sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Kuukauden mini: Noomi Store

Tässä kuussa päästään kurkkaamaan hieman pohjoisemman jälleenmyyjän mietteisiin. Kesäkuun kuukauden minin palkitsi tällä kertaa Noomi 50€ arvoisella lahjakortilla! 

Noomi Store, tuttavallisemmin Noomi, on 2016 perustettu suomalainen lastenvaatteiden erikoisliike ja verkkokauppa. Noomilaisten suurena tehtävänä on auttaa heidän asiakkaita pukeutumaan persoonallisesti, laadukkaasti ja ekologisesti. Yritykselle ovat tärkeä arvot luottamus, asiakaslähtöisyys, hymy ja kannattavuus. Arvot ovat luotu yhdessä henkilöstön kanssa. 

Kesäkuussa @annuelisabet voitti toistamiseen  itselleen 50€ arvoisen lahjakortin. Paljon onnea!

Mikä sai ryhtymään lastenvaateverkkokauppiaaksi?

Yrittäjämme on ammatiltaan kätilö, mutta lastenvaatteet ovat olleet aina lähellä hänen sydäntään. Sopivan tilaisuuden tullen hän heittäytyi uuteen ja tuntemattomaan harrastuspohjalta. Alusta asti meille oli selvää, että myymälän ohelle perustetaan myös verkkokauppa tukemaan myymälän myyntiä ja jotta voimme palvella asiakkaitamme ympäri Suomen.


Mikä on siinä parasta, mikä pahinta?

Ihanat asiakaskohtaamiset ja myymälässä vieraileva, suloinen pikkuväki. Saamme myös ihastuttavia terveisiä sähköisesti pikkuasiakkailtamme esimerkiksi sosiaalisen median kanavien välityksellä. On aina ilahduttavaa nähdä tuotteitamme käytössä. Haastavinta on tulevien mallistojen valitseminen ja kysynnän ennustaminen vuodenkin päähän.


Miten valitset merkit, joita haluat myydä?

Noomiin on valittu brändejä, joilla uskomme asiakaslupauksemme laadukkaasta, persoonallisesta ja ekologisesta lasten pukeutumisesta täyttyvän. Tarjoamme tuotteita moneen eri tyyliin, yksinkertaisista ja hillityistä aina hauskan värikkäisiin ja kuviollisiin kuoseihin. Lisäksi valikoimastamme löytyy tuotteita myös pienempään budjettiin.


Kuinka hankalaa tiettyjä merkkejä on saada valikoimaan?

Jälleenmyyntimahdollisuus suomalaisten päämiestemme tuotteille on hoitunut hyvin, mutta ulkomaisille pienemmille tarjoajille on haastavampi saada jälleenmyyntisopimusta mm. maahantuojien puuttumisen vuoksi.


Millaisia droppipäivät ovat myyjän näkökulmasta?

Droppipäivät ovat yhtäaikaa palkitsevia mutta kiireisiä ja työntekijöille raskaitakin, riippuen merkistä. Yleensä silloin on asennoiduttu pakkaamaan tuotteita aamuvarhaisesta pitkälle yöhön. Silloin yhdessä tekemisen meininki korostuu sekä hyvä huumori lentää ja työt hoituvatkin siinä sivussa! Droppipäivänä on aina mukava nähdä tietyille merkeille tutuksi muodostunutta vakioasiakaskuntaa.


Miten lastenvaatemuoti on mielestäsi muuttunut vuosien varrella vai onko?

Muoti muuttuu ja kiertää jatkuvasti. Retromuoti on jäänyt taka-alalle ja nykyään pinnalla lastenvaatetuksessa ovat maanläheiset sävyt, ekologisuus ja eettisyys. Asiakkaamme ovat entistä tietoisempia vaatteiden alkuperistä ja kulutusvalintoja tehdään omiin arvoihin nojautuen.


Onko teillä olemassa kanta-asiakasjärjestelmää tai -etuja?

Kanta-asiakasjärjestelmämme on juuri saatu valmiiksi ja sitä täytetään parhaillaan.


Mieleenpainuvin muistosi kauppiaana?

Eräs puhutteleva asiakaskokemus, jolloin saimme olla auttamassa miesasiakasta, tulevaa isää, hänelle täysin vieraassa maailmassa. Hän jäi pienokaisensa kanssa kaksin ja arvosti kovin antamiamme neuvoja koskien pikkuvauvan vaatetusta. Saimmekin kaksikosta meille ihanat vakioasiakkaat.


Millaista sinusta on hyvä asiakaspalvelu?

Hyvä asiakaspalvelu on asiakkaan kohtaamista aidosti. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta voisimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin niin, että heille jäisi kohtaamisesta positiivinen kokemus.


Terveiset Mini Style Finlandin lukijoille:

On hienoa, että sama intohimoinen harrastus on tuonut yhteen näin paljon ihmisiä eri paikoista keskustelemaan ajankohtaisista lasten muotiin liittyvistä asioista. Keskustelut, palautteet ja toiveet kiirivät usein niin jälleenmyyjien kuin vaatebrändien korviin ja sitä kautta pystytään kehittymään asiakkaiden toiveiden suuntaisesti. Aurinkoista kesää ja ilon hetkiä! 
Toivoo: Noomin väki

Jos liikut Oulussa, poikkea vierailulle Noomiin kauppakeskus Valkeaan! Noomilaiset toivottavat tervetulleiksi iloisella hymyllä ja palvelevalla  toiminnalla! Myymälä on avoinna jokapäivä ja verkossa voit myös shoppailla oman aikataulun mukaan. Suosittelemme lämpimästi!

**********************************************************************************

Instagramin puolella @ministylefinland etsitään jälleen uutta kuukauden miniä.
Oletko se tällä kertaa sinä?

1 kommentti: