torstai 22. helmikuuta 2018

Miniposse by Mini Style Finland

Mini Style Finlandia tehdään sen jäsenille suurella sydämellä. He ovat avainasemassa yhteisön olemassa ololle. Halusimme tuoda jäsentemme ääntä vielä paremmin kuuluviin ja ottaa heitä mukaan toimintamme suunnitteluun. Näin sai alkunsa Miniposse!

Kuva: Laura K. / @laurakaskenpaa
Mini Stylen tarkoituksena on alusta asti ollut jakaa inspiraatiota, nauttia yhdessä ihanista ja laadukkaista lasten merkkivaatteita, bongailla hyviä tarjouksia ja uusia brändejä sekä auttaa sopivan koon löytymisessä. Yhteisömme on hyvänmielen ryhmä, josta samanhenkiset ihmiset ammentavat voimaa ja iloa.

Yhteisömme on vuosien saatossa kasvanut ja laajentanut toimintaansa tasaiseen tahtiin. Facebookin rinnalle on luotu niin Instagram kuin blogi. Haluamme olla yhä lähempänä jäseniä ja tarjota heidän kaipaamaansa sisältöä. Olikin aika ottaa seuraava askel, joka tarkoitti jäsenten ottamista mukaan toiminnan suunnitteluun. Ajatus Minipossesta oli kytenyt jo jonkin aikaa ja viimein aika oli kypsä sen toteuttamiselle.

Kuva: Elina O. / @elinaoksa
Kuva: Tuuli K. / @ttuulin
Kuva: Susanna M. / @susannamarkkula
No mikä sitten on Miniposse? Se on joukko lastenvaatteita rakastavia, hulluillakin ideoilla varustettuja mahtavia tyyppejä. Yhdessä me muodostamme osaavan tiimin, joka suunnittelee yhteisön tulevaisuutta pilke silmäkulmassa ja auttaa toisiaan unelmineen eteenpäin. Uskomme vahvasti, että yhdessä olemme vielä enemmän.

Minipossen jäseniksi valikoitui Instagram haun kautta 16 iki-ihanaa erilaista naista! Heistä jokaisella on oma vahvuutensa ja luovuteensa, joiden avulla saavutamme varmasti upeita asioita yhdessä. Tavoitteena on saada aikaan uudenlaista, jäseniä kiinnostavaa sisältöä eri kanaviimme: ryhmä, insta ja instastory sekä blogi. Haluamme oppia toistemme vahvuuksista ja saada uudenlaisia näkökulmia. Yhteisömme rikkaus on suuri jäsenmäärä sekä jokaisen omat näkemykset.

Kuva: Sini O. / @siniollikainen
Kuva: Ida S. / @idajou
Pysy kuulolla Mini Stylen kanavissa, niin olet ensimmäisenä perillä, mitä kaikkea on luvassa! 
Miniposselaisten kuulumisia voit seurata häsillä #ministylefinland ja #miniposse2018
Ota seurantaan valloittavat Miniposselaiset ja käy tutustumassa heihin paremmin instan puolella:

@siniollikainen
@emiliays_
@emmi_riikka
@juliaeeveliina
@laurakaskenpaa
@siiriliinu
@idajou / @ellensstil
@elinaoksa
@hannahonk
@susannamarkkula
@sirukamula
@millamariako
@ttuulin
@annina.h
@nopaperno
@jennirif
******************************************

Me olemme todella innoissamme tästä! 
Huippua päästä suunnittelemaan jäsentemme kanssa uusia kuvioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti