perjantai 25. toukokuuta 2018

Tuulahdus Australiasta!

*Kaupallinen yhteistyö

Suomessa ollaan päästy nauttimaan erityisen aurinkoisista päivistä ja lämmöstä. Voisiko siihen olla syynä Australiasta postiluukkuun kolahtanut paketti? Oli tai ei, me olemme kuitenkin superinnoissamme niin kesästä kuin Huxbabyn SS18-mallistosta!

Huxbaby edustaa minimalistista tyylisuuntaa, johon on lisätty ripaus aikuisten muotia. Suunnittelun keskiössä yhdistyvät yksinkertainen tyyli ja vaatteiden tärkeimmät ominaisuudet. Huxbabylla uskotaan vahvasti "vähemmän on enemmän" ajattelumalliin. Yksinkertaisten suunnitteluperiaatteiden innoittamana tuotteet valmistetaan minimalistisella paletilla, joihin yhdistellään leikkisää grafiikkaa. Suunnittelu- ja valmistusprosessissa on panostettu erityisesti vaatteiden kestävyyteen sekä sukupuolineutraaleihin malleihin ja kuoseihin. Suurin osa vaatteista on valmistettu GOTS-sertifioiduista luonnonmukaisesta puuvillasta tai puuvillaseoksista.

Saimme Huxbabylta testiin muutaman SS18-malliston vaatteen. Niiden myötä pääsemmekin nyt tutustumaan hieman lähemmin tähän ihastuttavaan minimalistiseen merkkiin, joka on viime aikoina löytänyt tiensä usean suomalaisen sydämeen!


Kuusivuotiaalle testaajalle saapui supersuloinen vaaleanpunainen mekko, jossa on liehuva helma. Mekko on materiaaliltaan ihanan pehmoista luomupuuvillaa. Malli on erittäin kaunis ja pehmeälinjainen, helma takaa hieman pidempi. Hihojen pituus on vuodenaikaan sopiva 3/4 osaa. Mekko koossa 5 istuu kauniisti 112 senttiselle käyttäjälle ollen juuri sopivan kokonen. Leikkausta voisi väittää jopa täydelliseksi, niin ihana se on! Vaaleanpunainen mekko söpöllä pupukuosilla onkin pienen pupufanin unelma. Mikäli vaaleanpunainen väri ei miellytä, samaa mallia olevaa mekkoa löytyy useissa eri kuoseissa ja väreissä. Suosittelemme lämpimästi!


Tyylikästä unisex muotoilua edustaa erityisen hyvin harmaa, tikkikuvioinen balloon jacket sekä rennon väljät collegehousut. Testissä 81cm pitkällä pojalla koko 2. Balloon jacket on nimensä mukaan malliltaan hieman pallomainen, mutta istuvuudeltaan erityisen kaunis. Muoto sopii hyvin niin tytölle vaikkapa hameen kanssa kuin pojalle rennon pitkän yläosan kanssa. Mitoitukseltaan takki on lyhyt, voisi sanoa jopa crop-versio, mutta muutoin vastaa kokoaan. Takin sisävuori on harjattu ja tuntuu erityisen pehmeältä iholla. Söpönä yksityiskohtana rinnassa Huxbabyltä tuttu musta karhunpää. 

Collegehousut ovat vyötäröltä väljää mitoitusta, mutta pituudeltaan vastaavat kokoaan. Housuista huokuu haaremihousumainen fiilis lahkeen kuitenkin kaventuessa nilkkaa kohden. Viileämmille kesäpäiville nämä housut ovat omiaan pitämään pienen lämpöisenä. Housut ovat helppo yhdistää erilaisiin yläosiin niin kaupungille kuin leikkitouhuihin. Yhdessä housut ja takki muodostavat todella tyylikkään ja monikäyttöisen setin!


Huxbabyn yksi suosituista vaatekappaleista ovat erilaiset romperit. Romperit ovat hyvin monikäyttöisiä ja valikoima on laaja. Testiin saimme ihastuttavan harmaameleeratun romperin kultaisella karhuprintillä. Romper on ohutta pehmoista ja hengittävää materiaalia. Tämä on hyvä vaihtoehto pukeutumiseen hellekeleille, jos haluat suojata lastasi vaatteilla. Haalarin kultainen printti on painettu vaatteen päälle, joka se ei lohkeile venytettäessä. Kylmemmillä keleillä haalarin päälle voi vetäistä esimerkiksi hupparin tai cardin. Syksyä kohden se toimii hyvin sisävaatteena tai vaikka yökkärinä. Saimme 75cm pitkälle pojalle testiin romperista koon 12-18kk, joka vastaa kokoa 80cm. Jos arvot kokojen välillä niin suosittelemme ottamaan kokoa isomman. 


Huxbaby on taatusti monelle lastenvaateharrastajalle vanha tuttu, mutta viime vuosien myötä Huxbabyn saatavuus on Suomessa kasvanut jälleenmyyjien myötä. Valikoimat eivät kuitenkaan aina kata koko mallistoa, vaan jämyille tulee vain osa tuotteista. Huxbaby kuitenkin toimittaa ihania vaatteita ympäri maailman, mutta Suomeen tilatessa kannattaa varautua mm. tullimaksuihin normaalien kustannuksien lisäksi.

Meillä on teille myös iloisia uutisia! Huxbaby tarjoaa Mini Stylelaisille oman alekoodin, joka on voimassa aina 13.7. asti. Koodilla: ministyle10 saat 10% alennuksen Huxbabyn verkkokaupasta! Koodi on voimassa yhden ostokerran per asiakas. Tämä kannattaa hyödyntää!

*************
Psssst! Instagramin puolella on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa iki-ihanan Huxbabyn romperin. Kipin kapin kurkkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti