keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Esittelyssä Cribstar (ARVONTA + ALEKOODI)

Kaupallinen yhteistyö

Viimeisen vuoden aikana suomalaisten lasten päällä on alkanut vilahdella Cribstarin minimalistisia vaatteita. Joko sinulle on tämä merkki tuttu? Cribstaria kuvaa parhaiten sanat leikkisyys, yksinkertaisuus ja ASENNE. Värimaailma on pitkälti mustaa ja valkoista, mutta myös muutama tehosteväri löytyy aina mallistosta. Merkille tyypillistä ovat printit ja tekstit, jotka huokuvat coolia asennetta. 

Cribstar on perustettu Lontoossa vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa yksinkertaisia, mutta samalla tyylikkäitä vaatteita vauvoille ja lapsille. Hyvä laatu ja mukavuus ovat tärkeitä kriteereitä brändille. Tuotteet valmistetaan perheyrityksessä Puolassa ja työntekijöille maksetaan reilua palkkaa. Vaatteet valmistetaan Öko-Tex 100 -sertifikoiduista kankaista. Kokohaitari vaatteissa on aina vauvasta 10-vuotiaisiin lapsiin saakka.

Saimme Cribstarilta testiin aivan ihania vaatteita heidän kevään mallistostaan! Seuraavaksi tarkempaa tietoa merkin mitoituksesta, sekä sovituskuvia vaatteista lasten päällä. Pojalla testissä olleet vaatteet ovat kokoa 4-5Y (104/110) ja lapsi on 98cm pitkä ja 16kg painava. Tytöllä testivaatteiden koko on 2-3 ja hän on n. 90 cm pitkä ja painaa n. 13 kg.Ensimmäisenä testiin pääsi malliston väripilkku, super makea vaaleanpunainen collegesetti. Tämä setti on täysin unisex. Collegepaita vaikutti ensi näkemältä vähän leveältä, mutta päälle puettuna istuikin kivasti lapsen päällä. Paidan mitoitus vastaa ikävuosimerkinnän pienempää kokoa. Kokojen välissä suosittelemme ottamaan isomman koon. Materiaali oli mukavan ohutta, joten paita soveltuu hyvin myös kesäkäyttöön.

Shortsit ovat samaa materiaalia kuin saman kuosin collegepaita. Shortseissa vyötärö oli melko iso, eikä niissä ollut kiristysmahdollisuutta. Tämä vaate soveltuukin paremmin hieman pyöreämmälle lapselle. Shortsit vastaavat ikämitoituksen suurempaa kokoa.


Seuraavaksi testasimme T-paidat. Ne vastaavat ikävuosimerkinnän pienempää kokoa. Malliltaan T-paidat soveltuvat monelle vartalotyypille. Paitojen helmat ovat takaosastaan etupuolta pidemmät, joten ne käyvät kivasti myös leggingsien kanssa. Isommassa koossa uskomme, että toimisivat hyvin myös T-paitamekkona. Kivana yksityiskohtana paitojen hihansuut ovat käännetyt, mikä tuo mukavaa särmää vaatteeseen. 

Baggymalliset housut ovat Cribstarin tavaramerkki. Testiin saamamme housut ovat ohutta collegea ja vastaavat kooltaan ikävuosimerkinnän pienempää kokoa. Housut istuivat lapselle hyvin ja tennareiden kanssa antavat tyyliin kivan rennon vaikutelman. Housujen vyötärö oli selkeästi shortsien vyötäröä kapeampi. Kiristysmahdollisuutta housuissa ei ole, mutta siitä huolimatta soveltuvat hyvin hoikemmallekin lapselle.

Superpupu -t-paita ja pupuhousut olivat tämän testaajan ehdottomat suosikit. Ne päällä olisi lapsi halunnut olla koko ajan!


Viimeisenä testasimme pojan kanssa haalarin, joka oli ihanuudessaan iloinen yllätys! Haalari sopi hyvin vähän isommallekin lapselle ja se oli mukava päällä. Lapsi innostui haalarista kovasti, koska se oli kuulemma voimamiesasu.

Mitoitus haalarissa on ikäluokitustaan vastaava. Haalarin kainalonsuut olivat melko väljät ja alaosastaan se oli baggymainen eli löysä haaraosa ja kapeat lahkeet. Materiaali oli mukavan ohutta ja sopii hyvin käytettäväksi lämpiminä kesäpäivinä. Syksyllä haalaria pystyy käyttämään vaikka aluspaidan, villatakin tai hupparin kanssa. Asustamalla haalarista saa kivan vaatteen monenlaiseen säähän.

Kaikkien pojalla testauksessa olleiden vaatteiden kangasmateriaali vaikutti laadukkaalta, joustavalta sekä pehmeältä.


Tytöllä testiin pääsivät ihana mekko ja hihaton haaremiromper. Testasimme ensin valkoista romperia. Tyttö piti kuosista kovasti, ja ensimmäisenä paketin avattuamme huudahtikin "vauuu!". Haalarimalliset vaatteet miellyttävät äidin silmää tällä hetkellä kovasti, ja niin teki myös tämä yksilö. Pituus vastaa haalarissa kaksoiskoon pienempää ikämerkintää, ja pitkäselkäiselle lapselle seuraava koko olisi saattanut toimia vielä paremmin. Leveydeltään haalari on pitkäikäinen, ja siltä osin sopikin sopusuhtaiselle lapselle loistavasti. Seuraavana testattavanamme oli vaaleanpunainen mekko samalla kuosilla, kuin haalari. Mekko vastaa hyvin kokoaan, ja menee varmasti vielä pitkään, myöhemmin tunikana tai jopa t-paitana. Mekko on malliltaan väljä ja siinä on hauskoina yksityiskohtina taskut molemmilla sivuilla. Molemmat testivaatteet ovat 100% puuvillaa.


Kaikki testivaatteet olivat helppo pukea päälle ja lapset pitivät niitä yllään mielellään. Kaikkinensa arvioimme testivaatteiden hinta-laatusuhteen olevan erittäin kohdallaan ja kyseisiä vaatteita tulee varmasti jatkossa vaatekaappiimme.

Cribstarin vaatteita tällä hetkellä myy Suomessa ainoastaan Hetki Design. Laajempi valikoima on tilattavissa Cribstarin omasta verkkokaupasta, jossa uutiskirjeen tilaaja saa -15% alennuksen ensimmäisestä ostoksesta. Kannattaa ottaa siis uutiskirje seurantaan!***********************************************
Mitäs tykkäätte tästä merkistä?


Mini Style Finlandin Youtube -kanavalta löytyy nyt myös video, jossa näet vaatteet tositoimissa. Cribstar tarjoaa kaikille Mini Style Finlandin seuraajille -30% alennuksen koko valikoimaansa! Alekoodi MSF30 on voimassa sunnuntaihin 22.7.2018. Ole nopea ja nappaa parhaat herkut päältä!

Lisäksi Instagram tilillämme @ministylefinland on käynnissä arvonta, jossa yksi onnellinen voittaa £50 lahjakortin Cribstarin verkkokauppaan. Arvonta päättyy sunnuntaina 22.7.2018. Onnea matkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti