lauantai 1. syyskuuta 2018

Kuukauden mini: Chic Mini Me

Syksy tulee ja lehdet alkavat kellastumaan. Olemme saaneet esitellä aiemmin tänä vuonna jo seitsemän erilaista jälleenmyyjää. Elokuussa meille oli ilo ja kunnia tutustua paremmin yhteen tuoreimpaan suomalaiseen jämyyn. Chic Mini Me on toukokuussa toimintansa aloittanut lastenvaatteiden verkkokauppa. Heidän valikoimastaan löydät useita ihastuttavia ja erilaisia merkkejä, joita Suomessa ei juurikaan ole aiemmin ollut saatavilla. Näihin lukeutuvat mm. GRO, Tiny Bunny sekä Hubble + Duke.

Elokuun kuukauden minin Chic Mini Me palkitsi 100€ arvoisella lahjakortilla. Nyt on aika päästää ääneen Miia ja kuulla heidän matkastaan enemmän.

Elokuun mini on tällä kertaa tämä ihanuus. Onnea @saaraninsta ja ihania shoppailuhetkiä!

Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Olen aina tiennyt haluavani yrittäjäksi. Kuopukseni Ellan syntymän jälkeen aloin viettää enemmän ja enemmän aikaa lastenvaatteita myyvissä verkkokaupoissa. Kiireisenä kahden lapsen äitinä koin, ettei tarvitsemaani tietoa lopullisen ostopäätöksen tekemiseen ollut tarpeeksi helposti saatavilla. En voinut olla kiinnittämättä huomiota mitä missäkin kaupassa olisi kehitettävää ja esimerkiksi siihen, miten huonosti pojille oli saatavilla kivoja vaatteita. Asioilla kun ei ole tapana korjautua kotisohvalla valittamalla päätin tarttua tuumasta toimeen ja kehittää juuri sellaisen kaupan mitä itse olen etsinyt. Askel kerrallaan unelma on luoda teknisesti toimiva sekä visuaalisesti kaunis verkkokauppa josta löydät kaiken tarvittavan tiedon ostopäätöksen tekoa varten.


Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Parasta on, että pääsee tekemään työtä mikä tuo mukanaan aitoja ilon hetkiä ja minkä tekemisestä oikeasti nauttii. Esimerkiksi tämä viikko alkoi pienellä Liewoodin täydennöksellä ja vitsi miten innoissani olin! Voisi verrata pikku lapseen karkkikaupassa. Pahinta tällä hetkellä meidän yrityksen alkutaipaleella on, että aika ei vaan tunnu riittävän kaikkeen.


Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Minulla on tässä onneksi apunani Inka. Yhdessä sitten keskustellaan mitä kannattaa tilata ja päätökset teemme yhdessä. Itsellä on kova halu löytää niitä kivoja merkkejä myös pojille. Olen esimerkiksi niin onnellinen, että Inka esitellyt minulle I Dig Denimin, vautsi miten uskomattoman kauniita vaatteita heillä on!


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Omasta mielestäni ei ole kovin vaikea saada merkkejä valikoimaan. Ainoa poikkeus ovat he, ketkä vaativat fyysistä myymälää, jota meillä ei ainakaan toistaiseksi vielä ole.


Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Droppipäivät ovat tähän mennessä olleet lähinnä jännittäviä. Kun ollaan uusi kauppa, on ollut mielenkiintoista nähdä, että miten niitä tilauksia on lähtenyt tulemaan.Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko? 

Sen verran tuoreena jälleenmyyjänä vaikea vielä sanoa mutta kysykääpäs tätä meiltä uudestaan parin vuoden päästä!


Onko teillä olemassa kanta-asiakas järjestelmää tai etuja?

Meillä on porrastettu kanta-asiakasohjelma mihin voi heti alussa liittyä. Tasot ovat Friends (500 pistettä), Inner Circle (1000 pistettä) ja Family (1300 pistettä). Luonnollisesti he ketkä pääsevät Family tasolle nauttivat vain heille suunnatuista eduista. Ylipäätään Chic Mini Me perheelle on ihan omat tarjouksensa, tempauksensa sekä yllätyksensä. Pisteitä kerätään ostoksista ja esimerkiksi arvostelemalla tuotteita sekä jakamalla kuvia ostoksistaan sosiaalisessa mediassa.


Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Tässä vaiheessa kaikki teidän ihanien asiakkaiden antamat palautteet arvostelujen kautta facessa tai sähköpostitse sekä kuvat, joita olette jakaneet instassa. On ihana kuulla, että olemme onnistuneet. On myös ihanaa nähdä kuvia teidän lapsista meiltä ostetuissa vaatteissa. Nämä asiat lämmittävät sydäntäni ja vahvistavat ajatusta, että olen tehnyt oikean valinnan lähtiessäni tälle alalle.


Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Hyvä asiakaspalvelu lähtee siitä, että kuunnellaan asiakasta ja ollaan aidosti kiinnostuneita mitä hänellä on sanottavaa. Pyrimme vastailemaan asiakkaiden kysymyksiin aina mahdollisimman nopeasti ja kattavasti. Otamme mielellämme vastaan niin negatiivista kuin positiivista palautetta kehittyäksemme ja tietääksemme missä onnistuimme. Jokainen asiakas on tärkeä ja se täytyy muistaa heille myös osoittaa.


Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille:

Todella ihanaa alkavaa syyskuuta kaikille lukijoille! Jos verkkokauppamme ei ole teille vielä tuttu niin oikein lämpimästi tervetuloa. Haluamme tarjota teille laadukasta sisältöä mikä johtaa hauskaan, yllätykselliseen sekä helppoon osto kokemukseen ja teemme päivittäin töitä kehittääksemme sivustoamme.

Chic Mini Men valikoimaan voit tutustua heidän verkkokaupassa. Voit noutaa tilauksesi myös suoraan Cocoonhousen myymälästä Rautatienkatu 3, 15100 Lahti.

**********************************************************************************

Instagramin puolella @ministylefinland etsitään jälleen uutta kuukauden miniä.
Oletko se tällä kertaa sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti