perjantai 1. maaliskuuta 2019

Esittelyssä Jamie Kay ja Maed for mini

*Kaupallinen yhteistyö Minikoot kanssa


Jatkamme kotimaisten jälleenmyyjien valikoimien esittelyä ja seuraavana pääsemmekin kurkistamaan mitä ihanaa löytyy turkulaisen Minikoon valikoimasta. Osa teistä saattaa muistaa Minikoon viime vuoden lokakuulta, kun esittelimme heidät kuukauden mini- postauksessa. Pääset lukemaan jutun täältä ja tutustumaan tarkemmin tähän ihastuttavaan jälleenmyyjään!


Saimme testiin kahta eri lastenvaatemerkkiä; hollantilaista Maed for miniä, joka on Minikoon valikoimassa uusi tuttavuus sekä uusiseelantilaista Jamie Kayta, joka on jo hetken aikaa valikoimasta löytynyt.

Ensiksi testiin pääsivät ihanat Jamie Kayn paidat  Leo Knit ja Cotton Modal Henley, molemmat Laurel sävyssä koossa 2Y. Testaajana toimi noin 82cm pitkä poika.

Jamie Kayn Leo knit on materiaaliltaan 100% puuvillaa. Neuleessa riittää vielä kasvuvaraa testaajalle, mutta pieni reiluus mitoituksessa ei haittaa, sillä neule istuu silti ylle hyvin. Materiaali on ihanan pehmoinen ja laadukkaan tuntuinen ihoa vasten. Saumat eivät paina tai hankaa pientä testaajaa. Ihanan yksityiskohdan neuleeseen tuovat kaksi puista nappia. Kevät saisikin jo tulla, sillä tällä neuleella kelpaa ulkoilla.


Toinen Jamie Kayn paita, Cotton Modal Henley, on materiaaliltaan 50% puuvillaa ja 50% modaalia. Myös tämä paita on neuleen tapaan ihanan pehmeä ja laadukkaan tuntuinen. Koko on hieman reilu, mutta materiaalin ansioista se laskeutuu silti kauniisti pojan ylle ja on hyvin käytettävissä jo nyt. Tässäkin mallissa yksityiskohtana ovat napit paidan etuosassa. Paita on todella kaunis ja menee helposti niin arjessa kuin juhlassa.


Seuraavaksi testiin pääsi Maed for minin vaatepaketti, joka sisälsi Brown Leopard Bodyn sekä Ballet Balloon Tutun. Testaajanamme toimi 77cm pitkä tyttö. Vaatteet ovat kokoa 1Y.


Leopardikuvioinen body on kivan näköinen ja ihanan napakka hoikan lapsen päällä. Koko on juuri oikea testaajallemme. Body on materiaaliltaan 95% puuvillaa sekä 5% elastaania. Vaaleassa ja hempeässä tutussa olisimme kaivanneet kiristyksen vyötärölle, sillä se pääsi hieman valahtamaan lapsen päältä. Tutun tylli on materiaaliltaan 100% polyamidia ja sisäkangas puolestaan 100% puuvillaa.

*****************************

Joko teiltä löytyy näitä ihania merkkejä vaatekaapeistanne? Nämä merkit löydät Minikoot -verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti