sunnuntai 9. syyskuuta 2018

YO ZEN Merino Classics - ajatonta tyylikkyyttä.

*Kaupallinen yhteistyö

YO ZEN lanseerasi talvea vasten tyylilleen uskollisena yksinkertaisen ja laadukkaan merinovillamalliston. YO ZENen MERINO CLASSICS koostuu vähäeleisen tyylikkäistä pipoista ja kaulahuiveista, jotka ovatkin tämän postauksen pääosassa.

YO ZENen designfilosofia jatkaa hyväksi todetulla kaavalla. Heidän tavoite on suunnitella tuotteet niin huolellisesti, että ne kestävät aikaa, mutta näyttävät tuoreelta vuosienkin päästä. Laadukkaan materiaalin ansiosta pipot ja kaulahuivit ilahduttavat talvesta toiseen. YO ZENen kaikkien tuotteiden takana on ajatus pitkäikäisyydestä ja kestävyydestä. Tähän ajattoman tyylikkääseen designiin ja heidän ideologiaansa voit tutustua tarkemmin täältä.


Tällä viikolla lanseerattu merinovillakokoelma sisältää huivin ja pipon, jonka käänteen korkeutta säätämällä voi muuttaa pipon tyyliä rennosta skarpiksi ja omaan päähän sopivaksi. Pehmeä tuubihuivi on juuri sopivan mittainen kaksinkertaiseen kaulan ympäri kiepsautukseen. YO ZENen merinovillatuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Myös asusteissa käytetyt mustat yksityiskohdat, origamijoutsen-merkit tulevat suomalaiselta yhteistyökumppanilta. Kotimaisuus kruunaa upeasti kokonaisuden.

Pipojen ja kaulahuivien materiaali on 100% merinovillaa (mulesointivapaata). Pehmeä ja hengittävä luonnonmateriaali on täydellinen valinta niin syksyn ja kevään viileneviin päiviin kuin talven tuiskuihinkin. Tuotteita on saatavilla sekä aikuisille että lapsille kolmessa eri sävyssä: klassinen musta, pehmeä vaaleanpunainen ja ajaton hiekka.


Pakettia avatessa ensimmäisenä ihastutti neuloksen tuntu käsissä sekä simppeli ja tyylikäs elekieli. Pipoa tarkastellessa oli mukava huomata, että resoria kääntämällä saa ilmettä ja mallia muutettua mukavasti erilaiseksi. Myös nahkaiset yksityiskohdat ihastuttivat mustina, sillä niitä on tottunut näkemään lähes poikkeuksetta ruskeina. Piposta koko 2-3 sopii erinomaisesti n. 50cm päähän ja pysyi napakasti paikallaan.

Kaulahuivi oli juuri sopivan mittainen lapselle. Sen sai halutessaan aseteltua takin kanssa hupun alle tai suoraan kaulan ympäri. Miellyttävän tuntuinen materiaali ei aiheuttanut minkäänlaista häirintää lapsen touhuissa. Nämä simppelin tyylikkäät asusteet sopivat myös erinomaisesti juhlavampiinkin menoihin talvella. Mielestämme todella onnistuneet asusteet ja iso suositus!


Pipo on pehmeää neulosta ja hyvin istuva malli. Lämmittää hyvin myös niskaa ja peittää korvat eikä kuitenkaan valahda silmille. Haalarin huppu mahtuu hyvin pipon päälle. Pysyi 2-vuotiaan päässä kovemmassakin vauhdissa. Ei kutita. Koko 0-1 on vielä parikuiselle iso, mutta talvella varmasti hyvä. Äidin silmää miellyttää minimalistinen, ajaton ja konstailematon design, mikä tekee piposta helpon yhdistellä ja käytössä monipuolisen.Neljävuotias tyttö testaa huivi- ja piposettiä koossa 4-7v. Pipo istuu hyvin n. 53cm päähän, ei valu eikä kiristä. Materiaali on paksua ja laadukkaan tuntuista. Tuubihuivi joustaa hyvin ja sen saa helposti kahteen kertaan kaulan ympäri. Tyttö ihastui hempeään vaaleanpunaiseen sävyyn.


Pipo on täydellisen mallinen pieneen päähän, pysyy hyvin päässä. Mali ja materiaali taitaa miellyttää lastakin, kun ei heti yritetty ottaa pois päästä. Lapsi testasi kokoa 0-1 ja pään ympärys on n. 45cm. Kauniin yksinkertainen ja ajaton!
Myös tämä pikkuneiti pääsi testamaan ihastuttavaa vaaleanpunaista pipoaan. Materiaali oli miellyttävää, paksua ollen samalla napakkaa että joustavaa. Malliltaan yksinkertainen ja istuva, mukavaa vaihtelua viime aikoina paljon esillä olleisiin tupsupipoihin. Mitoitukseltaan reilua, pienellä testaajalla 0-1 kokoinen pipo 45cm päässä ja kasvuvaraa löytyy vielä kivasti. 


Näitä ihastuttavia merinotuotteita voit hankkia itsellesi YO ZENen verkkokaupasta. Samistelijat huomio: herkulliset asusteet on saatavilla myös aikuisille. Tässä täysin kotimainen ja laadukas ehdokas kirpeän syksyn ja talven asusteisiin. Jo ostoksensa tehneille odotusta ei ole enää kauaa jäljellä, sillä pipojen toimitukset alkavat huomenna maanantaina 10.9.

Mini Stylen Instagramin puolella on käynnissä arvonta, jossa voit YO ZENen vapaavalintaisen huivi- ja piposetin. Kipin kapin osallistumaan @ministylefinland.

*****************************
Viileät ilmat, olette tervetulleita - olemme valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti