sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kotimaan kirppistärpit kesälomalaiselle

Onko sinulla tiedossa kotimaan kesälomareissuja? Kokosimme teille lukijoille listan Suomen parhaista kirppiksistä käytettyjen lastenmerkkivaatteiden ostoon. Toivottavasti teette paljon ihania löytöjä! Tarkista aukioloajat aina kirppiksen verkkosivuilta, jonne pääset kätevästi nimeä klikkaamalla.

Kuva: Ipanainen


Nella & Nuttu on lasten itsepalvelukirpputori pienille ja isoille lapsille Espoossa. Lasten vaatteiden ja tarvikkeiden kirpputori löytyy Espoon Länsikeskuksesta. Tiloista löytyy mikro sekä syöttötuoli. Myynnissä on vaippoja.
Länsikeskuksen edessä on bussipysäkki (Kuitinmäenraitti E3261, bussit 10,12,13,14,35) vain muutaman askeleen päässä kirpputorista. Kampista pääsee joko metrolla Isoon Omenaan tai bussilla Länsiväylää pitkin. Ison Omenan kohdalla olevalta pysäkiltä on noin 400 m kävelymatka.

Osoite: Länsikeskus, Pihatörmä 1, 02240 Espoo

Kesälomalla: 22.6-26.7


Helsinki / Ipanainen

Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppari Hakaniemessä. Lastenvaatteita ja tarvikkeita vauvoille, taaperoille ja leikki-ikäisille, sekä äitiys- ja imetysvaatteita ja muita vanhemmuuden tarvikkeita. Edullinen hintataso.

Osoite: Siltasaarenkatu 2 00530 Helsinki

Suljettu juhannusaattona ja juhannuspäivänä


Helsinki / Little Copenhagen

Lastenvaatemyymälät Helsingin keskustassa. Molemmissa liikkeissä toimii laadukas lasten oma second-hand piste. Lastenvaatteita koossa 50-150cm.

Osoite: Töölönkatu 8, 00100 Hki ja Annankatu 12, 00120 Hk


Helsinki / Vekara

Vekarakirppis on Helsingin vanhin ja vilkkain lastentarvikekirpputori Helsingin Kumpulassa. Uusia tuotteita tulee päivittäin. Hoitohuone, leikkinurkkaus ja kahvio. Lähin bussipysäkki on lähes oven edessä ja Vekarakirppiksen asiakkaille on varattu autopaikat 10, 11 ja 12. Voit myös jättää autosi läheiselle Väinö Auerin kadulle. 

Osoite: Intiankatu 20, 00560 Helsinki

Kuva: Little Copenhagen
Hyvinkää / Kittana

Kittana on lasten- ja äitiystarvikkeidenmyymälä ja vuokraamo Hyvinkään keskustassa Jussintorilla kauppakeskus Willan vieressä. Myymälästä löydät myös kirpputorin. Mukava oleskelutila, jossa voit hetkeksi istahtaa alas, imettää vauvan tai juoda kupillisen kuumaa. Lapsi asiakkaille löytyy viihtyisä leikkipaikka, jotta vanhemmat voivat katsella myymälän tarjontaa rauhassa. Pienimmätkin asiakkaat on otettu huomioon lastenhoitohuoneella ja wc-tilalla, jossa voi vaihtaa vauvan vaipan tarvittaessa.

Osoite: Jussintori Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää

maanantaisin ja sunnuntaisin suljettu


Kaarina (Turku) / Lasten Seesam

Seesam on Suomen siistein lastentarvikkeisiin erikoistunut kirpputori, joka sijaitsee lähellä Kaarinan keskustaa, upouudessa liiketilassa 110-tien ja Saaristotien risteyksessä.

Osoite: Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina

Juhannusviikolla suljettu pe-la


Lappeenranta / Vilma's second hand

Kirpputori Vilma's on siisti ja nykyaikainen uuden ajan ostospaikka aivan Lappeenrannan keskustan tuntumassa. Valoisat tilat sijaitsevat vilkkaalla Ratakadulla, jonne on hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikat ovat ilmaisia. Pienimpien kävijöiden aika kuluu rattoisasti viihtyisällä leikkipaikallamme. Ostosten lomassa voi hörpätä kupposen kahvia ja makustella kotitekoisia leivonnaisia kodikkaassa kahviossa.

Osoite: Ratakatu 33, 53100 Lappeenranta

Oulu / Vadelmatarha

Oulun Vadelmatarha on Pohjois-Suomen suurin lastentarvikkeiden kirppiskauppa ja iloinen kohtaamispaikka. Myymälä sijaitsee Oulun Limingantullissa, sisäpihan oikeassa peräkulmassa, B-pihalla. Parkkitilaa löytyy runsaasti liikkeen edestä, muistathan käyttää parkkikiekkoa. Lähin bussipysäkki on Limingantiellä ja siinä pysähtyvät 3, 9, 9V, 52V, 53K. Myös Citybussin linjan C pysäkki on vieressä.

Osoite: Oulun Limingantulli, Kempeleentie 7B, Oulu

Kuva: Lasten Seesam


Tiitiäisen & Tyllerön Kivijalkamyymälässä Porin Isokarhussa on mahdollista kierrättää käytetyt lastenvaatteet sekä äitiys- ja imetysvaatteet. Second Hand - tuotteet on myymälässä esillä koon mukaan, joten ostajan on helppo löytää etsimänsä. Kivijalkaliike sijaitsee Porin ydinkeskustassa ja on avoinna lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-16.

Osoite: Kauppakeskus Isokarhu, Yrjönkatu 14, 28100 Pori


Riihimäki / Mini Style

Second hand valikoima naisille sekä lapsille. Rautatieasemalle matkaa vain 900 m ja jos saavut autolla niin liikkeen takapihalla on runsaasti parkkitilaa. Liiketilana toimii vanha kivitalo ja sisään saapuessa on muutama porras. Vaunuilla ja rattailla tulijat ovat erittäin tervetulleita ja tarvittaessa avustetaan sisääntulossa.

Osoite: Hämeenkatu 38 11100 Riihimäki

Tampere / Into

Into on Tampereen Koskikeskuksessa palveleva itsepalvelukirppis vauvoille, lapsille, nuorille, ja äideille.

Osoite: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Kuva: Lastenkirppis Minipanda

Tampere / Mini Panda

Lastenkirppis MiniPanda on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut siisti ja viihtyisä itsepalvelukirpputori Tampereen Linnainmaan Citymarketilla. MiniPanda tarjoaa kattavan valikoiman vaatetta ja tavaraa vauvasta kouluikäiseen. MiniPandasta löydät lapsille hauskan leikkipaikan, jonka vieressä on mukava taukopaikka, jossa voit levähtää nauttien omia eväitä ja seurata lasten leikkejä vierestä. Kirppikseltä löytyy myös asiakas wc potalla varustettuna. Imettävät äidit on huomioitu omalla tilalla, jossa voi rauhassa hoitaa ruokahetken sekä tarvittaessa vaipanvaihdon hoitopöydällä.

Osoite: Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere

Juhannusviikolla suljettu pe-su


Tuusula / Murula

Lastenkirppari, askartelupuoti, käsintekijöiden pikkuinen kulma Tuusulan keskustassa. Spessu, josta löytyy siistit, hyväkuntoiset merkkivaatteet, asusteet ja jalkineet. Erittäin viihtyisä ja siisti kirppis. Ilmaista parkkitilaa liikkeen edessä.

Osoite: Ostosraitti 2, Tuusula

Kesälomalla 22.6-31.7


Vantaa / Bebeliini

Bebeliini on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myymälä, jonka yhteydessä on myös kirpputori. Kirppitorilla saa myydä myös aikuisten merkkivaatteita. Lasten leikkihuone, Imetysnurkkaus, Asiakas WC hoitopöydällä, Hengähdyspaikka kahvin ja pienen purtavan kera.

Osoite: Säteritilankatu 2, 01520 Vantaa

Kuva: Bebeliini


--------------------------------------------------------------------------------------
Puuttuuko listasta joku hyvä lasten merkkivaatekirppis? 
Vinkkaa meille kommentteihin niin lisäämme sen!


6 kommenttia:

 1. Lapualla Kirppis Sakura. :) Aina löytyy merkkivaatteita ja yleensä useammasta pöydästä. :) Eli edes yks paikka täältä pohjanmaaltakin olis kiva saada listaan :)

  VastaaPoista
 2. Tampereen Lielahtikeskuksessa on Vekaratori Fantti, jossa on laadukas second hand -osasto koottain järjestettynä, erillinen Merkkirekki sekä merkkivaatteiden outlet-osasto. Samassa liiketilassa on kotimaisiin lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin, ergonomisiin kantovälineisiin sekä kestovaippoihin keskittynyt lapsiperheiden erikoisliike Pajumaja. Saman katon alla on myös iso Temppusali asiakkaiden vapaassa käytössä sekä varattavissa mm. synttäreihin ja kursseihin. Lisäksi iso Tenavatila jossa asiakaskeittiö, sohva, imetystuolit sekä aidattu leikkialue. Hoito-wc löytyy kulman takaa ja kauppakeskuksessa on useampi ravintola ja kahvila ihan lähellä.

  VastaaPoista
 3. Jyväskylässä (Vaajakoskella) Hippakauppa. Osoite Savonmäentie 3. Ihanan siisti ja sopivan kokoinen liike, myynnissä myös pieniä merkkituotteita. ☺️

  VastaaPoista
 4. Porissa myös pari lastenvaatekirppistä"kauppakeskus" Herttuantorilla. Ihan kauppakeskus Isokarhun lähellä, todella pieni matka kävelyä Tiitiäisestä & Tylleröstä. Saattaa löytää satunnaisesti merkkejä! Osoite on Isolinnankatu 24.

  VastaaPoista
 5. Espoon kivenlahdessa Skidisecondhand kirppis

  VastaaPoista
 6. Hyvinkään Kittana on muuttanut uuteen osoitteeseen Kauppalankatu 12, Hyvinkää. t. Pauline

  VastaaPoista