maanantai 3. syyskuuta 2018

Esittelyssä: I dig denim

*Kaupallinen yhteistyö


Lastenvaatemerkkejä löytyy lukuisia erilaisia samoin kuin niiden pieniä käyttäjiäkin. Tästä johtuen juuri sille omalle lapselle sopivan tyylin löytäminen voi välillä tuntua hankalalta. Lastenvaatteiden maailma on ihan oma lukunsa tässä äitiyden tuomassa seikkailussa, joten tehdäksemme matkaanne hieman helpommaksi merkkiesittelyssä on tällä kertaa raikas tuulahdus urbaania katumuotia suoraan rajanaapuristamme Ruotsista. Saammeko esitellä: I dig denim.Ruotsin kallioisista rannikoista inspiraationsa saanut I dig denim on nimensä mukaisesti ylistys denimille. Jokainen meistä tietää sen loistavan fiiliksen minkä täydellisesti istuvat farkut saavat aikaiseksi. Ne eksyvät jalkaan työhaastatteluun suunnistaessa, niissä olet valmis tanssimaan aamuun asti ja ne ovat paras ystäväsi Pizzabuffaan lähdettäessä. Luottofarkuissasi olet valmis kaikkeen mitä elämä eteesi heittää. Mikset tarjoisi tätä mahdollisuutta myös lapsellesi? Farkut, mitkä kestävät pienen tutkimusmatkailijan menossa mukana, kun hän aloittaa oman maailmanvalloituksensa.Vuonna 2009 suunnittelija Hanna Clavegårdin toimesta alkunsa saanutta I dig denimiä voisi helpoiten kuvailla ajattoman tyylikkääksi. Malliston maanläheinen värimaailma sekä simppeli muotoilu istuvat hyvin jopa vähän valikoivaankin vaatekaappiin luoden samalla vankan pohjan tyylille kuin tyylille. Laadukkaat farkut istuvat kauniista ja ne jalassa lapsen on myös helppo lähteä toteuttamaan itseään. Denim sopii kaiken kanssa, joten ei väliä valikoituuko kaveriksi vaaleanpunaista röyhelöä, ryhmä Hauta tai vaikkapa Adidaksen huppari. Tästä johtuen ne ovat nappivalinta lapsen ikää ja sukupuolta katsomatta.

Tällä kertaa testaajaraatimme sai testiin suloiset Barney jumpsuitit sekä Madison että Iggy farkut.


Testiryhmän nuorimmaisella on päällään Barney jumpsuit suloisen vaaleanpunaisessa värissä. Jumpsuitin materiaali on ihanan pehmoista joten vielä konttaavan lapsen on siinä mukava temmeltää. Ensin hieman yöpukumaisen vaikutelman antanut puku osoittautui passeliksi oloasuksi myös ihan arkikäyttöön jonka kaveriksi kannattaa viileämpinä päivinä napata mukaan esimerkiksi pipo ja huppari. Malliltaan jumpsuit sopii hyvin myös pyöreämmälle lapselle ja mitoitukseltaan se on suhteellisen reilua, noin 76cm pitkällä typykällä on päällään koon 74 puku mikä on juuri sopiva.

Sisaruskaksikon vanhimmalla taas pääsi testiin siniset Madison farkut. Tyköistuvat, pehmoisen joustavat farkut koossa 98 sopivat kivasti noin 98cm pitkälle normaalivartaloiselle tytölle. Positiivisena yllätyksenä mekkoja rakastava 3- vuotias puki housut jalkaan mielellään ja bongasikin niistä hyvin nopeasti hänenlaiselleen suurelle seikkailijalle täydelliset taskut. Ulkoilun päätteeksi taskuihin kerätyt pienet aarteet käytiin nopeasti piilottamassa tyynyn alle, kenties ajatuksella josko pikkukivillä saisi huijattua hammaskeijua.

Testiryhmän poika pääsi myös pukemaan päälleen Barney jumpsuitin. Hänellä testissä on koko 80, joka oli juuri sopiva n. 80 cm pitkälle lapselle eikä kiristänyt mistään. Kasvunvaraa vaatteessa ei kuitenkaan enää ollut. Ihana maitosuklaan ruskea sävy on super käytännöllinen ja oikein trendikäs valinta tänä syksynä. Asusteilla jumpsuitiin sai oikein kivaa asennetta mukaan. Jumppiksessa on haaroissa nepparit ja sen on helppo pukea väljän mallin vuoksi. Menevä taapero viihtyi vaatteessa eikä meno ainakaan hiipunut se päällä!

Isosisko pääsi testaamaan super cooleja Iggy farkkuja koossa 104. Malli farkuissa on löysähkö ylhäältä ja hyvin unisex. Tytöllä pituutta on 105 senttiä ja lahkeen pituuden puolesta seuraavakin koko olisi varmasti ollut käytettävissä. Vyötärö sen sijaan oli väljähkö eikä malli näin ollen sovellu ihan hoikimmalle lapselle. Testaaja viihtyi farkuissa oikein hyvin ja erityistä ihastusta aiheutti valkonen merkkilappu farkkujen takana. Tummansininen väri on monikäyttöinen, sekä armollinen touhukkaan 4-vuotiaan leikeissä. Materiaali on joustavaa ja pehmeää, sekä tuntui kivalta lapsen päällä.

Toivottavasti olette yhtä ihastuneita tähän katu-uskottavaan brändiin kuin mekin. Denimin kanssahan ei voi mennä metsään!

I dig denim on juuri avannut uudistetun verkkokauppansa https://idigdenim.com/. Kannattaa käydä tutustumassa tähän ihanaan AW18 mallistoon ja tekemässä löytöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti