torstai 7. helmikuuta 2019

Käsintehtyä, ekologista, suomalaista ja vielä kaunista? Kyllä kiitos!

*postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Eloisen kanssa


Eloise on suomalainen ekologinen merkki, jonka kaikki vaatteet valmistetaan käsityönä Lohjan Pusulassa. Eloisen luojan Jannina Niskalan intohimo vaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen lähti aikoinaan halusta luoda omille lapsilleen jotain erilaista ja uniikkia ja nykyään myös muiden lapset saavat nauttia näistä upeista luomuksista. Vaatteet ommellaan käsityönä tilausten mukaan. Eloiselta löytyy ihania hillittyjä sekä tyylikkäitä kuoseja lapsille sekä naisille. 



Saimme testiin pienelle tytölle sekä bodyn että ihanan frillahameen rusetilla. Body on materiaaliltaan luomulaatuista trikoota ja hameen valmistuksessa on käytetty sekä luomulaatuista trikoota että luomupuuvillaa ja elastaania. Hameen selkäpuolella oleva rusetti on tekonahkaa. 



Mallimme on pituudeltaan 77cm ja vaatteet ovat kokoa 74/80. Mitoitukseltaan vaatteet vastaavat kaksoiskoon suurempaa. Vaatteet ovat erittäin laadukkaan oloisia ja materiaali on mukavan pehmeää. Ompelujälki on kaunista ja siistiä ja tuntuukin uskomattomalta, että joku onnistuu käsin ompelemaan näin upeaa jälkeä. Vaatteet istuivat hyvin myös hoikalle lapselle ja napakan vyötärönsä ansiosta hamekin pysyi kovemmassakin konttausvauhdissa mukana. Vaatteet ovat lisäksi monikäyttöisiä, koska tyylinsä puolesta ne sopivat sekä arkeen että juhlaan.



Eloisen vaatevalikoimasta löytyy muitakin kauniita kuoseja ja vaatemalleja, niin lapsille kuin aikuisille. Asustevalikoimassa on myös pääpantoja ja pipoja löytyy sekä trikoisina että neulottuina. Alla muutama meidän lempparituote!

Okra henkselifrillahame, kvartsi-leggingsit, turbaanipanta, harmaa taskupaita, okra turbaanipanta, tihku-paita

**********************************************************************************

Pääset selailemaan tuotteita Eloisen verkkosivuilla. Löytyykö valikoimasta mitään sinun silmääsi miellyttävää? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti