perjantai 6. huhtikuuta 2018

Blaa! ihania kevätuutuksia!

Kaupallinen yhteistyö

Blaan toinen kevätdroppi on saanut  suunnittelija Minna Linnan mukaan inspiraationsa kuumasta ja pölyisestä Meksikosta: sen tulisista chileistä, polttavasta auringosta, tatuoinnein koristellusta ihosta ja ennen kaikkea rennosta meiningistä. Pirteitä kuoseja voi ryhdistää tyylikkäällä pikkuruudulla, joka on vähän enemmän kuin pelkkä basic! Kirkasta keltaista ja kauden kuuminta väriä punaista rauhoitetaan tummalla harmaalla ja valkoisella. Mallisto tarjoaa myös monta mahdollisuutta samisteluun aikuisten ja lasten kesken.

Saimme kunnian päästä testailemaan näitä uutuuksia. Iloksemme meillä on tarjota teille lukijoille kauan kaivattuja vinkkejä myös koululaisten ja aikuisten pukeutumiseen! Uudesta mallistosta löytyy huppareita niin aikuisille kuin lapsillekin. Blaan aikuisten malliston XS-koon huppari on juuri sopiva 165cm pitkälle neitokaiselle. Huppari on helposti asustettavissa ja trendikäs. Käyttömahdollisuudet ovat tässä pitkän mallisessa hupparissa monipuoliset. Materiaali on laadukasta ja väri raikas ja muodikas. Tämä valloittava karkkipinkki huppari soveltuu hyvin niin kouluikäisille kuin aikuisillekin. Testaaja itse ihastui kovasti ja ajatukset kääntyivätkin jo kesän asusteita kohti: hupparihan toimisi hyvin mekkona vaikkapa polvisukkien kanssa!Lasten hupparin kangas on pehmeää notkean tuntuista. Vaate tuntuu miellyttävältä lapsen päällä ja lapsen on myös helppo pukea se itse. Iloinen keltainen väri oli etenkin kolmevuotiaan testaajan mieleen ja värirajoittuneen äidinkin mielestä poikkeuksellisen onnistunut väri. Hupparin malli tosi kiva, pitkänmallisen hupparin kanssa voi hyvin käyttää legginsejäkin. Hihat pitkät, muuten vastaa kokoaan hyvin. Testaaja vähän alle metrin, huppari 98/104.

Kuviolliset legginssit ovat laadukkaan tuntuista trikoota, kuitenkin kangas ehkä hieman ohut ja tästä syystä myös hieman läpikuultava. Arka pohjaväri hieman hirvittää äitiä mutta lapsi kuitenkin tykästyi legginseihin kovasti! Erityisesti kuosin sydämet ja ”olet rakas” -teksti olivat lapselle tärkeä juttu. Myös legginsit vastaavat kokoaan hyvin, näissäkin koko 98/104 metriselle hyvä. Ehkä hieman hoikka malli, mutta vyötäröllä säätömahdollisuus.


Nuorimmalle testiryhmälle posti kantoi valloittavan punaiset grid-kuosin bodymekot. Mitoitukseltaan nämä vastaavat kaksoiskoon isompaa. Materiaali pysyy todella hyvänä pesusta toiseen, joka onkin pienten lasten vaatteissa ehdoton ominaisuus. Hauskaan ruutuun on helppo yhdistää simppeliä yksiväristä tai vaikkapa hieman frillaista alaosaa. Lapsilla kuvissa näkyvät suloiset pipot ovat hiukan naftia mitoitusta, koko 44/46 oli jo aika piukka vajaa 43cm päähän.


Naisten Kalla-mekko on omiaan rentoon arkityyliin. Valkomusta pikkuruutu toimii sukkahousujen kanssa sekä viileämmillä keleillä vaikkapa paksumpien mustien legginssien kaverina. Polvipituisessa mekossa on molemmin puolin kätevät taskut ja helmassa yksityiskohtana pyöreä nahkamerkki. Mitoitukseltaan mekko vastaa kokoaan.

Samisteluun pojan kanssa toimii Kiew-body sekä Valletta pantsit caviarin sävyssä. Kuvassa testaaja reilu 80cm ja body koossa 86/92. Bodyssa on ribatut pääntiet sekä nepparit joka koossa. Mitoitukseltaan body vastaa kaksoiskoon isompaa. Pienen testaajan päällä body kuitenkin toimii hyvin hieman hihoja kääntämällä. Housuissa on vyötäröllä kiristys, jonka avulla pöksyt pysyvät ylhäällä myös vauhdikkaassa menossa! Yksinkertaisen tyylikkäissä housuissa ovat edessä molemmin puolin vetoketjulliset taskut ja takana molemmin puolin takataskut. 


Aiemmasta SS18-mallistosta löytyy tyylikkään yksinkertaisia collegepaitoja koko perheelle samisteluun. Harmaan collegen materiaali on ihanan pehmeää! Mitoitus näissä on hieman kapeaa, joten isompikin koko toimii oversize tyylisenä kuten tässä testaajilla. Äidillä koko M, joka vaatteissa käytössä muutenkin. Hieman yli metrin pituisella tytöllä koko 110/116cm. Hihoja käännetty resorin verran, jonka jälkeen hyvin pidettävissä. Poika 72cm, koko 74/80. Lasten collegeissa on toisella puolella vetoketjullinen piilotasku, jonka 3,5v bongasi heti ja alkoi miettimään mitä sinne voisi laittaa. Ihmetystä aiheutti kun äidin collegessa ei taskua löytynytkään, mihinkä äidin tavarat nyt voidaan laittaa?


Kuvissa vilahtelevat kevätmalliston hauskat grid-kuosiset pipot ovat napakkaa trikoota, joissa yksityiskohtina iso nahkamerkki edessä. Pipoa voi käyttää resori käännettynä tai pitkänä hiippamallisena, kuten yllä olevassa kuvassa on tehty. Mitoitus myös aikuisten pipoissa on aavistuksen nafti, joten nämä sopivat erityisen hyvin napakasta istuvuudesta pitäville.

Blaan Meksiko&Grid mallisto on myynnissä jälleenmyyjien lisäksi heidän omassa verkkokaupassa.


*****************************************
Mikä on sinun suosikkisi Blaan mallistosta?

* Vaatteet on saatu yhteistyönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti