sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Uutta ja ihanaa - Metsola SS19


*postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Metsolan kanssa

Valon määrä lisääntyy ja kevättä kohti suunnataan ja ajatukset on monilla alkaneet suuntautua jo vahvasti kevääseen ja kesään! Tunnettu kotimainen vaatemerkki Metsola julkaisi vuoden 2019 odotetun kevään ja kesän mallistonsa ensimmäisen dropin 25.1.2019. Metsolan tuore mallisto leikittelee yksinkertaisilla ja selkeillä leikkauksilla vaatteissa sekä eläin- ja kukkateemalla. Nyt julkaistun ensimmäisen dropin värimaailmasta löytyy kaikenlaista hempeistä pastelliväreistä, maanläheisten värisävyjen kautta kirkkaan keltaiseen sävyyn - jokaiselle jotakin.

Metsola on oululainen kahden naisen, Sanna Paakin ja Riina Pulkkisen, luotsaama yritys, joka suunnittelee ja valmistaa eettisiä, ekologisia ja laadukkaita vaatteita niin lapsille kuin naisille. Metsolan kaikki tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista (ökötex-standard) lähituotantona EU:n alueella. Metsola nimenä kuvaa suomalaisuutta ja luontoa. Vuonna 2016 Metsola alkoi kansainvälistyä ja se näkyy myös kuoseissa. Saimme pienille testaajillemme kokeiluun uuden dropin ihania vaatteita.


Pieni 2-vuotias testaajatyttömme sai koossa 86/92 RIB legginssit, Pandamekon ja mekon kanssa samaa Sand of Africa-sävyä olevan pannan (1-2 -vuotiaan koko). Ihastelimme kaunista maanläheistä väriä ja taattua Metsolan laatua materiaaleissa. Nämä RIB legginssit ovat uusi tuote Metsolan valikoimissa ja kangas on mukavan paksuhkoa, joustavaa trikoota, joten pienten on mukava näissä touhuta. Mekko on ilmeikäs ja ryhdikäs frillahihoineen ja ihanan pitkä malliltaan. Panta istui mukavasti pieneen päähän. Vaatteet vastasivat kokoaan, sillä tyttö on n. 85cm pitkä.


Testiryhmän pienin jäsen on puolivuotias poika. Hän sai testattavakseen legginsit Graphite-kuosilla sekä harmaameleeratut collegepaidan ja puuvillapipon. Legginsien graafinen mustavalkoinen kuosi osui tämän perheen tyyliin täydellisesti. Materiaali on ohutta ja pehmoista trikoota. Jännityksellä jäämme seuraamaan miten materiaali kestää konttaavan lapsen käytössä. Vaalea meleerattu harmaa tuo asukokonaisuuteen sopivasti pehmeyttä näyttävän graafisen kuosin rinnalle. College on materiaalina ihanan pehmeää ja myös paidan selkeä ja yksinkertainen malli sopii erinomaisesti monenlaisiin tyyleihin. Hauskana yksityiskohtana paidassa on edessä saumaan piilotetut taskut! Puuvillainen pipo istuu pieneen päähän mainiosti eikä valahda silmille vauhdikkaammassakaan menossa. Kokoa ja istuvuutta saa säädettyä reunaa kääntämällä. Paksuudeltaan pipo vaikuttaa juuri sopivalta kevään ensimmäisille välikausikeleille. Kuvien lapsi on pituudeltaan noin 76cm ja vaatteet ovat kokoa 74/80. Pipo on kokoa 1-2y.


Isommalle pojalle saimme testattavaksi Cut T-Shirtin sekä Block-housut (väreinä black - sand of Africa). Molemmat vaatteet ovat kokoa 110, mallimme on pituudeltaan 104cm. Vaatteet vastaavat kokoaan ja ovat mukavan tyköistuvat. Kangasmateriaali on mukavan pehmeää ja joustavaa, joten lapsen on helppo liikkua ja touhuta vaatteissa. Housujen malli on kapea ja niissä on kiristysnyöri vyötäröllä, joten ne sopivat myös hoikalle lapselle. Housut vaikuttavat myös äidin onneksi siltä, että ne tulevat kestämään jopa vauhdikkaan pojan polviliukuja.


Testiryhmän 4-vuotias tyttöjäsen sai suureksi riemukseen testiin ihanan keväisen pitkähihaisen mekon persikkapohjaisessa Meadow-kuosissa. Mekon kaveriksi paketista paljastui vielä hempeän vaaleanpunainen panta. Mekko on ohutta mutta napakantuntuista trikoota, joka istuu lapsen päälle mukavasti. Lasta miellytti erityisesti kauniisti pyörähtävä helma. Mekon yksinkertainen leikkaus antaa sopivasti tilaa runsaalle kuosille ja kokonaisuus on kauniin leikkisä. Panta kruunasi asun ja lapsen sanojen mukaan näissä vaatteissa teki mieli tanssahdella koko ajan. Mekko on kokoa 110/116 ja lapsi on noin 110cm pitkä.


Siis miten ihanat, vai mitä? 


Tämän malliston veikeitä uutuuksia lapsille olivat pupuhuppari ja suloinen playsuit nallenkorvilla. Naisille tässä dropissa tuli yksivärisiä tunikoita, joilla samistelu lapsen kanssa on helppoa ja mukavaa, vaikka itse aikuisena pysytteleekin hillitymmässä ja lapselle päätyisikin ottamaan kuosia. Vaatteita on myös helppo yhdistellä keskenään kivoiksi asukokonaisuuksiksi. Metsolan vaatteet ovat ihanan monikäyttöisiä.

Huom! Metsolan asustedroppi koittaa torstaina 21.2.!

*****************************

Malliston löydät Metsolan omasta verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä. Löysitkö sinä jo omat ihanat suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti