perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kuukauden mini: World of TRE

Ennätyslämmin toukokuu on saanut kaivamaan hellevaatteet kaapin perukoilta. Tässä kuussa saimme myös jälleen palkita yhden ihanan seuraajamme 50€ arvoisella lahjakortilla. Tällä kertaa palkinnon luovutti World of TRE. Seuraavaksi kurkataankin hieman tarkemmin heidän arvoihin ja tarinaan.

TRE:llä uskotaan vahvasti siihen, että tekemällä hyviä valintoja voi elää onnellisempaa arkea.  He toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Heille tärkeitä arvoja ovat hyvä suunnittelu, laatu, kauneus, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys.

Tämä valloittava kesämimmi nappasi itselleen ansaitusti kuukauden minin tittelin. Onnea @idaaliina ja aurinkoista kesää!
Mikä sai ryhtymään jälleenmyyjäksi lastenvaatteiden pariin?

Lapset ja perheet ovat todella tärkeitä asiakkaita meille, joten meistä on kiva tarjota heille tuotteita. Lisäksi Suomesta löytyy lapsille todella korkeatasoisia vaatteita, joita on ilo myydä.
Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Lastenvaatteisiin liittyy paljon intohimoja, niin hyvässä kuin pahassakin. :)

Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Yritän etsiä uusia kiinnostavia merkkejä. Kotimaisuus on toki plussaa, mutta ei pakollista.

Kuva: Klaus Haapaniemi Giants
TREn perustajat Lasse Laine, Tanja Sipilä ja Teemu Suviala
Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Kaikki vaatemerkit mitä meillä on myynnissä, on tullut mukaan helposti. Meillä ei ole ollut sen suhteen ongelmaa.

Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Onhan ne todella kivoja. On kiva saada uutta tavaraa esille ja myyntiin, ja ihmiset ovat innoissaan uusista jutuista. Meillä on myös lanseerattu useita uutuuksia lapsille ja järjestetty samalla esimerkiksi workshopeja. Mini Rodinin Home-mallisto, Klaus Haapaniemi Giants, Wildkind Kids ja lastenkirja Itä-Borneo lanseerattiin myymälässämme. 

Kuva: Wildkind Kids
Wildkind Kids lanseeraus ja eläinnaamio workshop.
Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?

Suomalaisia brändejä on tullut paljon, mikä on tosi hieno juttu. Tarjonta on monipuolisempaa kuin ennen, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Tuotteisiin on myös tullut miellyttäviä printtejä.

Onko teillä olemassa kanta-asiakasjärjestelmää tai etuja?

Uutiskirjeen tilaajille on välillä alennuksia ja etuja. Lisäksi uutiskirjeen tilaajat saavat tiedon uusista mallistoista ja kutsuja tapahtumiin. Myös Facebookissa meillä on kilpailuja, joista voi voittaa ihania palkintoja.

Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Se, kun myin omat housuni jalasta. Meille oli tullut myyntiin uutta mallistoa, ja asiakas halusi samanlaiset housut, jotka minulla oli jalassa. Koko, jonka asiakas halusi, oli päälläni, joten myin housut jalasta.

Tanja myi asiakkaalle housut päältään!
Lastenkirja Itä-Borneon lanseeraus
Myymäläpäällikkö Kaisa
Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Meillä todella panostetaan asiakaspalveluun. Hyvä asiakaspalvelija ottaa jokaisen asiakkaan huomioon yksilönä. Hyvä asiakaspalvelu on myös aitoa, rehellistä ja rentoa. Sellaista, että asiakkaalle jää tilanteesta hyvä mieli. Kyllä sen huomaa, haluaako myyjä tehdä vain kaupat vai aidosti auttaa.

Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille

Mahtava tämä teidän ryhmä ja blogi. Pitäkää sama meno yllä ja mukavaa kesää!

TREn Anna-Kaisa, Leena, Henni, Susanna, Tanja ja Salli sekä toimistokoirat Luukas ja Norma.
World of TREn myymälässä osoitteessa Mikonkatu 6, Helsinki on yli 300 brändin valikoima ja uutuuksia saapuu joka viikko! Myymälä on avoinna myös sunnuntaisin ja verkossa pääset shoppailemaan aina silloin, kun sinulle sopii. Suosittelemme tutustumaan myös kahvila Wildiin!

**********************************************************************************

Instagramin puolella @ministylefinland etsitään jälleen uutta kuukauden miniä.
Oletko se tällä kertaa sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti