perjantai 21. syyskuuta 2018

Kanto Design ihastuttavat uutuudet!

*Kaupallinen yhteistyö

Syksy on hellinyt meitä kauniilla syyspäivillä lämpöä unohtamatta, mutta selkeästi alkaa olla
ilmojen viilentymistä havaittavissa ja upeaa väriloistoa luonnossa. Nyt onkin kannattanut nauttia ihanista keleistä! Syksyn aikana on myös ollut ympäri Suomea monia erilaisia kotimaisten vaate- ja sisustustuotteiden ympärille koottuja tapahtumia, joissa on päässyt tutustumaan moniin
yrittäjiin ja heidän tuotteisiinsa.


Yksi uusi tulokas kotimaisen vaate- ja kangasalan kentällä on Kanto Design, joka haluaa tarjota raikkaan trendikkäitä tuotteita ja pyrkii siihen, että tuotteet ovat mahdollisimman ekologisia. Kanto Designin kaikkien vaatteiden suunnittelu ja valmistus tehdään Suomessa ja kaikilla kankailla on Ökö-tex sertifikaatti. Kanto Designin kankaiden kauniit kuosit on suunnitellut Iida Kanto ja ne on painettu EU:ssa. Tällä hetkellä valikoimista löytyy kolmea eri kuosia ja perusmusta. Kanto Design tekee tuotteita naisille ja lapsille ja lisäksi valikoimaan kuuluvat kankaat ja nahkapaperiasusteet. Kanto Design on Fresh | Unique | Natural eli FUN, joka kiteytyy siinä, että kaikki toteutetaan hauskalla omalla twistillä! Lisää Kanto Designistä voit lukea täältä.


Saimme testattavaksemme Kanto Designin ihanan bomberin ja lippapipon, jotka ovat osa Kanto Designin Juhla-mallistoa. Ne olivat ensimmäisen kerran myytävänä Little Marketissa Kattilahallissa viime viikonloppuna. Pienen testaajamme bomber on kokoa 86, testaaja on noin 82cm pitkä. Koko vastasi täydellisesti ja oli mittasuhteiltaan oikein hyvä. Materiaali on laadukasta ja ihanan pehmeää puuvillaelastaanitrikoota. Napit helpottavat pukemista ja kankaan materiaali sisältää 93% puuvillaa ja 7% elastaania, joten pienten lasten on mukava touhuta ja liikkua bomberin kanssa. Ainakin tämä pieni testaaja nautti suuresti seikkailla ulkona tässä setissä.


Bomberin kauniissa Usva-kuosissa raikkaan valkoinen pohja, yhdistettynä hempeään vaaleanpunaiseen ripauksella harmaata ja ryhdikkääseen mustaan, tekevät kokonaisuudesta täydellisen! Paksuudeltaan vuoreton takki sopii viilentyneen syksyn tullen ehkä paremmin sisätiloissa käytettäväksi, lämpimämmillä keleillä mainio ulkonakin! Katsokaa nyt miten suloinen setti! Me olemme ainakin aivan ihastuneita!


Lippapipo on malliltaan syvä ja tulee helposti korville asti, joten peittää ulkona mukavasti pienet korvat tuulelta. Pikkuneidin pipo kuvassa on S-kokoinen ja se on juuri sopivan kokoinen noin 47,5 senttiseen päähän. Testaajan päässä pipoon jäi vielä yläosaan tyhjääkin, joten sopii hyvin pidemmänkin malliseen päähän. Lippapipo on napakka ja paksu, mutta joustava elastaanin vuoksi ja pysyy kaksinkertaisen laadukkaan kankaan vuoksi oikein ryhdikkäänä. Lippa on pipossa sen verran pitkä, että suojaa herkkiä silmiä auringonpaisteelta. Pipo pysyi myös hyvin päässä reippaammassakin menossa. Lippapipo sopii lähes ympärivuotiseen käyttöön asusteena oikein hyvin lippansa ja korville tulevan mallinsa ansiosta.


Suosittelemmekin tutustumaan Kanto Designin ihaniin ja laadukkaisiin tuotteisiin! Kanto Designin löydät Instagramista @kanto_design_oy ja tuotteita voi tilata Kanto Designin omasta verkkokaupasta. Syyskuun lopulla Kanto Design on mukana Kuopion kädentaitomessuilla ja marraskuun puolivälissä Suomen kädentaidot –messuilla Tampereella. Kannattaa käydä kurkistamassa!

****************
Ihan hykerryttävän ihanat, eikös!? 
Mini Stylen instan puolella arvotaan yksi ihastuttava lippapipo. 
Käy osallistumassa nyt @ministylefinland
Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Suoloinen tuo teidän testaaja <3 Ihania kuvia! Tuli hyvä mieli itsellekin :)

    VastaaPoista