sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

YO ZENin TOTEM- mallisto testissä

Kaupallinen yhteistyö*

Viime keväänä YO ZEN rikastutti suomalaista lastenvaatetarjontaa tuoden markkinoille ensimmäisen vaatemallistonsa. Tämä lasten- sekä aikuisten vaatteista koostuva mallisto ihastutti yksinkertaisuudellaan sekä laadullaan löytäen tiensä usean vaatekaapin kulmakiveksi. Musta- sekä valkopohjaiset origami joutsenet hamstrattiin useammassa koossa, kangaspalat myytiin loppuun hetkessä ja monen mielessä pyörikin mitä kyseiseltä merkiltä onkaan odotettavissa seuraavaksi.

Odotus on ohi sillä maanantaina 16.4 klo 9 YO ZEN julkaisee uuden TOTEM -mallistonsa! Mallisto jatkaa tuttua linjaa simppelillä muotoilullaan, selvillä kontrasteilla sekä pettämättömällä laadulla. Tällä kertaa aina tyylikkään mustan kaveriksi on valikoitunut juhlava kulta sekä ihana vaaleanpunainen. Saimme testattavaksi jo etukäteen näitä uutuuksia, sekä vaatemallistoa inspiroineita koruja. Seuraavaksi luvassa on taustaa malliston takaa, sekä sovituskuvia ja kokovinkkejä teille huomista droppia varten.YO ZENin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Euroopassa. Vaatteiden tuotannossa on panostettu materiaalien laatuun, sekä prosessin eettisyyteen ja ekologisuuteen. YO ZENin mallistojen takana on ajatus: Laatu korvaa määrän. Viime kevään YO ZEN -malliston tuotteet ovat olleet meillä kovassa käytössä. Trikoo on kestänyt käyttöä erinomaisesti ja laatu on ollut todella hyvää. Uskallamme siis odottaa samaa erinomaista laatua myös tämän uuden malliston vaatteilta.

TOTEM -mallistossa kantavana teemana on mahtava susi, joka kimaltelee ilta-auringon kultaisena ja yön mustana hentoon vaaleanpunaiseen yhdistettynä. Uskollinen susi, rohkea kotka ja viisas lohi ovat yksilöitä, jotka yhdessä muodostavat toteemin. Jokaisella hahmolla on oma tärkeä paikkansa ja yhdessä ne muodostavat jotain enemmän mitä yksilöinä voisivat koskaan saavuttaa. Ihana ajatus! Malliston kantava voima on ajattomuus, laadukkuus ja käytännöllisyys.Tyylikkäät mustapohjaiset TOTEM vaatteet ihastuttivat testaajat. Materiaali on napakkaa trikoota ja kangas on samaa tuttua laatua kuin aiemmat YO ZENin vaatteet. Kankaan taustaväri on myös musta, joten haituuntumista ei pitäisi tapahtua.

Mustassa TOTEM aop kuosissa on ihana kultainen printti ja kuosia on helppo yhdistellä. Testiin meille tuli tästä kuosista paita, lasten mekko, aikuisten mekko ja aikuisten legginsit. Paita 80/86 pääsi testiin n. 73cm pitkälle pojalle. Paita oli jo hyvin käytettävissä ja hihoja ei tarvinnut kääntää. Tässä kuosissa testijoukko ihastuikin erityisesti tähän monikäyttöiseen paitaan. Jos olet kokojen välissä, suosittelemme valitsemaan isomman koon. 

Tytöllä on päällään koon 104/110 mekko ja pituutta hänellä on n. 102 cm. Mekko on naftihko ja vastaa enemmän tuplakoon pienempää kokoa. Mekko on malliltaan kuitenkin sellainen, että se menee myös tunikana sen jälkeen kun pituus ei enää mekoksi riitä. Jos haluat varmistaa, että helman pituus on riittävä niin valitse kokoa isompi mekko mitä normaalisti käytätte.
Äidin mekko on kokoa M ja vastaa hyvin kokoaan. Mekon malli on A-linjainen. Mekko on ylhäältä tyköistuva ja antaa vyötäröltä paljon anteeksi. Mekosta löytyy myös kivat pienet taskut. Hihat ovat 3/4 pitkät. Tämä mekko sopii hyvin väljistä tunikatyylisistä mekoista pitävälle!

Koon S leggingsit ovat juuri sopivat nuorelle 165cm pitkälle tytölle. Materiaali on napakka eivätkä legginsit näin ollen löysty ja menetä muotoaan käytössä. Kuosi on tyylikäs ja testaaja tykkäsi erityisesti nahkamerkistä lantiolla, josta tuli kuulemma "kivat vibat". Leggarit ovat helposti yhdistettävissä moneen eri vaatekokonaisuuteen teinin kaapista.
Mustassa TOTEM sp kuosissa komeilee malliston tunnuseläin susi. Graafinen susi on tyylikkään yksinkertainen ja selkeä kuosi, joka hohtaa kauniina kullansävynä. Tästä kuosista testiin pääsi lasten mekko ja paita, sekä aikuisten mekko. Susiprintti oli lapsien mieleen ja 5-vuotias tyttö huudahtikin sen nähdessään: oi kun ihana!

Mekko pääsi testiin siskoksille. Vanhempi tyttö on n. 112cm pitkä ja mekko on kokoa 116/122. Pienempi tyttö on 64cm pitkä ja hänellä mekko on kokoa 62/68. Mitoitus tässä kuosissa vastaa myös tuplakoon pienempää. Mekot ovat ehtineet jo pesuun ja musta väri on pysynyt hyvänä eikä haitua ole tullut pintaan.
Poika on n. 82 cm pitkä ja hänen päällään oleva lasten paita 80/86 on kapeahkoa mallia, joka istuu kauniisti hartioista. Paita vastaa hyvin kokoaan. Erityisesti paidassa miellytti hieman pidempi helman pituus, jolloin käyttöikä on mahdollisimman pitkä ja tuo mukavaa vaihtelua peruspaitoihin. Helman vasemmalla puolella on suuri nahkainen merkki yksityiskohtana. Tämä paita nousee varmasti yhdeksi kevään hitiksi pojan vaatekaapissa yksinkertaisella tyylikkyydellään!

Äidillä on päällään naisten mekosta koko S, joka vastaa kokoaan. Naisten mekko istuu kauniisti ja kivana yksityiskohtana on taskut molemmin puolin. Pituutensa puolesta vaate toimii niin mekkona kuin tunikana tai pitkänä paitana. Särmikäs susikuosi istui nätisti farkkujen ja mustan takin kanssa luoden rennon kokonaisuuden. Tässä on taas yksi hauska samistelusetti lisää!
Mustapohjaisten vaatteiden rinnalle mallistosta löytyy ihana hattaranvaaleanpunainen sävy. Kahden tytön äiti ei voinutkaan olla iloisempi, kun YO ZENin paketista paljastui rehellisen vaaleanpunaiset leggingsit, sekä mekko. Värinsä ansiosta vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä ja äidin lisäksi myös pienen 2,5-vuotiaan mieleen. Suhteellisen perinteinen A-linjainen mekko on maustettu etumusta koristavalla uudessa mallistossa seikkailevalla sudella. Mekon helma on takaa hieman pidempi ja mitoitukseltaan myös hieman naftin puoleinen. Testailija on n. 96cm pitkä ja koko 104/110 oli jo oikein hyvä hänelle. Pääsääntöisesti tytöllä on vielä käytössä astetta pienempi koko.

Paketin leggingsit taas pääsivät testiin perheen pienimmälle prinsessalle. Kauniilla nahkamerkillä koristellut pöksyt ovat kuin tehty tälle neidille. Laadukas kangas on tarpeeksi joustavaa liikkumista harjoittelevalle pienokaiselle ollen samalla tarpeeksi paksua selviytyen kunnialla päivittäisestä polvien kuluttamisesta. Koko 68/74 on juuri sopiva n. 70cm pitkälle ja vyötärö on tarpeeksi leveä myös pienelle puuromasulle.
Korut aiheuttivat suurta ihastusta niin aikuisissa kuin lapsissa. Korujen design on yksinkertaisen tyylikäs. Vaatteista tuttu susi toteemi on samalla vahva ja särmikäs. YO ZENilta kerrotaan, että susi on uskollisuuden ja vahvuuden symboli. Toteemipaalussa se merkitsee myös älykkyyttä ja anteliaisuutta.

Koru on valmistettu mattapintaisesta akryylistä laserleikkaamalla, jonka vuoksi se on kevyt ja kestää myös hyvin lasten menossa mukana. Koru on kiva yksityiskohta yksinkertaisen yläosan kanssa niin lapsella kuin aikuisella ja sopii monenlaiseen tyyliin. Bongasitko jo kaikki korut sovituskuvista?

TOTEM -mallisto lanseerataan huomenna maanantaina 16.4.2018 klo 9.00 YO ZENin verkkokaupassa.

**********************************************
Mikä on sinun suosikkisi uudesta mallistosta?* Vaatteet ja korut on saatu yhteistyönä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti