisen mätsääviin asuihin joten samanlainen värimaailma toimi näidenkin asujen suunnittelun pohjana. Esikoinen on mekkojen ystävä ja kuopukselle tulee puettua paljon frillaa joten siltä pohjalta oli helppoa lähteä etsimään hyviä yhdistelmiä. Perinteisen joulun kannattajana punainen oli värinä pakollinen ja sen kaveriksi valikoitui aina varmana valintana musta.


Näiden jouluisten vaateyhdistelmien saattelemana onkin hyvä vetäytyä pyhien viettoon. Toivotamme oikein riemun täyteistä joulua teille lukijoille ja muistattehan joulutunnelmia jakaessanne käyttää hashtagia #ministylefinland jotta mekin pääsemme niitä ihastelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti