lauantai 24. helmikuuta 2018

Sneak peek: Taival Clothing SS18!

Yhteistyössä Taival Clothing

"Taival on tunnettu makeista, suloisista ja mukavista lastenvaatteista. Trendikkyys ja mukavuus yhdistettynä ainutlaatuisiin kuoseihin ovat olleet Taivalin suunnittelun ydin alusta alkaen. Eettiset ja ekologiset arvot luovat pohjan niin vaatesuunnittelulle kuin tuotantoprosessin rakentamisellekkin."

Joko Taival Clothing on sinulle tuttu? Tämä pian vuoden täyttävä suomalainen lastenvaatemerkki sai alkunsa perustaja Paulinan rakkaudesta vaatesuunnitteluun. Alati kasvavana brändinä tuo se yhteen katu-uskottavuuden, mukavuuden sekä kauniit luonnon inspiroivat kuosit eettisyyttä unohtamatta. Vaatteet ovat tuplakokoja ja niissä on käännettävät hihan- ja lahkeensuut. Tämä ja laadukkaat, harkiten valitut materiaalit mahdollistavat vaatteen kasvun lapsen mukana ollen näin valintana ekologisempi.

SS18 -mallisto on kahden suunnittelijan, Paulina Sundellin ja Hanna Laurikaisen yhteistyön tulos. Vaatteet on valmistettu osin pienessä ompelimossa Virossa, osin suomalaisomisteilla tehtaalla Portugalissa, josta myös kankaat tulevat. Kaikki mallliston tuotteet ovat GOTS- ja Öko-Tex 100 -sertifioitua laadukasta luomupuuvillaa. Trooppista merta ja sen kauniita pinnan alaisia ihmeitä mukaillen veden elementit on tuotu lasten katumuotiin yhdistämällä ne minimalistisiin vaatteisiin, joissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Saimme blogia varten testiin muutaman vaatteen ensi viikolla ilmestyvästä mallistosta. Tässä siis muutama vinkki sinulle joka jo luonnostelet ostoslistaasi:

HuppariHupparin materiaali on ihanan pehmää. Toimii erityisesti unisex-tuotteena väljän ja pitkän mallinsa ansiosta. Kuvio on tasainen eikä sen vuoksi tarvitse murehtia kohdistuksista. Vaaleammat sävyt kuviossa ovat kylmänsävyiset, eivät taita kellertävään. Mitoitukseltaan hieman reilua. Kuvien hurmurilla käytössä normaalisti koot 80/86 mutta hihoja kääntämällä 86/92 kokoinen huppari oli kuitenkin jo hyvin käytettävissä. Toimii parhaiten yksinkertaisen alaosan kanssa!

HameSS18 malliston hame on kaikessa yksinkertaisuudessaan helposti yhdisteltävissä joten hyvä lisä monenlaiseen vaatekaappiin. Miellyttävä materiaali ja edessä oleva laskos tuovat kuitenkin oman särmänsä erottaen sen monista muista hameista. Koko 98/104 oli suunnilleen polvimittainen arviolta 95cm pitkällä käyttäjällä ja leveytensä puolesta ei kuitenkaan välttämättä istu kaikista hoikimmille.

LeggingsitJämäkkä kangas tuntui käteen laadukkaalta ja raikas vaaleasininen, hieman minttuun taittava väritys on täydellinen valinta näin kevään lähestyessä. 62/68 kokoa käyttävälle samankokoisissa leggareissa oli vielä hyvin kasvuvaraa ja hieman leveämmän mitoituksensa puolesta pöksyt voi hyvillä mielin pukea myös pyöreämmille käyttäjille ja perheen pienimmät voivat rauhassa touhuta ilman puristavaa tunnetta.

Joko löysit oman lempparisi? Lähtölaskenta on alkanut sillä uusi mallisto ilmestyy 27.2!

"Feel the wind from the ocean,
close your eyes and imagine corals and sizzling hot sand under your toes,
and dive into Wild Waters. Are you ready? SS18 is here"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti