perjantai 14. syyskuuta 2018

Esittelyssä Made of Sundays
* Kaupallinen yhteistyö

Näin syksyn ja viilenevien iltojen sekä lyhenevien päivien myötä huomaa herkästi kiinnittävänsä huomiota entistä enemmän myös kodin mukavuuteen ja sisutukseen. Made of Sundays, joka on suunnitellut muuten myös Mini Style Finlandin uuden visuaalisen ilmeen, tarjoaa yksinkertaisen tavan muuttaa kodin ilmettä ja sisustaa helpolla, innostavalla sekä hauskalla tavalla. Pääsemme seuraavaksi tutustumaan tarkemmin Made of Sundaysin toimintaan, sekä heidän herkulliseen tarjontaan.

Made of Sundays on sisustus-ja seinätarrojen suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut Design Studio ja verkkokauppa, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Helsingin Alppilassa. Alppilan herkullinen putiikki pitää sisällään kaikkea seinätarroista, printteihin, kortteihin ja pieniin tarvikkeisiin. Liikkeessä ilo ja hymy tarttuvat sekä kaikki se värien loiste laittaa pohtimaan, mitä ja miten seuraavaksi sisustaisi oman kotinsa värimaailmaa. 

Made of Sundays on kestävä ja vastuullinen valinta, sillä he ovat ensimmäisiä, jotka tarjoavat täysin muovivapaat seinätarrat. Tuotteet painatetaan Helsingissä ympäristölle ja sisäilmalle ystävällisillä VOC-vapailla vesipohjaisilla väreillä laadukkaalle paperipohjaiselle materiaalille, joka ei sisällä muovia ja on täysin kierrätettävissä. Hienoa työtä vastuullisemman ja kestävämmän kulutuksen saralla. Valikoimasta on löydettävissä seinätarroja monenlaisiin koteihin ja erilaisiin huoneisiin, mutta värien ja kuvioidensa puolesta ne sopivat loistavasti myös lastenhuoneen sisustukseen.

Saimme Mini Style Finlandin tiimin kesken testattavaksi kolme erilaista tarrasettiä; Vesiväri polka dot mix -seinätarrat, Anni the Bunny -ovitarran sekä Big Bang aurinkokunta teemapakkauksen.


Ensimmäisenä testiin pääsi Anni the Bunny -ovitarra. Tarra saapui kotiin aivan ihanassa paketissa ja mukaan oli vielä laitettu käsin kirjoitettu tervehdys, joka piristi mukavasti. Tarra pääsi ilahduttamaan pienen neidin oveen yllätykseksi. Ovitarran kiinnitys oli helppoa ja vaivatonta, mutta yllätyksenä tuli kuinka jokainen pupun osa tuli kiinnittää erikseen. Toki tämän ansiosta puputarra sopii lähes jokaiseen oveen, koska sen koko on näin muunneltavissa. 


Made of Sundays tarrat ovat seinäpinnasta helposti liikuteltavissa, mutta oveen tarra tarttui tiukemmin ja sen irrottaminen oli hankalampaa niin, ettei tarra itsessään vahingoittuisi. Maalipintaa tarra ei kuitenkaan vahingoittanut ovesta eikä seinästä vaikka sitä hieman siirtelikin. Ehdottomasti suosittelen ovitarran hankkimista jokaiselle! Tarra antoi kivaa pientä särmää ja ilmettä huoneeseen. Meidän pieni neitikin oli kovin innoissan kun aamulla heräsi ja yllätys oli odottamassa ovessa. Tästä tarrasta loisti esiin laatu, tyyli ja ilo!Toinen testiin päässyt seinätarrapakkaus oli Vesiväri polka dot mix, joka piti sisällään violetin, vaaleanpunaisen ja keltaisen sävyissä erikokoisia palloja.  Made of Sundays korostaa paketoinnissaan yllätyksellisyyttä ja iloa, ja sitä se oli nytkin pakettia avatessa. Personoidun viestin lisäksi paketista tupsahti konfettien ilotulitus. Tuotteiden materiaalin laadukkuus oli välittömästi käsin kosketeltavissa. 


Tämä Polka Dots -setti pääsi koristamaan 1,5 vuotiaan tytön huoneen valkoisia seiniä. Muutimme keväällä kotiimme, ja tuolloin kirkuvan punainen sai väistyä seiniltä ja tilalle tuli paperin valkoinen sävy. Huone jäi valjuksi ja toiveena oli löytää helppo ja muokattava vaihtoehto piristää huoneen ilmettä. Seinätarrojen käytön helppous, mukavuus ja muunneltavuus teki vaikutuksen. Tarrat oli helppo irrottaa, ja ilman maalin kanssa touhuamista huoneeseen sai hetkessä täysin uudenlaisen ilmeen. Parasta oli että oman pikkuisen pystyi huoleta ottamaan mukaan seinätarrojen liimailuun niiden turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.Kolmantena settinä testiin pääsi Big Bang aurinkokunta teemapakkaus. Muutimme juuri uuteen kotiin ja tiesin, että uuden kodimme valkoiset seinät tulisivat kaipaamaan täytettä ja etenkin lastenhuoneeseen, jonka viimein saimme, halusin saada jonkin kivan ilmeen. Olin ajatellut hillittyä ja simppeliä värimaailmaa, ja täytyy myöntää, että ensin alkuun jännitin kovasti miten iloisen värikäs avaruussetti istuisi huoneen sisustukseen sekä omaan silmääni.

Onneksi jännitys oli turhaa. Kun paketti saapui, oli se jo itsessään hyvin suloinen ja herätti myös lastenhuoneen omistajan kiinnostuksen välittömästi - hymy nousi huulille niin äidille kuin pojalle pakettia tutkiessa. Paketista paljastui kolme isoa arkillista erilaisia avaruuden kappaleita; oli planeettoja, aurinko, kuu ja tähtiä - avaruusolioita ja raketteja unohtamatta! Tiesin heti nähdessäni poikani ilmeen että hän tulisi rakastamaan uutta huonettaan näiden tarrojen ansiosta. Oma jännityksenikin katosi - sillä sekunnilla kun näin tarrat tiesin heti, miten lähdemme rakentamaan huoneen värimaailmaa ja muuta sisustusta tämän aurinkokunnan ympärille.

Olimme jo päättäneet etukäteen, että tarrat kiinnitettäisiin pinnasängyn ympärille. Alunperin ajattelin, että asettelemme planeetat järjestykseen auringosta katsoan ja loput tarrat tämän planeettajonon ympärille. Testasimmekin ensin tätä asetelmaa, mutta koin kokonaisuuden olleen hieman liian leveällä alueella ja lopuksi päädyimmekin asettamaan kaikki tarrat auringon ympärille pinnasängyn päädyn yläpuolelle. Tämä toimi mielestäni paremmin.

Ison plussan tarrat ansaitsivatkin niiden helpon asennuksen ja liikuteltavuuden vuoksi. Tarrat kiinnittyivät seinään helposti, eivätkä jääneet repsottamaan reunoista. Silti niiden siirtäminen onnistui helposti eikä siirtely jättänyt jälkiä seinään. Setti oli yhtä riemua ja iloa niin värien kuin hahmojen puolesta. Samaan aikaan teemapaketti oli leikkisä sekä opettava. Huoneen omistaja tutkaili tarroja pienen lapsen innolla ja nauroi ja riemuitsi aina kun uusi tarra lisättiin seinälle. Kun tarrat olivat lopulta paikallaan kuluikin loppupäivä planeettoja nimettäessä ja tähtiä ihmetellen. Pienet sormet osoittelivat uudestaan ja uudestaan eri tarroja ja halusi kuulla mitä niissä on. Myös isä innostui tarroista ja niitä onkin tutkailtu yhdessä aina ennen unille rauhoittumista. Voidaankin todeta etenkin perheen miesväen innostuneen avaruusmatkailusta seinätarrojen avulla. Jatkossakin meidän seiniä koristavat Made of Sundays tarrat ja tulivat pysyväksi osaksi meidän kodin sisustusta.

Myöhemmin on tulossa vielä videota Youtuben puolelle tarroista ja niiden käytännöllisyydestä sisustuksessa sekä myös alekoodia, joten pysyhän kuulolla!

Löytyykö lukijoiden kodeista paljon seinätarroja tai oletko harkinnut niiden hyödyntämistä sisustuksessa? Made of Sundaysin seinätarroihin pääset tutustumaan tästä https://www.madeofsundays.fi/Mitä mieltä olette muuten Mini Style Finladin uudesta visuaalisesta ilmeestä?

Jos et vielä ole ehtinyt tutustumaan siihen, niin kipin kapin katsastamaan uusi ilme Facebookin ja Instagramin puolelle. Me rakastamme sitä, joten iso kiitos MADE OF SUNDAYS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti