sunnuntai 9. syyskuuta 2018

AARREkid AW18: Dark Forest

*kaupallinen yhteistyö

Tänä syksynä usean valmistajan mallistot ovat olleet täynnä murrettuja sävyjä. AARREkid tuo mukavan vivahteen tähän tarjontaan ja kuljettaa meidät synkkään metsään. Tumma värimaailma, mielenkiintoiset materiaalit ja uudistuneet printit erottuvat edukseen. Pääsimme tutustumaan tarkemmin AARREkidin syksyn dark forest -mallistoon, sekä testaamaan muutamia vaatteita kyseisestä mallistosta. 

Jo keväällä alkanut AARREkidin ilmeen uudistus on saanut jatkoa AW18 [ dark forest ] -mallistossa. Tämä mallisto on täynnä uusia malleja, persoonallisia materiaaleja, sekä ihania printtejä mistä yhdessä syntyy täysin uusi AARREkid. Metsä voi tuntua pelottavalta, mutta tarkempi tarkastelu paljastaa ystävällisiä kasvoja. Tervetuloa mukaan AARREkidin syksyyn!
Saimme testattavaksi 116cm pitkälle tytölle ihanan v-tunic - pepper tunikan koossa 110/116, sekä dear deer -legginsit samassa koossa. 

Tunikassa on kaunis yksinkertainen malli ja se on 100%:sta luomupuuvillaa. Tyttö itse tykkäsi erityisesti tunikan takana olevasta laskoksesta. Vaate istuu nätisti ja on mukava lapsen päällä. Mitoutus on aavistuksen reilua. Pepper on helposti yhdisteltävissä malliston muihin vaatteisiin yksinkertaisuudessaan.

Jalassa tytöllä on graafiset dear deer legginsit, jotka ovat 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Legginsit ovat reilua mitoitus. Erityismainintana haluamme tuoda esiin lahkeiden kääntömahdollisuuden, josta iso plussa AARREkidille! Yleisesti ottaen malliston vaatteet on selkeästi suunniteltua niin, että vaatteilla on pitkä käyttöikä. Lapsen mielestä legginsit olivat ihanan pehmoiset päällä ja printti kiehtoi tyttöä kovasti.Pojalle n.80cm testiin pääsivät button overall - dark forest ja jumpsuit - moss jacquard, molemmat koossa 74/80.

Dark Forest kuosissa on joukko maagisia metsän olentoja. Livenä tämä kuosi on aivan ihana ja testaajat rakastuivat siihen täysin! Vaatteessa on nappilista edessä, sekä käännettävät resorit. Lapsen päällä vaate on ns. maksimimitoituksella ja siinä on vielä aavistus kasvunvaraa. Mitoitus on siis reiluhkoa. Materiaali on pehmeää ja laadukkaan tuntuista. Tämä vaate muuntuu moneksi! Se menee yöasuna, leikeissä päivällä ja lämpimänä syksynä myös ulkona. Todella pitkäikäinen, persoonallinen ja monipuolinen vaate on kyseessä.
Moss jacquard jumpsuitissa on raikkaan vihreä väri. Moss on AARREkidin uusin lisäys materiaaleihin. Jacquard neulos on taas jatkumoa super suositulle Bubble-neulokselle. Vaatteen pinta jäljittelee kuplamuovikääreen pintaa ja se tuo kivaa ilmettä jumppikselle. Kullanvärinen vetoketju on kiva yksityiskohta. Kangas on suhteellisen ohutta, joten jumpsuit sopii hyvin myös sisällä käytettäväksi. Myös jumpsuitissa löytyy edelleen vähän kasvunvaraa lapselle. AARREkidin uudessa mallistossa meitä ihastutti erityisesti mielenkiintoiset materiaalit ja vaatteiden fiksu malli, joka mahdollistaa pitkän käyttöiän. Näissä vaatteissa ei kannata ottaa isoa kasvunvaraa, mitoitus oli ainakin kaikissa testivaatteissa reiluhkoa. --------------------------------------------------------------------------

AARREkidin AW18 mallisto on nyt saatavissa AARREkidin verkkokaupassa, sekä jälleenmyyjillä. Mikä sinun suosikkisi on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti