tiistai 19. helmikuuta 2019

Esittelyssä uutuusmerkki Lil'Boo

*Postaus tehty yhteistyössä Hippu Kids & Lifestylen kanssa

Onko lastenvaatteiden jälleenmyyjä Hippu Kids & Lifestyle sinulle jo tuttu? Elokuussa esittelimme tämän ihastuttavan Pohjois-Suomessa vaikuttavan, kahden ystävyksen luoman jälleenmyyjän, jonka valikoimasta löytyy vaikka mitä ihanaa niin lapsille, äideille kuin sisustukseenkin. Isiä ei ole myöskään unohdettu ja myös heille löytyy Hipun valikoimasta omia tuotteita! Tästä pääset lukemaan Hipun esittelyn elokuulta.

Hippu otti valikoimaansa tänä vuonna mukaan urbaanin ja skandinaavistyylisen tanskalaisen merkin Lil'Boon. Merkki löytyi vuoden 2017 CIFF Kids messuilta, joihin Hipun naiset osallistuivat. Ensimmäisenä merkissä huomio kiinnittyi juurikin sen unisex-tyyliin sekä raikkauteen. Juteltuaan messuilla lisää merkin perustajien Nanan ja Peten kanssa, Hippulaiset vakuuttuivat merkistä ja päättivät ottaa sen osaksi valikoimaansa. Lil'Boo on on tehty liikkuville lapsille ja sen inspiraationa toimivat Kööpenhamina ja sen kadut sekä surffausmatkat ympäri maailmaa. Lil'Boo on sopiva sekoitus unisex-tyyliä, leikkisyyttä ja ajattomuutta. Vaatteet ovat leikkauksiltaan ja printeiltään selkeitä ja tyylikkäitä ja valmistuksessa käytetään luomupuuvillaa. Vaatteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan Portugalissa. Lil'Boo on startannut vasta vuonna 2017, joten se on vielä uutta lastenvaatteiden maailmassa. Merkki vakuutti kuitenkin meidät ja toivottavasti se onkin tullut jäädäkseen! Vaatteiden lisäksi mallistosta löytyy erilaisia lippiksiä. Mallisto on suunniteltu 1-9 -vuotiaille lapsille. 

Saimme testattavaksi kaksi vaatesettiä, jotka molemmat pitivät sisällään paidan ja lippiksen. Ensimmäinen setti sisälsi Lil'Boo CPH teepparin baby blue -värissä, koossa 80/86 sekä Lil'Boo Original Snapbackin mustana koossa M/49-52cm/2-5y. Testaajana ensimmäiselle setille toimi 1,5v poika, jonka pituus on noin 82 cm ja päänympärys 49 cm.


Paidan materiaali oli ihanan kevyttä ja pehmeää. Paidan kangas laskeutui hyvin päälle ja se istui mukavasti. Koko oli juuri sopiva! T-paita oli materiaaliltaan 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Paidan printti tuntui käteen kestävältä ja oli kauniin simppeli lisä kesäisen väriseen t-paitaan. Paidan helmasta löytyi vielä yksityiskohtana Lil'Boo-kangasmerkki. Paita päällä oli helppo touhuta ja odotetaankin jo innolla kesää ja skeittiparkin paljastumista lumen alta, tämä päällä kelpaa rullailla!


Lippis oli myös materiaaliltaan todella laadukkaan oloinen snapback. Riittävän jämäkkä ja istui pienen pojan päähän just eikä melkein. Takana lippiksessä oli säätömahdollisuus, jonka ansioista se menee meillä käytössä vielä monta kesää. Lippis oli myös ensimmäinen, jonka testaaja on kelpuuttanut päähänsä yli kymmeneksi sekunniksi ja vaati sitä päähän jopa sisätiloissa aina vaan uudestaan. Monet pyörähdykset tehtiin peilin edessä lippistä mallaillen. Lippikseen oli myös brodeerattu valkoisella Lil'Boo.

Toisesta setistä löytyivät Lil'Boo Est. collari light grey melange -värissä koossa 116/122 sekä pirteän keltainen Light weight -lippis koossa XL/56-58cm/7-12y. Testaajana toiselle setille oli 6-vuotias tyttö, jonka pituus on noin 115 cm ja päänympärys 54 cm.Collegepusero sisälsi 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Mitoitukseltaan paita oli reilua kokoa, mutta hyvin käytettävissä jo nyt. Testaajan itsensä mielestä paidan materiaali oli ihanan pehmeää (myös sisältä ihoa vasten) ja se oli rento päällä. Paidan kanssa oli mukava touhuta eikä se turhia puristanut. Collegepuseron printti toi paitaan kivan säväyksen. Paita on myös helppo yhdistää erilaisten alaosien kanssa - kaveriksi käy niin legginsit, colleget, farkut kuin verkkaritkin, miksei myös vaikka hame.


Lippis oli materiaaliltaan, kuten nimikin sen sanoo, hyvin kevyt ja taipuisa. Väri oli hyvin pirtsakka ja se sai todella odottamaan tulevaa kesää! Lippis oli hieman reilu, mutta takana olevan tarrasäädön ansiosta, sen sai kuitenkin istumaan testaajalle, joka itse ihastui myös lippikseen. Testaajan vuoden ikäinen sisko piti myös lippiksestä niin, että omi sen itselleen eikä suostunut ottamaan sitä pois päästään koko iltana.Molempia settejä testaillessa, yhteiseksi ajatukseksi nousi juurikin vaatteiden mahtava kierrätettävyys. Vaatteet ovat, kuten luvataan, tehty lapsille - ei vain tytöille tai pojille. Olisi testattavat setit tulleet kummin päin tahansa, olisivat ne sopineet molemmille testaajille aivan yhtä hyvin. Tämä merkki on unisex-tyyliä parhaimmillaan ja mahtava lisä Hipun valikoimaan!


Omasi pääset nappaamaan suoraan Hipun verkkokaupasta täältä tai kivijalkamyymälästä. Mallisto tuli myyntiin Hippuun maanantaina 18.2, joten ole nopea ennen kuin ne loppuvat kesken!

*****************************

Sytyttääkö unisex-tyyli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti