maanantai 30. huhtikuuta 2018

Inspiroidu tyylistä: Eleonoora, Aada ja Elle

Huhtikuun inspiroidu tyylistä jutun tähdet ovat Aada ja Elle. Äiti Eleonoora on pitkän linjan lastenvaateharrastaja, joka on vuosia pysynyt tyylilleen uskollisena. Murrettuja sävyjä, tyttömäistä meininkiä ja hauskoja yksityiskohtia: niistä on tämä tyyli tehty! Erityisesti meitä inspiroi Eleonooran tapa yhdistää eri materiaaleja asukokonaisuuksissa.

Jos inspiroidut tästä tyylistä niin käy lukemassa myös aiemmat postauksemme boho -tyylisuunnasta ja neulotuista vaatteista. Seuraavaksi puheenvuoro ihanalle Eleonooralle. Miten kuvailisit teidän tyyliä?

Jos pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, niin tyylimme on ehkä vähän "boho-chic": bohoa ja nykyajan trendejä käsikädessä, tietysti lapselle sopivalla tavalla. Maanläheiset värit ovat lähellä sydäntä, mutta tykkään yhdistellä näihin myös kirkkaampia värejä esimerkiksi punaista meiltä löytyy paljon. Denim ja musta toimivat maanläheisten sävyjen kanssa aina! Mukavuus ja rentous ovat meille tärkeitä.

Lempilastenvaatemerkkisi? Miksi juuri tämä/nämä?

Lempimerkkeihin on jo vuosia kuulunut Bobo Choses ja myöhemmin The Animals Observatory. Nämä ovat pitkälti meidän suosikkeja, mutta näiden lisäksi uusimmat ihastukseni ovat mm. Child.ish, Maed for Mini ja Repose Ams. Nyt on tullut hurjan paljon uusia ihania merkkejä, joiden tyyli ja värimaailma miellyttää omaa silmää. Tästä syystä en ole niin merkkiriippuvainen kuin ennen.

Koska innostuit lastenvaatteista ja miten?

Muistan kun jo yläasteikäisenä pyysin tätiäni jemmaamaan serkun vanhan ruskean tekoturkistakin siihen asti kunnes itse saan lapsia. Kyseinen takki löytyy edelleen meidän kaapista! Todellinen innostus lähti vuonna 2011 vähän ennen esikoiseni Aadan syntymää. Eksyin Facebookissa erilaisiin lastenvaateryhmiin ja innostuin selaamaan vaatekauppojen tarjontaa, sekä muiden lasten asuja.

Miten tyylinne on muuttunut vuosien varrella vai onko?

Todellakin on! Aadan syntymän jälkeen ensimmäisinä kuukausina hempeää vaaleanpunaista ja kirkkaita värejä löytyi paljon. Pitihän silloin hypetetyt Miikkaritkin testata. Hyvin nopeasti tuli kuitenkin ähky ja onnekseni eksyinkin nykyiseen Facebookin Mini Rodini & Friends -kirppisryhmään kun Aada oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Innostuin älyttömästi Mini Rodinin ja Bobo Chosesin vaatteista. Siinä lähti nopeasti Miikkarit myyntiin. Rento ja erilainen tyyli vaatteissa ihastutti ja sillä tiellä ollaan pitkälti pysytty.Mitä lapset ovat mieltä äidin valitsemista vaatteista ja kiinnostaako lapsia itseään se miten heitä puetaan?

Pääasiassa tytöt pukevat mielellään valitsemani vaatteet ja ovat myös itse kiinnostuneita mitä heillä on päällään. He sanovat kyllä suoraan, jos jostain eivät tykkää tai joku vaate tuntuu epämiellyttävältä. Olenkin oppinut vähitellen kysymään mielipidettä ennen vaatteen ostoa, jotta vältyttäisiin turhilta hankinnoilta.

Suosikkivaatteesi? (Äidin ja lasten)

Äidin suosikkeja on ehdottomasti TAOn cardit, Bobon kissacollari sekä Child.ishin uudet röyhelöshortsit! Okei, ihan mahdotonta valita yhtä!

Aadan lemppari on TAOn kirsikkamekko ja Elle haluaisi aina päällensä Jax & Hedleyn raitahameen ja nyt hänen uusimpana ihastuksenaan on Hugo Loves Tikin raidallinen mekko.
Mihin asioihin kiinnität huomiota ostaessasi uusia vaatteita?

Parastahan on se kun vaatteen ulkonäkö, eettisyys ja laatu kohtaavat toisensa. Nykyisin kun tuntee oman tyylinsä ja mieltymykset niin tietää myös mitä tulee käytettyä ja mitä ei. Näin ollen osaa ostaa vaan sellaista, mitä tulee puettua päälle. Tärkeänä pidän myös sitä, että vaate on ajaton ja kestää käytössä. Uskon, että kotimaisille bohomerkeille olisi kysyntää!


Mistä teet lastenvaatehankinnat?

Enimmäkseen Facebookin nettikirppiksiltä ja nettikaupoista. Lisäksi tykkään myös kierrellä kirpputoreja ja välillä tuleekin tehtyä ihan huippulöytöjä! Ketjuliikkeiltä löytyy myös välillä kivoja vaatteita.


Miten huollat vaatteita? Paras tahranpoistovinkki?

Olen tarkka lajittelussa (ja niissä pesuohjeissa), koska vitsi miten paljon voikaan harmittaa kun vaate värjäytyy ja menee piloille huolimattoman lajittelun takia! 

Kengät pesen aina marseille-saippualla, vaatteiden tahrat esikäsittelen tarvittaessa sappisaippualla ja kuulakärkikynä- ja tussitahrat lähtee hiuslakalla.

Parasta tässä harrastuksessa?

Ehdottomasti kaikki ihmiset (mukaanlukien tärkein ystäväni!), joihin olen saanut tutustua vuosien varrella! Muiden asukuvia on kiva selailla ja tykkäillä eri tyyleistä, toisilta harrastajilta saa myös valtavasti inspiraatiota.Postauksen kuvat ovat Eleonooran itsensä valitsemat ja kuvastavat parhaiten heidän tyyliään.

***********************************************
Kiitos kun saimme haastatella sinua Eleonoora <3 
Aivan ihanat tytöt ja miten inspiroiva tyyli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti